• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فــــــــــــــوری لپ تاپ سونی VAIO-F133FX ||سلامت|| با کانفیگ Corei7-4GB-500GB-1GB-Bluray

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
پایه برا من به شرط سلامت ظاهری و فنی

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
داداش با یه مینی سونی ژاپنی اصل تعویض داری؟

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
نه از این مینی های اسباب بازی که الان تو بازاره ها
سی پی یو core2duo رم دو گیگ هارد 80 سنسور اثر انگشت و دی وی دی رام. اصل ژاپن. چون دادم برام از ژاپن آوردن کارتن نداره. اما شارژر و دی وی دی های بک آپش هست. مونیتور 11 وزن 1 کیلو و باتری خدا.

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
سلام
داداش لطفا چند تا عکس بهتر آپ کنید . این مدلا معمولا رنگ کناره تاچشون میره و زور خش میگیره پشت لبتاب . از کناره های دستگاه و از پشت دستگاه لطفا عکسای بهتر و با کیفیت تری بذارین . دیگه لبتاب 500 - 600 تومنی که نیست،1500 تومن واسه لبتاب پولیه !!

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
چند تا سوال
1-شارژر اورجینال خودش هست ؟
2-چقدر باتری نگه میداره ؟
3-پیکسل سوختگی یا هر نوع مشکل سخت افزاری دیگه ای نداره ؟
4-لبتاب تا حالا باز شده ؟
5-به خریدار جقدر مهلت تست میدین ؟

alireza3500

Registered User
لایک‌ها
11
تو ایسام که تا 1700 بردنش!!
یعنی حداقل 1630 واسه خودتون می موند!!

wolfx990

Registered User
لایک‌ها
203
شما خریداری ؟ اگه خریداری قیمت بیشتر از من بده . شما بخر . دیگه این حرفا و این فضولیاست که قشنگ نیست . من قیمت خودم رو میدم . کاریم به کار کسی ندارم . نقدیم داشتم به دستگاه در اکثر مواقع تو پخ گفتم که تاپیک طرف رو بهم نزنم .
شمام ناراحت نشی،ولی جای این حرفای بی ربط اگه خریداری قیمتت رو بذار . اگه هم کسی میخواد بز خری کنه و نگران اینه که یکی مثل من پیدا شه قیمت بالاتر بده این داستانش یه چیز دیگست .
مطمئنا من هر لبتابی رو با هر قیمتی نمیخرم . تا جایی که بتونم قیمت رو بالا میدم که این به نفع فروشندست . دنبال ضرر کردن نیستم که بخوام هی قیمت رو ببرم بالا بعد بمونه رو دستم یا با ضرر بدم .
با توجه به این مسائله که عرض میکنم این حرفای شما زشت و بیشتر جنبه فضولی داره .

همین که قبول داری دلال هستی خودش کافیه.در ضمن نو نگارشتو درست کن و با ادب باش.فضول تو هستی و ...

بالا