• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عمده و تکی اتری خودرو با پایین ترین قیمت بازار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بین الملل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فروش عمده برای باتری فروشان و تکی به پاین ترین قیمت و بهترین کیفیت.
فروش باطری به قیمت تجاری (( شبانه روز ))
nostar_v.gif

1261727_jdwwdk_m.jpg

باتری بین الملل امادگی دارد باطری اتومبیل شما را به قیمت تجاری در محل تحویل ونصب نماید
انواع باتری کره ای : دلکور، هانکوک ، فورت ، پلاتینیوم ، بوش ، تاب پاور ، هیوندایی ، بلاژیو ، وباترهای ایرانی ورسک ، اوربیتال ، صبا باطری
نوع خودرو
باطری متناسب ( آمپر ساعت )
ماتیز

35

رنو و سپند

40

رنوpk

45 - 55
پراید

55 - 60

دووسیلو مزدا۳۲۳

60 - 66

پژو۲۰۶

55 - 60

هیوندا

70 - 80
نیسان

60 - 70

مزدا وانت ۱۶۰۰

60

پروتون

60

ریو

60

پیکان وانت

60

تندر L۹۰

60

پژوROA پژوRD

60 - 62

پژو GLX پارس

66 - 74

سمند

66 - 74

زانتیا

66 - 74
پاترول

70 - 80

ماکسیما

60 - 70
مینی بوس-خاور

90

ایسوزو

88 - 100

تریلر

180 - 200

اتوبوس

150 - 200

بنزتک۱۹۲۱

150
فروش انواع باطریهای تخصصی خودرو یو پی اس و دستگاههای صنعتی.
همچنین!!!
باتری خراب اتومبیل شما را خریداریم
-1270147_jquxgf_m.jpg

باطری خراب اتومبیل و یو پی اس خریداریم به بالاترین قیمت

شماره های تماس و آدرس : تهران-خیابان امیر کبیر - بعد از پامنار - پلاک 298
021-33113422
021-33945205
فکس: 33945369

1261727_ylepkj_L_p.jpg
1261727_nindpq_L_p.jpg
1261727_mppymq_L_p.jpg
1261727_oxgxql_L_p.jpg
1261727_crcnrh_L_p.jpg

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
سلام داداشی
من یک باطری صبا باطری از این کارخونه ای ها دارم ولی هنوز سالمه چون در واقع 1 سال بیشتر کار نکرده
به مرحله ی داغی نرسیده
میخواستم بدونم این رو شما به قیمت داغی برمیدارین یا بالاتر هم مقدوره ؟

ضمنا برای پراید نوع 60 آمپر اتمی ترجیحا کره ای دارین ؟ قیمتتون ؟

بین الملل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
باطری کارخونه ای مثه هندونه در بسته میمونه ممکنه ما از شما بخریم واسمون 1 روزم کا نکنه البته بیشتر از قیمت داغی ازتون بر میداریم اگه 55 آمپر باشه 45 تا 50 ازتون میخریم.
باطری کره ای دلکور داریم که خودمون تنها نماینده تهران هستیم 60 قیمتش در میاد واستون 245 تومن که 40 داغی ازتون کم میشه و 5 تخفیف 200 در میاد واستون
هانکوک دارم که همین قیمت هستش .
محصولای کارخونه دلکورم دارم مثه پلاتینیوم ام اف پاور هگزا که با داغی واستون 190 در میاد

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام عزیز

باتری ( 405 مدل 92 5500 کارکرد) رو چند برمیداری ازم و بهتریت مارک و نوع واسه 405 کدومه با بهتریت ولتاژ که به ماشین هم اسیب نرسونه و قدرت زیاد هم داشته باشه واسه سیستم صوتی و ...... کامل توضی بده ممنون

بین الملل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام عزیز

باتری ( 405 مدل 92 5500 کارکرد) رو چند برمیداری ازم و بهتریت مارک و نوع واسه 405 کدومه با بهتریت ولتاژ که به ماشین هم اسیب نرسونه و قدرت زیاد هم داشته باشه واسه سیستم صوتی و ...... کامل توضی بده ممنون
سلام کاری به کم کارکردن ماشین نداره اتفاقا باتری هرچی بیشتر کار کنه بهتره تا این که بخوابه.فابریک 405 باتری 66 آمپر میخوره اگه باتریت 66 باشه ازت 80 میخریم بهترین جنس ما در حال حاظر و تو بازار دلکور و هانکوک هستش که دلکور 66 آمپر رو 260 بدون داغی که 80 باتری خودتو کم کن ( البته همون باتری که خودت گفتی ) وگرنه اگه داغی باشه 40 تومن کم کن دلکور 66 آمپرم 270 بدون داغی که اینم همینطور.
اگه آمپلی فایر داریو سیستم داری رو ماشین باید 74 بندازی که دلکور بدون داغی 300 هزار هانکوک 290 هزار واست در میاد

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم
تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:
متشکرم.

بین الملل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم
تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:
متشکرم.
سلام شرمنده زیاد وقت این کارارو ندارم همینم 2 دیقه ای میام سر میزنم جواب میدم. بعد این سیستمی که شما میگی کار ساده ای نیس من الان باید برم فتوکپی 6 ساعت بهش بگم این کارو کن اون کارو کن کلی طول میکشه.من که عکس از جنسامونو مغازمون کامل گذاشتم حالا اگه ایرادی نداره همین باشه اگه مشکل داره که هیچی دیگه مسدودش کن.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام شرمنده زیاد وقت این کارارو ندارم همینم 2 دیقه ای میام سر میزنم جواب میدم. بعد این سیستمی که شما میگی کار ساده ای نیس من الان باید برم فتوکپی 6 ساعت بهش بگم این کارو کن اون کارو کن کلی طول میکشه.من که عکس از جنسامونو مغازمون کامل گذاشتم حالا اگه ایرادی نداره همین باشه اگه مشکل داره که هیچی دیگه مسدودش کن.
نیاز به فتوکپی نیست دوست من. رو یه کاغذ اون مشخصات رو بنویسید و بذارید کنار یکی از کالاها و عکس بگیرید، همین!
اما، آغازگر گرامی
با وجود تذکر داده شده، متأسفانه در مهلت مقرر نوشته اول رو طبق قانون اصلاح نکردید، بنابراین تاپیک شما بسته می‌شه.
اگر عکس قانونی رو به نوشته اول (به‌طور مشخص) اضافه کنید و لینک این تاپیک برای من (با پیام خصوصی، کلیک کنید!) بفرستید، تاپیک مجدداً باز میشه. (تاپیک جدید ایجاد نکنید!)
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا