• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ضبط تصویری کنون در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان یه ضبط تصویری دارم 9 روز کار کرده سه بار دی وی دی گذاشتم توش و با تصویرش حالی بردم
الان 6 ماه هست تو خونه دار استراحت میکنه
به بالاترین قیمت که قیمت منصفانه ای باشه فروش میره
جعبه داره
این هدیونیت 7 اینچ خشابی و تاچ هست تمام کارایی ها رو هم داره اهم از وصل شدن برای دوربین دنده عقب وصل شدن به گیرنده دیجیتال و کلی امکانات دیگه
پارسال که خریدمش گرون تر از مارشال و این مدلا بود گفتم یه جنسی بخرم که حداقل چینی خوب باشه که واقعا محشر از آب در اومد،از نظر جنس خیلی مقاوم و شیک هست
قیمت هم میزارم پای خودتون بنده پارسال که نسبتا همه چی ارزون بود و دلار 800 خریدم 580 تومن الان فکر کنم کمتر از 700 800 نیست
وقتی میگم 9 روز یعنی واقعا 9 روز نه بیشتر نه کمتر
قابل توجه دوستان فروش هم نرفت واسم مهم نیست چون عاشق ضبط تصویری هستم بنابراین عجله ای واسه فروش ندارم
هیچگونه مشکلی هم نداره چون اصلا استفاده نشده بعد از استفاده تو جعبش گذاشتم
مشاهده پیوست 397403مشاهده پیوست 397404مشاهده پیوست 397405مشاهده پیوست 397406مشاهده پیوست 397407مشاهده پیوست 397408
دوستان و بقیه کاربران عزیز از 1000 تومن میتونین پیشنهاد بدین تا خدا تومن:lol:

مال بد بیخ صاحبشه
بنده یک ماه ضمانتش میکنم اگه مشکلی پیدا کرد برش گردونین

Last edited:

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
قیمت پایه نزدی آقای سر بلند؟
اسمم که دیگه میدونی
اسمم مجید هست داداش
همشهریم هستی دیگه مثل خودم حوصله خوندن نداری;)
گفتم که قیمت با دوستان از 1000 به بالاتر

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
برای شروع بد نبود;) ولی خوبم نبود:D

Last edited:

Y.a.s.h.a.r

Registered User
لایک‌ها
52
آقا این مارک کیفیتش خوبه
من صدای اون مدل که دیسپلی 2 اینچی داره رو شنیدم

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
آقا این مارک کیفیتش خوبه
من صدای اون مدل که دیسپلی 2 اینچی داره رو شنیدم
ممنون
منم که میگم صداش خیلی سرتر از ضبطای دیگه هست حتی قیمتش هم بالاتر بود کیفیت تصویرش هم عالیه
یه دوستی سوال کرده که تو روز روشن چجوریه شما برو یه تلویزیون ال ای دی آخرین مدل بخر بزار وسط حیاط ساعت 12 نگاش کن ببین تصویرش واضح دیده میشه اگه دیده میشه بیا من مجانی اینو میدم بهت
لطف کنید پخ نفرمایید تو تاپیک بگید بنده فروشنده هستم تازه کار هم نیستم که بخواین مثلا مفت از چنگم در بیارین:p
زمانیکه روی سیستمم بود میترکوند خداوکیلی ولی ضبط 9350 کیفیتش سرتر این بود
من گذاشتم یکی که قدرشو دونست قیمت درست داد میدم بهش کسی نبود خودم که قدرشو میدونم پس نگهش میدارم
بعد از اینکه یک سال باهاش کار کردم چشم میدمش 350 400
الان دیدم همشهریم که هستی خوبی کاکو؟

hamid-digital

Registered User
لایک‌ها
42
اولا بگم منظوری از حرفام ندارم و فقط گفتم راهنماییتون کنم تا همیشه توی معامله تون موفق باشید و خریدار شمارو به عنوان یک دوست همیشگی حساب کنه.
به نظر شخص بنده فروشنده باید خوش اخلاق و مودب باشه تا خریدار بتونه باهاش معامله کنه.لحن پاسخ دادن ها و جواب کسانی که قصد خرید دارن به نظرم باید طوری باشه که خریدار از خریدش راضی باشه وگرنه جنس رو مفت هم بدید کسی نمیخره.
اگه شما با پیشنهاد قیمت دوستان مشکل دارید قیمت پایه تعیین کنید تا بهتان بر نخورد.
والا کیفیت تصویر فک کنم واسه ضبط های تصویری خیلی مهم باشه که طرف بتونه ازش توی روز استفاده کنه.همه هم میدونن آفتاب بزنه به تصویر، بستگی به کنتراست دستگاه کیفیت تصویر هم فرق میکنه.
دستگاه دست شماست و کسی هم قصد از چنگ درآوردن ندارد.شما حرفه ای ما تازه کار.
دستگاه در هرصورت چینی محسوب میشه و همه ما ایرانی ها به جنس چینی چه درجه 1 و چه درجه n اعتماد نداریم.
پیشنهاد بنده 300 بود توی پخ .اونم گفتم شاید برخوره به دوستمون توی تایپیک اعلام کنم پیشنهادم رو.

موفق باشی رفیق

Dante a

Registered User
لایک‌ها
1
برای پیشنهاد سوم
350
:D
بیشتر از نمیصرفه :)

hossein5048

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش کیفت صداش خوبه وکارایش خوبه

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
اولا بگم منظوری از حرفام ندارم و فقط گفتم راهنماییتون کنم تا همیشه توی معامله تون موفق باشید و خریدار شمارو به عنوان یک دوست همیشگی حساب کنه.
به نظر شخص بنده فروشنده باید خوش اخلاق و مودب باشه تا خریدار بتونه باهاش معامله کنه.لحن پاسخ دادن ها و جواب کسانی که قصد خرید دارن به نظرم باید طوری باشه که خریدار از خریدش راضی باشه وگرنه جنس رو مفت هم بدید کسی نمیخره.
اگه شما با پیشنهاد قیمت دوستان مشکل دارید قیمت پایه تعیین کنید تا بهتان بر نخورد.
والا کیفیت تصویر فک کنم واسه ضبط های تصویری خیلی مهم باشه که طرف بتونه ازش توی روز استفاده کنه.همه هم میدونن آفتاب بزنه به تصویر، بستگی به کنتراست دستگاه کیفیت تصویر هم فرق میکنه.
دستگاه دست شماست و کسی هم قصد از چنگ درآوردن ندارد.شما حرفه ای ما تازه کار.
دستگاه در هرصورت چینی محسوب میشه و همه ما ایرانی ها به جنس چینی چه درجه 1 و چه درجه n اعتماد نداریم.
پیشنهاد بنده 300 بود توی پخ .اونم گفتم شاید برخوره به دوستمون توی تایپیک اعلام کنم پیشنهادم رو.

موفق باشی رفیق
داداش حالا چرا بهت برخورده؟داری حرفای خودمو که به بقیه میزنم به خودم میزنی؟:pچرا به خودت گرفتی؟یه سطر برای شما بود اونم توی روز معلوم هست یا نه بقیش رو کلی گفتم
برو یکی پیدا کن که بهش بی احترامی کرده باشم
بنده دارم میگم تو تاپیک مثل الان حرف بزنید حرف بدی زدم به نظرت؟جوش نیار الکی دیگه
الان بنده رو فروشنده ای بداخلاق و بی ادب لقب دادی بنده حرفی زدم؟نظر شخصیت هست و بهش احترام میزاریم
عرض کردم از 1000 تومن تا خداتومن میتونی تو تاپیک قیمت بزاری من کجا بدم اومده؟جنس چینیه قبول ولی قیمتش رو هم دریابید دوستان شما دارین نصق قیمت پیشنهاد میدین بازم من چیزی گفتم؟
مسلمه دستگاه پیش منه و کسی نمیتونه از چنگم در بیاره،زود بهت برنخوره داداش حرفایی میزنیا
خدایی برو با کسایی که معامله کردم و الان رفیقیم بپرس مجید چجور آدمیه
یه نصیحت واست دارم داداش سعی کن جو نگیرتت و شخصی رو زیر سوال نبری
ما از همه کوچکتر

داداش کیفت صداش خوبه وکارایش خوبه
آقا حسین قبلا داشتی از این نمونه مگه؟

Last edited:

hossein5048

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش حالا چرا بهت برخورده؟داری حرفای خودمو که به بقیه میزنم به خودم میزنی؟:pچرا به خودت گرفتی؟یه سطر برای شما بود اونم توی روز معلوم هست یا نه بقیش رو کلی گفتم
برو یکی پیدا کن که بهش بی احترامی کرده باشم
بنده دارم میگم تو تاپیک مثل الان حرف بزنید حرف بدی زدم به نظرت؟جوش نیار الکی دیگه
الان بنده رو فروشنده ای بداخلاق و بی ادب لقب دادی بنده حرفی زدم؟نظر شخصیت هست و بهش احترام میزاریم
عرض کردم از 1000 تومن تا خداتومن میتونی تو تاپیک قیمت بزاری من کجا بدم اومده؟جنس چینیه قبول ولی قیمتش رو هم دریابید دوستان شما دارین نصق قیمت پیشنهاد میدین بازم من چیزی گفتم؟
مسلمه دستگاه پیش منه و کسی نمیتونه از چنگم در بیاره،زود بهت برنخوره داداش حرفایی میزنیا
خدایی برو با کسایی که معامله کردم و الان رفیقیم بپرس مجید چجور آدمیه
یه نصیحت واست دارم داداش سعی کن جو نگیرتت و شخصی رو زیر سوال نبری
ما از همه کوچکتر

آقا حسین قبلا داشتی از این نمونه مگه؟
آره داداش
الان هم دارم حرف نداره ولی همونجور که میگین صداش مثل پایونیر نیست ولی کم هم نمیاره
4 تا 50 وات خروجی میده یه خروجی واسه ساب داره کیفیت صداش هم عالیه ضبط محکمیه،روز اول که خریدم گفتم هی باز و بسته میشه پنلش چرخ دندش خرد میشه ولی تا الان که دو سال ازش میگذره آخ نگفته:)سعی کن نفروشیش داداش

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
آره داداش
الان هم دارم حرف نداره ولی همونجور که میگین صداش مثل پایونیر نیست ولی کم هم نمیاره
4 تا 50 وات خروجی میده یه خروجی واسه ساب داره کیفیت صداش هم عالیه ضبط محکمیه،روز اول که خریدم گفتم هی باز و بسته میشه پنلش چرخ دندش خرد میشه ولی تا الان که دو سال ازش میگذره آخ نگفته:)سعی کن نفروشیش داداش
ممنون بابت اطلاع رسانیتون

Last edited:

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
مشتری خوب بود ردش میکنم نبود کنج دل خودم جا داره;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا