سلام به همه دوستان.
یکعدد گوشی HTC One M8 رنگ نوک مدادی دارم می خوام بفروشم.
گوشی عین اک هست و هییییییییچ خط و خالی نداره،از روز اول که گرفتم تو قاب ژله ای بوده و برچسب ال سی دی داشته.
بسیار گوشی تمیزه،2عدد قاب ژله ای همراهش تقدیم می شه
گوشی انلاک ، S-OFF و SUPER CID شده و بهترین کاستوم رام روش نصبه و به اخرین ورژن فریمور آپدیت شده.
هر رام رسمی و کاستومی که دوست داشته باشید می تونید روش بریزید.
برای همین کار مغازه دارها پول خوبی می گیرند.
فقط چندتا دونه پیکسلش سوخته که اصلا معلوم نیست،اون هم بخاطر وجدان کاری و بحث حلال و حرومی مطرح کردم،انقدر تراکم پیکسل بالاست که معلوم نمی شه.
اون هم پیکسل های سوخته فقط در رنگ مشکی اون هم به سختی معلومه،بیش از 90% مواقع هم رنگ برنامه ها و بازی ها غیر مشکی هست.
حتی از پشت صفحه تمام مشکی هم براتون عکس گرفتم که ببینید قابل تشخیص نیست(اون خط های سفید پایین و بالای صفحه نیست)
بیشتر مدنظرم برای فروش هست ولی برای تعویض هم دوستان گوشی مورد نظرشون رو بفرمایند شاید تعویض کردیم.(گوشی ها باید عین گوشی بنده در حد اک باشه)
لینک مشخصات گوشی:
http://www.gsmarena.com/htc_one_(m8)-6074.php
عکس:
قیمت به 1540 کاهش پیدا کرد
شماره تماس برای ارتباط راحت تر دوستان:
0935-867-867-4
گوشی هایی که برای تعویض مدنظرمه:
HTC ONE M7 مشکی
LG NEXUS 5 32GB مشکی
LG G2 32GB مشکی
Samsung S4 Black Edition
یکعدد گوشی HTC One M8 رنگ نوک مدادی دارم می خوام بفروشم.
گوشی عین اک هست و هییییییییچ خط و خالی نداره،از روز اول که گرفتم تو قاب ژله ای بوده و برچسب ال سی دی داشته.
بسیار گوشی تمیزه،2عدد قاب ژله ای همراهش تقدیم می شه
گوشی انلاک ، S-OFF و SUPER CID شده و بهترین کاستوم رام روش نصبه و به اخرین ورژن فریمور آپدیت شده.
هر رام رسمی و کاستومی که دوست داشته باشید می تونید روش بریزید.
برای همین کار مغازه دارها پول خوبی می گیرند.
فقط چندتا دونه پیکسلش سوخته که اصلا معلوم نیست،اون هم بخاطر وجدان کاری و بحث حلال و حرومی مطرح کردم،انقدر تراکم پیکسل بالاست که معلوم نمی شه.
اون هم پیکسل های سوخته فقط در رنگ مشکی اون هم به سختی معلومه،بیش از 90% مواقع هم رنگ برنامه ها و بازی ها غیر مشکی هست.
حتی از پشت صفحه تمام مشکی هم براتون عکس گرفتم که ببینید قابل تشخیص نیست(اون خط های سفید پایین و بالای صفحه نیست)
بیشتر مدنظرم برای فروش هست ولی برای تعویض هم دوستان گوشی مورد نظرشون رو بفرمایند شاید تعویض کردیم.(گوشی ها باید عین گوشی بنده در حد اک باشه)
لینک مشخصات گوشی:
http://www.gsmarena.com/htc_one_(m8)-6074.php
عکس:
قیمت به 1540 کاهش پیدا کرد
شماره تماس برای ارتباط راحت تر دوستان:
0935-867-867-4
گوشی هایی که برای تعویض مدنظرمه:
HTC ONE M7 مشکی
LG NEXUS 5 32GB مشکی
LG G2 32GB مشکی
Samsung S4 Black Edition
Last edited: