• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عطر malizia سرد يا تعويض

وضعیت
موضوع بسته شده است.

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام يه عطر مالزيا ايتالياي دارم سرد شيرين يكي دوبار ازش استفاده نكردم با عطر سرد خوش بوي ديگه هم عوض ميكنم

قيمتش تقريبا 22 دلار حدودا دلاري 1800 ميشه 38 هزار لينك سايت خودش
http://sansabalongdrive.info/malizia-edt-oriental-ice-cologne-p-382.html

http://www.yancor.com/malizia-homme-oriental-ice-eau-de-toilette-p8904.html

http://www.dambiro.de/Malizia-pour-Homme-Oriental-Ice-Parfum-EdT-100ml-vapo_1
نماي

16 هزار قيمت فروش

زيرش عكس گرفتم شماره سريالش و كشور سازده و ديگر مشخصات هست برچسب بهداشتم داره كه اصلي ايتالياست

فایل های ضمیمه

• Image0164.jpg
    Image0164.jpg
    501 KB · نمایش ها: 247
Last edited:

hadijamalo

Registered User
لایک‌ها
0
شما دیدی همه دارن دلاراشونو میفروشن شمام گفتی منم اینو پول کنم حالا که دلار گرون شد!!!

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
شما دیدی همه دارن دلاراشونو میفروشن شمام گفتی منم اینو پول کنم حالا که دلار گرون شد!!!

دوست عزيز بنده نه دارم دلار ميفروشم نه چيزي يه عطري هست از بوش خوشم نمياد به پولشم احتياج ندارم دقت كنيد نوشتم عوض هم ميكنم تو صفحه هات قبلم نگاه كنيد دوستان ديگه هم ميفروشند

كاربرايي هم كه ميان اينجا فقط به خاظر 10 تومن 20 تومن وقتشونو تلف نميكنن چيزهاي كه احساس ميكنن به دردشون نميخوره يا عوض ميكنن يا ميفروشن جنس ديگه بخرن والا با اين پولا كي سرمايه دار شده كه منم يكيش باشم.

اگر دقت ميكردي 22 دلار قيمتش قيمت دلارم الان 2000 تومنه كه ميشه 44 هزار ولي من بالا چي نوشتم ........... موفق باشيد

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
دوست عزيز بنده نه دارم دلار ميفروشم نه چيزي يه عطري هست از بوش خوشم نمياد به پولشم احتياج ندارم دقت كنيد نوشتم عوض هم ميكنم تو صفحه هات قبلم نگاه كنيد دوستان ديگه هم ميفروشند

كاربرايي هم كه ميان اينجا فقط به خاظر 10 تومن 20 تومن وقتشونو تلف نميكنن چيزهاي كه احساس ميكنن به دردشون نميخوره يا عوض ميكنن يا ميفروشن جنس ديگه بخرن والا با اين پولا كي سرمايه دار شده كه منم يكيش باشم.

اگر دقت ميكردي 22 دلار قيمتش قيمت دلارم الان 2000 تومنه كه ميشه 44 هزار ولي من بالا چي نوشتم ........... موفق باشيد

دوست عزیز با توجه به اینکه دلار شد1200 تومن الان چند؟؟ شما تهران تشریف داری؟؟کدوم سمت

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
خنک شیرین یعنی چی ؟؟ شبیه کدوم ادکلن میشه ... می تونید بگید ؟؟؟ قیمت آخرتون و اینکه کدوم سمتید ....

golly

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز وقت به خیر
اگر تهران تشریف دارید لطف کنین اطلاع بدین مزاحمتون بشم اگر از بوی آن خوشم اومد بنده میخرم ازتون
[email protected]

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
20 تومن كسي نميخواد تعويض هم با وسايل ديگه ميشه پيشنهاد بديد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا