sarbolanndd
Registered User
سلام دوستان یه ضبط تصویری دارم 9 روز کار کرده سه بار دی وی دی گذاشتم توش و با تصویرش حالی بردم
الان 6 ماه هست تو خونه دار استراحت میکنه
به بالاترین قیمت که قیمت منصفانه ای باشه فروش میره
جعبه داره
این هدیونیت 7 اینچ خشابی و تاچ هست تمام کارایی ها رو هم داره اهم از وصل شدن برای دوربین دنده عقب وصل شدن به گیرنده دیجیتال و کلی امکانات دیگه
پارسال که خریدمش گرون تر از مارشال و این مدلا بود گفتم یه جنسی بخرم که حداقل چینی خوب باشه که واقعا محشر از آب در اومد،از نظر جنس خیلی مقاوم و شیک هست
قیمت هم میزارم پای خودتون بنده پارسال که نسبتا همه چی ارزون بود و دلار 800 خریدم 580 تومن الان فکر کنم کمتر از 700 800 نیست
وقتی میگم 9 روز یعنی واقعا 9 روز نه بیشتر نه کمتر
قابل توجه دوستان فروش هم نرفت واسم مهم نیست چون عاشق ضبط تصویری هستم بنابراین عجله ای واسه فروش ندارم
مال بد بیخ صاحبشه
بنده یک ماه ضمانتش میکنم اگه مشکلی پیدا کرد برش گردونین
الان 6 ماه هست تو خونه دار استراحت میکنه
به بالاترین قیمت که قیمت منصفانه ای باشه فروش میره
جعبه داره
این هدیونیت 7 اینچ خشابی و تاچ هست تمام کارایی ها رو هم داره اهم از وصل شدن برای دوربین دنده عقب وصل شدن به گیرنده دیجیتال و کلی امکانات دیگه
پارسال که خریدمش گرون تر از مارشال و این مدلا بود گفتم یه جنسی بخرم که حداقل چینی خوب باشه که واقعا محشر از آب در اومد،از نظر جنس خیلی مقاوم و شیک هست
قیمت هم میزارم پای خودتون بنده پارسال که نسبتا همه چی ارزون بود و دلار 800 خریدم 580 تومن الان فکر کنم کمتر از 700 800 نیست
وقتی میگم 9 روز یعنی واقعا 9 روز نه بیشتر نه کمتر
قابل توجه دوستان فروش هم نرفت واسم مهم نیست چون عاشق ضبط تصویری هستم بنابراین عجله ای واسه فروش ندارم
هیچگونه مشکلی هم نداره چون اصلا استفاده نشده بعد از استفاده تو جعبش گذاشتم
مشاهده پیوست 397403مشاهده پیوست 397404مشاهده پیوست 397405مشاهده پیوست 397406مشاهده پیوست 397407مشاهده پیوست 397408
دوستان و بقیه کاربران عزیز از 1000 تومن میتونین پیشنهاد بدین تا خدا تومن:lol:مشاهده پیوست 397403مشاهده پیوست 397404مشاهده پیوست 397405مشاهده پیوست 397406مشاهده پیوست 397407مشاهده پیوست 397408
مال بد بیخ صاحبشه
بنده یک ماه ضمانتش میکنم اگه مشکلی پیدا کرد برش گردونین
Last edited: