• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شارژ ایرانسل بصورت مستقیم( خط به خط) با 20 درصد تخفیف

behnam3688

Registered User
لایک‌ها
53
داداش ... از اولش بخون .. خودم توضیح دادم داستان مصرف کننده و فروشنده رو که هر کسی بخونه متوجه میشه اگر میخواین اون پیامتون رو هم بزار؟

1-اولا شمایی که محدودیت فروش داری باید توی پست اولتون اعلام کنین که به مصرف کننده شارژ میفروشین نه فروشنده . که به هیچ عنوان نمیتونین تشخیص بدین کی مصرف کننده است کی فروشنده. همونطور که توی چند پست درخواست 100 تومن و 200 تومن دادن بهتون
2- درضمن من که برای شما توضیح دادم شارژها برای مصرف کننده است نه برای فروش چون چندتا سیم کارت دادم همراه با توضیحات
3-من توی وب سایتم خط ب خط ایرانسل رو خیلی وقته برداشتم و فقط همراه اول دارم
4-وقتی یه معامله ای رو قبول میکنین و شماره کارت میدین و مبلغ هم واریز میشه اجازه ندارین معامله رو بهم بزنین .. چون شرایط رو قبول کردین
5-شما اگر میخواین به مصرف کننده شارژ بدین چرا توی پست اولتون نوشتین هر چقدر شارژ بخواین موجوده ؟ !!
6- حالا چرا امتیاز منفی به من دادین ؟ :D (تا دو روز دیگه برگشت میخوره)

خلاصه شما بنظرم یه مشکلی داشتی وگرنه دلایلتون منطقی نیست و بعد از واریز اومدی اینجا گفتی 15 درصد میدم از این به بعد ... و اینکه توی پست های قبلیتون چند نفر مبالغ 100 تومن و 200 تومن شارژ خواستن که حتما بهشون دادی .. از کجا تشخیص دادی مصرف کننده هستند؟

به هر حال بی مزه ترین و بی خود ترین معامله ای که انجام دادیم با شما بود
من نیازی به شارژ شما ندارم که ناراحت بشم چرا به من شارژ ندادی .. چیزی که زیاده خط ب خط ایرانسل و دوستان زیادی هستند که خودشون به من پیام میدن که شارژ موجوده اگر بخوام واریز کنم براشون.من فقط مونده بودم که چرا اینجوری کردین شما؟

موفق باشید و خوب بفروشین
قبل از واریز وجه پ خ دادم که به فروشنده شارژ نمیدم ولی با این وجود واریز کردین. اگه لازم باشه ساعت دقیق واریز و پ خ رو اینجا میذارم تا ثابت بشه که کی راست میگه... شاید آدم بتونه چند نفر رو با حرفاش گول بزنه ولی خودش و خدا رو نمیتونه!!!

behnam3688

Registered User
لایک‌ها
53
25 تومن شارژ با 15 درصد تخفیف موجوده

amione

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
من فروشنده نیستم (البته یه مودم وایمکس دارم ک می خوام بفروشم :p ) اما ایرانسل من دائمی هست و استفاده ام زیاد لطف می کنید شرایط خرید رو برام پی ام کنید

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
بنده 10 هزار تومان شارژ ایرانسل خواستارم قیمت و شرایط را پ.خ کنید

behnam3688

Registered User
لایک‌ها
53
30 تومن شارژ با 15درصد تخفیف به فروش میرسد.

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
داداش.شارژ میخوام 5000تومانی.بهم شرایط رو اعلام کن همین امشب مورد نیازمه

asghgr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
20 تومان شارز می حواهم

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
10 تومن میخوام
شرایط رو بفرستید

اول انتقال بعد واریز.

behnam3688

Registered User
لایک‌ها
53
پایان تاپیک
از مدیران انجمن خواهشمندم تاپیک را ببندند.

بالا