behnam3688
Registered User
- نوشتهها
- 512
- لایکها
- 53
قبل از واریز وجه پ خ دادم که به فروشنده شارژ نمیدم ولی با این وجود واریز کردین. اگه لازم باشه ساعت دقیق واریز و پ خ رو اینجا میذارم تا ثابت بشه که کی راست میگه... شاید آدم بتونه چند نفر رو با حرفاش گول بزنه ولی خودش و خدا رو نمیتونه!!!داداش ... از اولش بخون .. خودم توضیح دادم داستان مصرف کننده و فروشنده رو که هر کسی بخونه متوجه میشه اگر میخواین اون پیامتون رو هم بزار؟
1-اولا شمایی که محدودیت فروش داری باید توی پست اولتون اعلام کنین که به مصرف کننده شارژ میفروشین نه فروشنده . که به هیچ عنوان نمیتونین تشخیص بدین کی مصرف کننده است کی فروشنده. همونطور که توی چند پست درخواست 100 تومن و 200 تومن دادن بهتون
2- درضمن من که برای شما توضیح دادم شارژها برای مصرف کننده است نه برای فروش چون چندتا سیم کارت دادم همراه با توضیحات
3-من توی وب سایتم خط ب خط ایرانسل رو خیلی وقته برداشتم و فقط همراه اول دارم
4-وقتی یه معامله ای رو قبول میکنین و شماره کارت میدین و مبلغ هم واریز میشه اجازه ندارین معامله رو بهم بزنین .. چون شرایط رو قبول کردین
5-شما اگر میخواین به مصرف کننده شارژ بدین چرا توی پست اولتون نوشتین هر چقدر شارژ بخواین موجوده ؟ !!
6- حالا چرا امتیاز منفی به من دادین ؟(تا دو روز دیگه برگشت میخوره)
خلاصه شما بنظرم یه مشکلی داشتی وگرنه دلایلتون منطقی نیست و بعد از واریز اومدی اینجا گفتی 15 درصد میدم از این به بعد ... و اینکه توی پست های قبلیتون چند نفر مبالغ 100 تومن و 200 تومن شارژ خواستن که حتما بهشون دادی .. از کجا تشخیص دادی مصرف کننده هستند؟
به هر حال بی مزه ترین و بی خود ترین معامله ای که انجام دادیم با شما بود
من نیازی به شارژ شما ندارم که ناراحت بشم چرا به من شارژ ندادی .. چیزی که زیاده خط ب خط ایرانسل و دوستان زیادی هستند که خودشون به من پیام میدن که شارژ موجوده اگر بخوام واریز کنم براشون.من فقط مونده بودم که چرا اینجوری کردین شما؟
موفق باشید و خوب بفروشین