• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروشگاه با رنک 2 - دامنه همه کاره..!

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام خدمت دوستان گرامی..
خیلی خلاصه عرض کنم.

سایت و فروشگاه برتر ایران (معنی دامنه !) با رنک 2 بفروش میرسد.

iran top shop .ir

قیمت پایه :‌ 40هزار تومان.
خارج از مزایده 80 هزار تومان.

اتمام مزایده 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد...

موفق باشید.

Last edited:

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
لطفاً كساني كه در امر خرد و فروش دامنه و تشخيص رنك دامنه، تجربه دارند، نظر خودشون رو اعلام بفرمايند!
لطفاً فقط بحث علمي و فني كنيد تا موضوع روشن شه!
از مديران خواهش ميكنم اين تاپيك رو بز بزارند تا مطلب روشن بشه!
با تشكر

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سادست عزیزم،
رنک اون دامین از com. گرفته شده.
به این صورت که ir. روی com. پارک بوده تا وقتی رنک جدید اعلام شد. دامین رو از پارک در اوردن و هاست جدید براش ساختن و کل محتوای دامین اصلی رو روی ir. قرار دادن. از سایت مپ هم مشخصه ...

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
سادست عزیزم،
رنک اون دامین از com. گرفته شده.
به این صورت که ir. روی com. پارک بوده تا وقتی رنک جدید اعلام شد. دامین رو از پارک در اوردن و هاست جدید براش ساختن و کل محتوای دامین اصلی رو روی ir. قرار دادن. از سایت مپ هم مشخصه ...

دوستان توجه کنند که حرف ایشون درسته فقط تنها فرقش اینه که این اتفاق از دیروز افتاده و من سایتی دیگه روی اون دامنه نصب کردم.
بعد از مدت کوتاهی هم اگه رنک فیک باشه برمیگره به همون رنک 2 قبل..! تمام اینها را من تو همون تاپیک در ابتدای کار هم گفته بودم.

ولی از خود شما میپرسم چطور دامنه websafa.ir که روی همون پارک بوده (حتی قبل از صفا وب) رنک نگرفته.؟!! (خواهشمندم به این موضوع پاسخ دهید)
جوابش اینه که برای این دامنه بنده هیچ تبادل لینکی انجام ندادم..

بابت صفا وب هم از دیروز سایت مپ کاملا فرق کرده اونم بخاطر سایت جدیدیه که روی اون دامنه پارک شده (منظورم برعکسشه! یعنی دامنه روی سایت پارک شده)

تمامی موارد فوق هیچ ربطی به دامنه این تاپیک نداره..

دامنه این تاپیک از همون ابتدا به همین شکل پارک بوده و تا الان هیچ تغییر پیدا نکرده.. (اون فروشگاه ساز هم از همون ابتدا نصب شده) دلیل رنک گرفتن هم تبادل لینک با سایتهای رنکدار 3 و 4 بوده و هست..

Last edited:

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
لطفاً كساني كه در امر خرد و فروش دامنه و تشخيص رنك دامنه، تجربه دارند، نظر خودشون رو اعلام بفرمايند!
لطفاً فقط بحث علمي و فني كنيد تا موضوع روشن شه!
از مديران خواهش ميكنم اين تاپيك رو بز بزارند تا مطلب روشن بشه!
با تشكر

با تشکر از لطف شما.

اون تاپیک را به درخواست خودم، بسته شد...! تا حرفم را اثبات کنم. و بعد از مدتی متوجه اصلی بودن رنک خواهند شد.

بالا