• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل صد در صد طبیعی کوه دنا با ضمانت

pclord

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2009
نوشته‌ها
781
لایک‌ها
63
محل سکونت
شهر ناشناخته،توریستی و تاریخی سیسخت
با درود و احترام خدمت دوستان عزیز

مقدار 70 کیلو عسل صد در صد طبیعی کوه دنا موجود هست، 40 کیلو با موم و 30 کیلو بدون موم ، عسل برداشت خودم هست، بنده زنبوردار یا فروشنده عسل نیستم امسال هم مازاد بر مصرف برداشت کردم به همین دلیل برای فروش گذاشته شده است، ده تا کندو بیشتر ندارم و کندو ها به کوه منتقل میشن و عسلی که زنبور جمع آوری میکنه کاملا از گیاهان کوهی هست که اگر با منطقه شهرستان دنا در استان کهگیلویه و بویر احمد آشنایی داشته باشید در کوههای این منطقه گیاهان دارویی زیادی وجود داره که از نظر تنوع گیاهی در رتبه های اول کشور میباشد.

هزینه پست رایگان میباشد

قیمت هر کیلو با موم 90 هزار تومان ( فقط در بسته های دو کیلویی موجود هست چون عسل رو ریختم تو ظرف و در ظرف های دو کیلویی گرفتم، کلا 40 کیلو با موم موجود هست)

قیمت هر کیلو
بدون موم 85 هزار تومان ( بدون موم در ظرف ریخته نشده و میتونم در ظرف های یک کیلویی به بالا براتون بفرستم، 30 کیلو بدون موم موجود هست)


در صورت خرید بیشتر از 4 کیلو با تخفیف فروخته میشه، عسل با موم کیلویی 85 و عسل بدون موم کیلویی 80 تومان

خرید کل عسل (70 کیلو) با تخفیف بیشتر میباشد و هر کیلو با موم و بدون موم 75 حساب میشود.


موم موجود در عسل بنده صد در صد طبیعی بوده و با خیال راحت مصرف کنید. شاید در بعضی جاها شنیده باشید که موم رو مصرف نکنید که بدلیل استفاده اکثر زنبورداران از پارافین در برگ موم میباشد که برای بدن مضر میباشد، برگ مومی که من استفاده کردم صد در صد موم طبیعی خود زنبور میباشد و هیچ گونه ناخالصی ندارد.

دوستان تنها دلیل فروش اینترنتی عجله داشتن برای فروش میباشد چون به پولش نیاز دارم، بدلیل اینکه ممکنه هر لحظه این عسل در محل خودم به فروش بره فقط مشتریانی که هزینه واریز کرده باشن موظف میشم براشون ارسال کنم در غیر این صورت کسانی که درخواست کردن اما واریز نکردن بهشون اطلاع داده میشه در تایپیک اعلام میشه و تایپیک بشته میشود.

در پایین مواردی رو برای تشخیص عسل اصل قرار میدم امید وارم برایتن استفاده داشته باشه. در ضمن دوستان من 70 کیلو بیشتر ندارم ممکنه همین امروزم تو شهر خودم به فروش بره، این موارد رو فقط برای اطلاع دوستان گذاشتم و امید وارم کمکی باشه تا از کلک های فروشندگان در امان باشید.

دوستان چند نکته برای تشخیص عسل طبیعی و بدون شکر و مواد شیمیایی براتون مینویسم که تجریه خودم توی چند سالی که زنبور دارم و راهنمایی هایی که زنبور داران با تجربه بهم کردن هر کجا خواستین عسل خرید کنید میتوانید با دانستن موارد زیر تا حدود زیادی از خرید عسل خود مطمئن شوید.


1- بهترین روش آزمایش میباشد اگر دسترسی به آزمایشگاه دارید میتونید بدید آزمایش کنند و طبیعی بودن عسل رو مشخص کنند. اما فکر نکنم بشه ترکیب عسل رو که از چه گیاهانی درست شده رو بشه با این روش تشخیص داد و فقط درصد ساکارز رو بشه تشخیص داد، در واقع فکر کنم اول خدا و بعد خود زنبور این مورد رو میدونه... (در شهر ما بدلیل کوچک بودن متاسفانه آزمایشگاه نیست و دسترسی ندارم)

2- عسلی که زنبور از چندین نوع گیاه شهد آورده باید غلیظ باشه و حسابی کش بیاره، و وقتی قاشق یا انگشت خود رو توی عسل میزنید و بالا میارید عسل غلیظ باشه و تا وقتی از دست شما سرازیر میشه به پایین سریع قط نشه و تا وقت زیادی ادامه داشته باشه.

3- تمام عسل ها چ طبیعی و چه غیر طبیعی رس میزنند، اگر عسل شکری باشد وقتی رس میزنه دانه های بلوری شکر درشت توی عسل نمایان میشه و این نشونه شکری بودن عسل هست، اما اگر عسل رس زد و دانه های بلوری شکر توش نبود و یا خیلی ریز بود که اصلا توی دهان احساس نشد و رنگ عسل مثل کره حیوانی شده بود اون عسل صد در صد طبیعی هست، اگر جایی خرید کردین و گفتن رس نمیزنه و همینطورم شد و رس نزد اون عسل رو مواد شیمیایی غاطیش کردن که به همین دلیل رس نمیزنه و مواد شیمیایی هم معلوم نیست چه بلایی بر سر بدن میاره.

4- عسل های صد در صد طبیعی مزه کمی تند دارن و گلو رو میزنه، همچنین بوی ملایمی داره و اگر مدتی درش بشته باشه وقتی درش رو باز می کنید بوی اختصاصی عسل رو میتونید استشمام کنید، بعد از خوردن سریع بهتون انرژی میده، اگر عسل بوی غلیظی از گل ها یا گلاب و.. داشت اون عسل رو موقعی که آب شکر به زنبور میدن گلاب یا عرقیات گل های دیگر رو با آب شکر غاطی میکنند که باعث میشه عسل بوی غلیظ گل بگیره و با این کلک به مشتری این عسل رو با نام عسل طبیعی میفروشن.

5- وقتی عسل رو در یک لیوان پر از آب سرد میریزید عسل باید ته نشین بشه و با هم زدن زیاد حل بشه، اگه سریع حل شد و زیاد ته نشین نشد اون عسل طبیعی نیست.

6- رنگ عسل هیچ ربطی به طبیعی بودن عسل ندارد، رنگ عسل با توجه به منطقه ای که زنبور در آن قرار میگیرد و گیاهانی که ازش شهد جمع آوری میکند متفاوت هست و ممکنه عسل، روشن،تیره،و رنگ های متمایل به قرمز یا زرد باشد...

7- در آخر یکی از بهترین موارد هم اعتماد به فردی هست که ازش خرید میکنید، یعنی شخصی رو پیدا کنید که بتوانید بهش اعتماد کنید و بدونید که کارش درسته و برای چند تومن پول دروغ نمیگه و گردن نمیکنه.

نکته 1: هیچ وقت عسل رو حرارت ندهید، بعضی فروشندگان متقلب برای دیر شکرک زدن عسل ، با دمای زیاد عسل رو حرارت میدهند که با این کار تمام خواص دارویی عسل از بین میرود، اگر عسل صد در صد طبیعی گرفتین و رس زد به همون شکل که مثل کره شده مصرفش کنید و برای برگشتن به حالت قبلش به دلیل بالا که گفتم اصلا حرارتش ندهید.

نکته2- بعضی فروشندگان میگن که عسل فرقی نمیکنه از گیاهان و گل های جمع آوری شده باشه یا با شکر درست شده باشه، مهم آنزیمی هست که زنبود وارد عسل میکنید ، گول این افراد رو نخورید، عسل شکری برای کسانی که قند خون دارند خطرناک هست و از نظر دارویی و خواص بسیار ضعیف بوده و به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود مگر برای استفاده در مغازه های قنادی و شیرینی پزی به جای آب شکر

ممکنه موارد دیگری هم برای تشخیص باشه که در حال حاضر من این موارد رو دیدم و شنیدم و وظیفه دونستم برای دوستان اینجا قرار بدم.


تصویر:
img_20161025_132750-jpg.970919
 

فایل های ضمیمه

  • IMG_20161025_132750.jpg
    IMG_20161025_132750.jpg
    136.9 KB · نمایش ها: 62
Last edited:
بالا