• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شاهکار کلاریون پخش dx 756 با قیمتی اکازیون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ارش زارع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
به علت فروش ماشینم قصد کردم این هدیونیت فوق العاده ارزشمند رو بفروشم.از پخش تعریف نمیکنم چون این سری از کلاریون اصلا جایی بحثی برای سیستم بازا نگذاشته.
درمورد سلامت پخش فوق العاده سالمه و تمیز پنل رنگ رفتگی خت و خش ناجور نداره مرتب و منظم داره کار میکنه.
جعبه نداره.... ولی کنترل سوکت قاب دور پنل همش موجوده و در بهترین شرایط.
usb نمیخوره ولی با یه کابل معمولی خروجی aux داره میتونید به mp3 پلیر یا گوشی متصل کنید.دوستان در جریان هستند که معمولا پخش های حرفه ای در هیچ برندی یو اس بی ساپورت نمیکنن.
700 مگابایت فضایی داخلی داره برای اینکه شما cd اورجینال اگه تهییه کردید کپی کنید در دستگاه.
و پنل برقی و دمو هم که داره.رنگ پنلش هم باتوجه به سلیقه شما تغییر میکنه.
در مورد قیمت عادت ندارم یه قیمته پرتی بپرونم هر روز بیام ازش 100 تومن کم کنم تا به قیمت واقعیش برسه.من این پخش رو ناقابل برای دوستان 550 میزارم که فکر میکنم نسبت به خوده کلاریون بودنش و جنس صدای بسیار عالیش منصفانه باشه الان شما یه مقایسه با پخش های بازار بکنید متوجه میشید. ولی بازم کسی 100 درصد خواست برای شیرینی معاملمون یه چیزی کم میکنیم.
در خدمت دوستان هستم

alpine_000

Registered User
لایک‌ها
3
باسلام و وقت بخیر
داداش پیرو مطلبی که بالا نوشتید سوال داشتم.
اونجا که نوشتید: """
دوستان در جریان هستند که معمولا پخش های حرفه ای در هیچ برندی یو اس بی ساپورت نمیکنن """خواستم بپرسم پس برندی مث آلپاین یا پایونیر که پخشهای حرفه ایشون سرآمد همه ی برندهاس که فلش خورن.پس اینا چی میگن؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستمون آرش زارع، آقای بسیار گُلی میباشند.

درسته اینجا سابقه ی خرید و فروش کمی داشتند اما از هر نظر خیالتون راحت باشه. بدون هیچ دل نگرانی میتونید از ایشون خرید کنید.

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
باسلام و وقت بخیر
دوستان در جریان هستند که معمولا پخش های حرفه ای در هیچ برندی یو اس بی ساپورت نمیکنن """خواستم بپرسم پس برندی مث آلپاین یا پایونیر که پخشهای حرفه ایشون سرآمد همه ی برندهاس که فلش خورن.پس اینا چی میگن؟
دوست عزیز هدیونیت های کیفیتی و های اند هیچکدوم usb ساپورت نمیکنن.از پایونر که سری p رده بالا محسوب میشن و از الپاین که نمونه هایی مثل 9887و9835 و...و کلاریون هم مستثنی نیست

alpine_000

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز هدیونیت های کیفیتی و های اند هیچکدوم usb ساپورت نمیکنن.از پایونر که سری p رده بالا محسوب میشن و از الپاین که نمونه هایی مثل 9887و9835 و...و کلاریون هم مستثنی نیست

ممنون که توضیح دادید

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
آرش جان نتورک نداره درسته؟
راستی انگار دی وی دی میخونه؟توی مشخصاتش نوشته بود انگار

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
dooste aziz pioneer p99 hedunite hi end hastesh va usb suport mikone

ارش زارع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باسلام و وقت بخیر
دوست عزیز به هیچ عنوان قبول ندارم که پایونیر سرامد همه پخش هاس به جز مدل P90 و P99 ّو چد مدل از کارازیو که فقط سی دی ایودی میخونن ولی 5 ملیون قیمتشون هست.بقیه مدل ها به هیچ عنوان قدرت عرض اندام ندارن و فقط به درد SPL میخورن نه کوالیتی ناب.
شما همین الپاین هم ببینید پخشی مثل 9887 داره که یو اس بی ساپورت نمیکنه و شاهکاره در عوض 9886 ساپورت میکنه که اونم هرکی خریده فروخته.
ولی در کل مدل های آس هر برندی در پخش معمولا یو اس بی ساپورت نمیکنن مثل ناکامیچی کلاریون 9006 کنوود.

ارش زارع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستمون آرش زارع، آقای بسیار گُلی میباشند.

درسته اینجا سابقه ی خرید و فروش کمی داشتند اما از هر نظر خیالتون راحت باشه. بدون هیچ دل نگرانی میتونید از ایشون خرید کنید.

ما خیلی ارادات داریم محمد خان همیشه لطف شما شامل حال ما بوده از قدیم تا به حال .
بی نهایت ممنونم
خیلی مخلصیم

ارش زارع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز ممنونم بابت توضیح بله همینطوره

ارش زارع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
dooste aziz pioneer p99 hedunite hi end hastesh va usb suport mikone
دوست عزیز P99 یک غول به تمام معنا وچند ملیونیه ما داریم صحبت زیر یک ملیون رو میکنیم.
شما نگاهی به پخش های ناکامیچی دنون کلاریون و 9006 کنوود بندازید هیچ کدوم یو اس بی ساپورت نمیکنن.

ارش زارع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آرش جان نتورک نداره درسته؟
راستی انگار دی وی دی میخونه؟توی مشخصاتش نوشته بود انگار
بله متاسفانه نتورک ساپورت نمیکنه ولی تو حالت اکتیو چیزی کم نداره.
دی وی دی نه نمیخونه.
در خدمتم

OLD GAMER

Registered User
لایک‌ها
81
امین آقا هستم آرش جان. برای ما چند؟

Last edited:

ارش زارع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمت پیشنهادی پذیرفته میشود
تخفیف تپل برای اولین نفر.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
دوست عزیز P99 یک غول به تمام معنا وچند ملیونیه ما داریم صحبت زیر یک ملیون رو میکنیم.
شما نگاهی به پخش های ناکامیچی دنون کلاریون و 9006 کنوود بندازید هیچ کدوم یو اس بی ساپورت نمیکنن.
عزیز اختیار داری پخشی مثل x305 الپاین با پروسسور h100 صدایی میده که هیچکدوم کیفیت اینو ارائه نمیدن من داشتم واقعا صداش تک بود

ارش زارع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز اختیار داری پخشی مثل x305 الپاین با پروسسور h100 صدایی میده که هیچکدوم کیفیت اینو ارائه نمیدن من داشتم واقعا صداش تک بود
دوست عزیز بر منکرش لعنت.
لطفا هر پخشی رو با پخش همرده خودش مقایسه کنید.x305 با h100 نزدیک 1:5 تا 2 ملیون هزینه اش میشه شما داری با پخش 500 تومنی مقایسه میکنی؟؟؟
در ضمن توصیه میکنم یه صدای هدیونیتی مثل ناکامیچی cd 700 یا اکلیپس یا کلاریون d2 رو گوش بدید تا معنی واقعی صدا دستتون بیاد.کسی نمیتونه منکر این بشه که کلاریون تو شارپ بودن صدا نقصی داشته باشه حتی با یک هزارم تنظیماتی که پخش های دیگه دارن.
دوستان کسی شک تو حرفای من داشت من حاظرم پخش رو با سیستم خودشون ببندم از صدا خوششون اومد و صحبت های بنده تایید شد خریداری کنن در غیر اینصورت ماله من.
موفق باشید

ارش زارع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به اولین دوستمون که پخش رو بخوان 520 تقدیم میکنم.
دوستان الان پخش های روتین بازار هم این قیمت نیستن این سری dx کلاریونه من تعجب میکنم چرا تا الان فروخته نشد.به خدا پول لازم نبودم صد سال نمیفروختم به قدری که خوش صداس

ارش زارع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
500 تومن در خدمتم
یادش به خیر یه زمان اینجور جنسا به 1 ساعت نمیکیشید جنس شناسا رو هوا میزدن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا