داش حمید قیمت عالیه - خوب بفروشی - راستی ساب رو نگه داشتی واسم؟
سلام داداشم قابل دار نیست بخدا ممنون آقای
آره داداشم امانت دست منه تایپیکشم آپ نکردم
سلام
اینطور که تو عکس معلومه کارتن و قاب و دور پنل نداره.الان با کارتنش 350 خرید و فروش میشه.بنظرت قیمتی که گذاشتی زیاد نیست؟!
قیمتو بیار پایین حتما میخرم.حدود 260 تومن بده ازت بردارم.زنبیل اول واسه من
راستی دیگه زیاد فروم رو نمیگردم خواستی واسم پی ام بذار.
داداش شرمنده منظورت از سوکت ایران خودرویی چیه؟؟
Sent from my Sensation Z710e using Tapatalk 2
داداشم مشخصات کل سیستم رو ماشین و باطری رو واسم پخ کنفدای تو - نوکرتم - من تووی همین 4250 موندم :دی - راستی وقتی بیس میزنه ساب نور چراغا ضعیف میشه - بنظرت باطری عوض کنم یا خازن بندازم؟ (شرمنده اینجا پرسیدم داداش )
ممنون داداشم
داداشم الان با 260 تومن 4250 میدن با کنترل معمولی 10 تومنی نه 5250 با کنترل 35 تومنیسلام
اینطور که تو عکس معلومه کارتن و قاب و دور پنل نداره.الان با کارتنش 350 خرید و فروش میشه.بنظرت قیمتی که گذاشتی زیاد نیست؟!
قیمتو بیار پایین حتما میخرم.حدود 260 تومن بده ازت بردارم.زنبیل اول واسه من
راستی دیگه زیاد فروم رو نمیگردم خواستی واسم پی ام بذار.
با اجازه داش حمید - یعنی سوکتش آماده هست و فقط باید وصلش کنید به سوکت برق روو ماشین و نصب کنید و تمام - بعضی پخش ها سوکت ندارن و باید سیم ها رو به هم بست ولی اینطوری آماده هست همه چیز
فدای تو - نوکرتم - من تووی همین 4250 موندم :دی - راستی وقتی بیس میزنه ساب نور چراغا ضعیف میشه - بنظرت باطری عوض کنم یا خازن بندازم؟ (شرمنده اینجا پرسیدم داداش )
داداش امکان اینترفیس 206 رو هم داره؟؟؟ آپ واسه اقای 6163!!!!!!!!!!!!
سلام
رنگش آبیه؟؟
و اینکه اینا همون مدلهای دمو داره؟؟؟
قیمت آخر رو هم می فرمایید.
پخ دادم دوست عزیزpmچك شود
درود
حمیتی واسه ما چند ؟؟؟
به ما که زنگ نمی زنی خبری هم نمی گیری. بسوزه پدر فقر.
اگه گفتی من کیم ؟؟؟ ( اینقدر قلیون نکش ) پخ بزن یا بزنگ :lol:
یا حق
پخ دادم دوست عزیز
سلام داداشی خیلی مخلصیم آره خوب ما 1100 داریم شما 4 اس چشم داداشم بخدا بهت میفکرم دیر آمار گرفتی
مهدی جان شماره حساب گرفته قرار شد تا غروب واریز کنه بهت ز میزنم شما سالاری مگه میشه نشناسمت