• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ضبط صدا(خبرنگاری) حرفه ای مارشال (در حد نو) و یه سری لوازم دیجیتال دیگه

farhad2000s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
یه سری از لوازم دیجیتالم از مینی کامپیوتر و احتمالا لپ تاپم گرفته تا واکمن و voice recorder و mp4 و آیفون 3 و 4s و یه سری گوشی رده پایین و 60 تا فلش 8 تا 16 گیگ سونی و فیلیپس و سیلیکون پاور و تبلت و GPS و ..... رو مجبورم برای شهریه ترم بعد دانشگاهم بفروشم(بالاخره ارشد دانشگاه آزاده دیگه) . قیمت هم خیلی مناسب می دم فلش های 8 گیگ 8 تومن و 16 گیگ 16 تومن .یه سریشون usb3 هست که قیمت نزاشتم هنوز(فقط 1 بار برای ضبط از ماهواره استفاده شدن).
نکته: چون وقت ندارم هنوز فرصت نکردم که عکس از بقیه وسایل تهیه کنم پس فقط از اجناسی که عکسشون رو می زارم می تونید خرید کنید.خارج از فروم هم فروش دارم از در و همسایه و فامیل و دوست و آشنا همه هستن پس ممکنه بعضی از اجناس خارج فروم فروخته شن.از همین فلش هام فقط 8 تاشون رو امروز فروختم.هر جنسی رو هم تاپیک جداگانه می زنم.
o9jyj25ldcjzlp0um2hn.jpg

چون سر خرید این ضبط صدا خیلی حساس بودم یه سری اطلاعاتشو براتون می زارم که بدونید کارایی هاش چیه :
ضبط حرفه ای مارشال مدلme v4 که پیشرفته ترین مدل ضبط صدای مارشال هست ، ویژگی ها :
1)4 گیگ فضا ذخیره سازی .
2)میکروفون دیجیتال اکتیو -- 3 نوع دستگاه ضبط صدا داریم 1)مونو 2)استریو(همون مدلایی که در دو طرف 2 میکروفون دارند.) 3)دیجیتال ( که میکروفون ها اکتیو هستن یعنی صدا رو از هر سمت بیاد ضبط می کنند .اون قسمت برجسته بالا دستگاه.بازم برای کسانی که اطلاع ندارن میگم انقدری کیفیت بالا هست که حتی اگر توی جیبتون هم بزارید و فاصله زیاد هم باشه باز هم با کیفیت صدا ضبط خواهد شد.
3)کیفیت قابل تنظیم ضبط صدا که بالاترینش pcm هست و می تونید با کیفیت های 128 ، 64 ، 32 ، 8 kb/s هم ضبط کنید .احتمالا قابلیت حذف نویز و سر و صدای محیط رو هم داره. چون من تقریبا اصلا فرصت نشده که استفاده کنم دقیق نمی دونم ولی حتما تو راهنماش نوشته.
4)اسپیکر قوی داره.یعنی صدای ضبط شده رو بدون هدفون می تونید از اسپیکرش گوش کنید . mp3 player هم هست و می تونه همه mp3 ها رو هم از اسپیکر پخش کنه.رادیو هم هست و قابلیت ضبط از رادیو هم داره.

عکس ها و مشخصات در دفترچه راهنما و پشت جعبه
3wqo8tybokbyrztj0n9j.jpg

o9jyj25ldcjzlp0um2hn.jpg

iccd26k8fht92vcq9hvl.jpg

8ytr5xcrxmt02symsdmv.jpg

vyx25ogjl9kmqm8xk05p.jpg

69679e88quicegptvmg8.jpg

tjfm0gxkud12hnw8nyjd.jpg

با 2 تا باطری نیم قلمی کار می کنه و مدت ضبط صدا بستگی به کیفیتش داره با کیفیت 128 و نیم قلمی معمولی حدود 8 ساعت.در ضمن همونطور که تو راهنماشم نوشته نزارید باطری مدت زیادی تو دستگاه بمونه احتمال سولفاته شدن داره.من خودم بعد از هر بار استفاده در آوردم.
لوازم همراه : کابل usb+ هدفون+دفترچه راهنما + کارت گارانتی 1 ساله (تاریخ خرید اواخر ماه 6 سال 93 ) .
خب فکر کنم دیگه از این کاملتر نشه توضیح داد .بازم سوالی دارید هم اینجا و هم از طریق ایمیل [email protected] بپرسید.
قیمت هم خودتون پیشنهاد بدید.کارشناسی و بحث و .... همه چیز هم مجازه تا دلتون می خواد راجع به قیمت بحث کنید(فعلا فقط برای ضبط صدا). من 245 تومن خریدم.انصاف رو هم در نظر داشته باشید .این هفته کمتر وقت دارم بیام سایت ولی ایمیل چک میشه.نحوه خرید اول وجه رو واریز می کنید بعد ارسال میشه هزینه ارسال هم با خریداران گرامی.اگر کسی تعداد زیادی جنس خرید هزینه ارسال با خودم .تهران هستم .

قیمت پایه (آپدیت امشب) : 170

Last edited:

farhad2000s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها قیمت پیشنهاد بدید. دستتون کاملا بازه . یکی استارت بزنه .اگر خودتون قیمت پیشنهاد ندید تا آخر شب قیمت پایه می دم . باهاتون راه میام همه جوره پول لازمم.

IR-TOP

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
داداش این رکوردر قیمت آکبندش 143 تومانه
بعد شما کار کرده رو یا منت میگی 165 تومان؟
دمت گرم مشتی هستی

farhad2000s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
143 قیمت دارید حتما بخرید . خیلی مشتی تر بوده و بهتر بهت قیمت داده .

amir.joon

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
داداش این رکوردر قیمت آکبندش 143 تومانه
بعد شما کار کرده رو یا منت میگی 165 تومان؟
دمت گرم مشتی هستی
حالا من کاری ندارم وسط معرکه . ولی خداییش خیلی 143 که میگی مسخره هست و داری با بی انصافی تاپیک استارتر رو خراب می کنی که کار صحیحی نیست . خیلی قیمت پایه خوبی گذاشته سال قبل برای ضبط مستند از همین مارک مارشال دو مدل پایینترش با رم 2 گیگ رو از فروشگاه مرکزی مارشال تهران 220 خریدیم .این مدلم موجود نداشت ولی قیمتش حدود 250 تا 260 بود .
استارتر خوب قیمت داده کسی که دنبال خرید ویس ریکوردر رفته می دونه قیمت ها چجوریه .به این باقالی هم نفروشید ، سردیش می کنه.

IR-TOP

Registered User
لایک‌ها
13
حالا من کاری ندارم وسط معرکه . ولی خداییش خیلی 143 که میگی مسخره هست و داری با بی انصافی تاپیک استارتر رو خراب می کنی که کار صحیحی نیست . خیلی قیمت پایه خوبی گذاشته سال قبل برای ضبط مستند از همین مارک مارشال دو مدل پایینترش با رم 2 گیگ رو از فروشگاه مرکزی مارشال تهران 220 خریدیم .این مدلم موجود نداشت ولی قیمتش حدود 250 تا 260 بود .
استارتر خوب قیمت داده کسی که دنبال خرید ویس ریکوردر رفته می دونه قیمت ها چجوریه .به این باقالی هم نفروشید ، سردیش می کنه.

ای جانم جناب امیر باقالی فروش عزیز تو که گرمیت میکنه این سایت رو نگاه کن بعد بیا خوشمزه بازی در بیار
سایت فروش رکوردر مارشال
اینم هم سایت رسمی مارشال که 145 زده قیمتشو
وب سایت مارشال

Last edited:

IR-TOP

Registered User
لایک‌ها
13
من قصد خراب کردن تاپیک رو نداشتم و از استارتر محترم معذرت خواهی میکنم
فرمایش شما متین اما قیمتی که شما خریداری کردین اون موقع بالا بوده و الان اومده پایین خوب من که هیچ خود شما هم باشی ترجیح میدی بری با قیمت پایینتر آکبند بخری
باز هم از استارتر عذر خواهی میکنم
این دوست باقالی فروش هم ایشالا لینک رو دیده باشن و گرمشون کرده باشه

majidli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
130 تومن قیمت آک با گارانتی

بالا