• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

++++++فروش فــــــوری لپ تاپ HP Pavilion dv2700 Entertainment Notebook PC ، (مورد دار )+++++

Werewolf90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک نفر به من پیشنهاد خرید داده بود ، ولی متاسفانه به دلیل اینکه هنوز اقدام نکردن برای خرید ، من دوباره تاپیک رو ادامه میدم

آپپپپپپپپپ

Werewolf90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دلیل نیاز فوری به پول ،به اولین پیشنهاد بالای قیمت پایه فروخته خواهد شد

Werewolf90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر واسطه قبول میکنید 120 فوری خریدارم

اوکیه ، من کسی رو ندارم ، شما اگر کسی رو دارید به من بگید ، ولی من پول رو از واسطه میگیرم موقع تحویل دادن ، من تا چند روز دیگه احتمالا برم خارج از کشور ، اگر میخواید سریع تر بگید ، چون من سرم شلوغ تر هم میشه ، و دیگه نمیرسم اصلا هماهنگ کنم و نه من اینو میفروشم و هم شما نمیتونید بخرید ، این هم بلا استفاده میمونه تو خونه ی ما

spanish

Registered User
لایک‌ها
407
List Subscriptions ███████████████ P.M:4815162342
اوکیه ، من کسی رو ندارم ، شما اگر کسی رو دارید به من بگید ، ولی من پول رو از واسطه میگیرم موقع تحویل دادن ، من تا چند روز دیگه احتمالا برم خارج از کشور ، اگر میخواید سریع تر بگید ، چون من سرم شلوغ تر هم میشه ، و دیگه نمیرسم اصلا هماهنگ کنم و نه من اینو میفروشم و هم شما نمیتونید بخرید ، این هم بلا استفاده میمونه تو خونه ی ما

من نظرم این هست که یکی از امتیاز بالا های اینجا رو توافقی انتخاب کنیم لپ تاپ بدست من رسید به ایشون میگم پول رو براتون بریزن

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر من هنوز سر 135 هستما!

Werewolf90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موجوده هنوز ، به اولین پیشنهاد دوستان تهرانی بالای قیمت پایه فروخته میشود .

بالا