• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری اکانت نئوباکس طلایی با 350 زیرمجموعه و 25 دلار موجودی به همراه اکانت پیزای متصل به آن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ssh899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام. بدون توضیحات اضافی میرم سر اصل مطلب!
اکانت در تاریخ 2013/7/11 ساخته شده و در تاریخ 2013/7/27 طلایی شده.
350 زیرمجموعه داره با 25 دلار موجودی. میانگین درآمد ثابت روزانه 3 دلار. علت فروش هم مطمئناً این نیس که درآمد نداره!
اکانت پیزا وریفای شده با سابقه چندین برداشت و واریز از نئوباکس هم در صورتی که بخواید واگذار میشه. این اکانت از خارج از ایران وریفای شده. ایمیل و مشخصات ثبت نامیش هم ارائه میشه.

کلیه آموزش ها برای درآمد بیشتر و کار با مینی جاب ها هم تا یکماه رایگان داده میشه (اینم از ساپورت!)
و اما اصل مطلب!
مبلغ پایه: 200 دلار یا معادل ریالی آن (سود نخواستم فقط هزینه ها) که مطابق درآمد روزانه 3 دلار، حدوداً 60 روزه برمیگرده. البته اگه مینی جاب هم انجام بشه تا روزی 6 تا 8 دلار درآمد داره.
مبلغ زیر پایه ندید.

اطلاعات بیشتر خواستین در خدمتم.

اینم بنر مربوطه:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش:
تعداد زیرمجموعه: 343
قیمت بدون اکانت پیزا: 130 دلار
آتیش زدم به مالم!
فقط اکانت طلائیش اینقد می ارزه (فقط چهل روز از یکسال اکانت طلایی گذشته). تازه بعضی زیر مجموعه هاش 60-90 روزه تمدید شده.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قیمت نهایی

دوستان عزیز.
میدونم معادل ریالی قیمت واقعی اکانت برای اکثر کسانی که واقعا میخوان اکانت طلایی بخرن یه کمی زیاده!
به هر صورت تخفیف زیادی دادم. پیشنهادات خوبی هم داده شد که اون موقع به هر دلیلی نفروختم.
کاری که توی این مدت کردم این بود که زیرمجموعه ها رو تمدید نکردم تا به مرور زمان تعدادشون کم بشه و هزینه اولیه خودشونو که بابت اجاره شون پرداخت شده دربیارن و این باعث بشه قیمت اکانت برای خریدار اکانت پائین بیاد. الان مقداری از پول برگشته و یه تخفیف دیگه هم میدم تا انشاا... برای خریدار زیاد درنیاد.

50 روز از اکانت طلایی گذشته و 315 روز مانده.
تعداد زیر مجموعه امروز: 145 که به صورت متغیر از 1 تا 90 روز مهلت دارند.

اینبار حتی زیر مجموعه ها رو حساب نمیکنم. یعنی زیرمجموعه رایگان!
قیمت نهایی اکانت: 80 دلار یا دویست و پنجاه هزار تومان.
مهلت خرید: 5 روز آینده (اگه فروش نرفت = انصراف از فروش)

با کمال تشکر از تمامی دوستانی که پیشنهاد قیمت دادند، به دلیل مرتفع شدن مشکلات مالی و نیز عدم توافق با موارد پیشنهادی انصراف قطعی از فروش! رو اعلام می کنم.

فروش از سر گرفته می شود!
موجودی: 2.6 دلار
فاقد زیرمجموعه
علت فروش: مشغله کاری
قیمت: توافقی!
نکته: اکانت پیزای متصل به آن هم واگذار می شود که حدود 20 دلار موجودی داره. (بدون موجودی یا با احتساب معادل ریالی موجودی)

Last edited:

ssh899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پول لازم دارم وگرنه عمراً میفروختمش. الانم هر لحظه پولم جور بشه منصرف میشم.

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
من هم توی این سایت عضو هستم اما یه مشکلی دارم که اگر توضیح بدید برام شاید خریدار باشم
من توی این سایت عضو هستم و حساب پی پال هم دارم. حدود 5 دلار که با 30 تا زیر مجموعه و اکانت استاندارد بعد از شاید سه چهار ماه اومده تو حسابم.
حالا مشکل چیه؟
اینه که می خواستم بدونم چطوری می تونم موجودی حساب نئوباکسم رو انتقال بدم. یعنی درخواست واریز موجودی به حساب پی پالم رو بدم.
منظورم اینه که از کدوم منو تو این سایت باید این کار انجام بگیره؟
بنده حساب وریفای شده پی پال هم دارم
مرسی

ssh899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من هم توی این سایت عضو هستم اما یه مشکلی دارم که اگر توضیح بدید برام شاید خریدار باشم
من توی این سایت عضو هستم و حساب پی پال هم دارم. حدود 5 دلار که با 30 تا زیر مجموعه و اکانت استاندارد بعد از شاید سه چهار ماه اومده تو حسابم.
حالا مشکل چیه؟
اینه که می خواستم بدونم چطوری می تونم موجودی حساب نئوباکسم رو انتقال بدم. یعنی درخواست واریز موجودی به حساب پی پالم رو بدم.
منظورم اینه که از کدوم منو تو این سایت باید این کار انجام بگیره؟
بنده حساب وریفای شده پی پال هم دارم
مرسی

کاری نداره. از منوی اصلی گزینه Your Payment رو انتخاب کن. البته اگه سبز بود اجازه میده برداشت کنی.
قبلش هم باید توی Settings باید ایمیل Paypal رو وارد کرده باشی. البته اگه بخوای ایمیل Paypal خودتو عوض کنی باید 48 ساعت هم وایسی تا تغییر کنه.

ssh899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اولا الان 450 زیرمجموعه دارم چون دیشب 100تا دیگه اجاره کردم.

دوما قیمت رو توی پست اول هم نوشتم.
200 دلار که معادل ریالیش میشه 200*3200=640 تومان.

شما اگه بخواین اکانت طلایی بخرین 90 دلاره
هر 100 زیر مجموعه 20 دلار. که 450 تا میشه 90 دلار تازه به این راحتی زیرمجموعه اجاره نمیده. هر هفته 100 تا یعنی حدود دو ماه هم معطل میشی حتی اگه پولشم داشته باشی.
بعدش هم اکانت پیزا هست که اونم 20 دلاره.
یعنی مجموعا میشه همون 200 دلاری که هزینه شده و اضافه مبلغ یا سودی در کار نیس. به علاوه اینکه دو ماه هم جلو میفتی.
اکانت پیزای مطمئن و بدون مشکل هم این روزا کمتر پیدا میشه. چون معمولا یا هزینه بسیار بالا میخوان یا سریع بسته میشه. میتونین سرچ کنین.

قیمتش مهم نیس. شما چه کاری رو سراغ دارین بشه با 600 تومن راه اندازی کرد و با صرف ده دقیقه وقت در روز بشه ماهی 300-400 تومان درآمد داشت؟ اگه سراغ دارین بگین ماهم انجام بدیم!

Last edited:

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
اولا الان 450 زیرمجموعه دارم چون دیشب 100تا دیگه اجاره کردم.

دوما قیمت رو توی پست اول هم نوشتم.
200 دلار که معادل ریالیش میشه 200*3200=640 تومان.

شما اگه بخواین اکانت طلایی بخرین 90 دلاره
هر 100 زیر مجموعه 20 دلار. که 450 تا میشه 90 دلار تازه به این راحتی زیرمجموعه اجاره نمیده. هر هفته 100 تا یعنی حدود دو ماه هم معطل میشی حتی اگه پولشم داشته باشی.
بعدش هم اکانت پیزا هست که اونم 20 دلاره.
یعنی مجموعا میشه همون 200 دلاری که هزینه شده و اضافه مبلغ یا سودی در کار نیس. به علاوه اینکه دو ماه هم جلو میفتی.
اکانت پیزای مطمئن و بدون مشکل هم این روزا کمتر پیدا میشه. چون معمولا یا هزینه بسیار بالا میخوان یا سریع بسته میشه. میتونین سرچ کنین.

قیمتش مهم نیس. شما چه کاری رو سراغ دارین بشه با 600 تومن راه اندازی کرد و با صرف ده دقیقه وقت در روز بشه ماهی 300-400 تومان درآمد داشت؟ اگه سراغ دارین بگین ماهم انجام بدیم!
ممنون بابت پاسختون و یه سوال دیگه؟
دوست عزیز اون اکانت پیزا رو جدا می فروشی؟
اگه آره چند؟

ssh899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خیر عزیز. درهمه!
ولی اگه خواستی میدم برات وریفای کنن!
تضمینی به شرط اینکه خودت مشکلی براش درست نکنی و قوانین پیزا رو نقض نکنی!
قیمت 20 دلار یا 60 هزار.
تحویل یک الی دو روز.

Last edited:

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
بازم ممنون و یه سول دیگه
میشه بفرمائید در چه صورت قوانین پیزا نقض میشه؟
یعنی در رابطه با این حساب چه کارهایی انجام بشه این حساب بسته میشه؟

ssh899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بازم ممنون و یه سول دیگه
میشه بفرمائید در چه صورت قوانین پیزا نقض میشه؟
یعنی در رابطه با این حساب چه کارهایی انجام بشه این حساب بسته میشه؟

خیلی چیزا. مثلاً ورود یا کار با اکانت با آی پی کشورهای تحریم شده مثل ایران، واریز یا برداشت مبالغ بالا (در اوایل کار یا با حساب پرسونال)، خرید و فروش دلار با اشخاص یا سایت هایی که اکانتشون مشکل داره و...
بقیه شو سرچ کنید.

Last edited:

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
خیلی چیزا. مثلاً ورود یا کار با اکانت با آی پی کشورهای تحریم شده مثل ایران، واریز یا برداشت مبالغ بالا (در اوایل کار یا با حساب پرسونال)، خرید و فروش دلار با اشخاص یا سایت هایی که اکانتشون مشکل داره و...
بقیه شو سرچ کنید.
ممنون بابت توضیحاتتون

ssh899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خواهش میکنم. قابلی نداشت!

Last edited:

ssh899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قیمت جدید در پست اول ثبت شد!
-------------------------------------------------------------
قیمت نهایی و شرایط جدید در پست اول درج شد.

Last edited:

ssh899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قیمت نهایی و شرایط جدید در پست اول درج شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا