• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری ساب باکس jbl 1000

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز
پسرعموی بنده تعدادی لوازم صوتی ماشین از سال 85 داره که همگی اکبند و بدون کوچکترین استفاده ای در انبار موندن.
گفتم اینجا اگهی کنم. این لوازم همگی اصلی هستن و از سری های قدیمی و بسیار با کیفیت هستن و اصلا با مدلهای جدید قابل قیاس نیستن
این ساب باکس نیازی به تعریف نداره و همه دوستان با این عجوبه شرکت جی بی ال اشنا هستن. از ساب باکس از سری های اول و قدیمی هستن و بسیار با کیفیت هستش. هنوز حتی تست هم نشده و در جعبه و پلمپ میباشد.
و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه.
دوستان عزیز چون فروش در خارج از فروم هم در جریان هستش برای همین پایان مزایده یک هفته دیگر هستش و اگر قیمت معقولی به دستم رسید مزایده زودتر بسته میشه
انشاالله تا 24 ساعت اینده عکس با نام کاربری قرار میدم

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
با تشکر
فعلا بالاترین پیشنهاد برای شما بوده

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان سیستم باز ارزش این ساب باکس را میدونن.

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
درود
داداش آکشو قیمت دارم خواستی بگو برات پخ کنم

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
310 به شرط فابریک بودن:cool:
با سلام
دوست عزیز مگه غیر فابریک هم داره؟
جی بی ال برندی هستش که شکر خدا مدلهای متفرقش توی بازار خیلی کمه مخصوصا این مدل ساب باکسش. یک زمان این ساب باکس با گارانتی عکاظ گیر میومد و کیمیا بود ولی متاسفانه الان بازار خیلی به هم ریخته شده. این ساب باکس هم از مدلهای قدیمی و کاملا اکبند و صفر هستش و حتی تست هم نشده. تا الان بالاترین پیشنهاد برای شما بوده
درود
داداش آکشو قیمت دارم خواستی بگو برات پخ کنم
اگر لطف کنید و قیمت اکبندی که دارید برام بفرستید ممنون میشم. البته توی سورنا و توپ خونه استعلام قیمت گرفته شده.

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
این هم یک قیمت از نمایندگی فروش جی بی ال
قبل از تمام شدن موجودی قیمتش نزدیک به 300 تومن بوده و بعد با تخفیف 256 میفروختن. الان هم که دیگه اصلا موجود نیست.
ساب باکس JBL CS1214T
این هم مشخصات
[h=1]12" (300mm) Bass Tube Box 1000W[/h]
  • High-quality 12" (300mm) bass tube
  • Unbelievable peak power handling of up to 1,000 watts (250 watts RMS)
  • High sensitivity for strong basses, even with small power amplifiers
  • Stitched-in JBL logo preserves valency for a long time

[h=2]Product details[/h]
  • Boxed-product Weight: 13 Kg
  • Item model number: cs1214t
[h=2]Product Description[/h] JBL is the official brand of live music. This says it all. If you want to hear the music the way the artist intended it, you just have to choose JBL.

Over the years JBL set standards in terms of subwoofer systems with leading-edge technology. The CS Series subwoofers are the perfect combination of strong, deep subwoofer systems and tailor-made, optimised enclosures. JBL only uses their own original speakers, no OEM chassis. The result is the JBL CS 1214 T, a perfect sounding bass tube boasting bass reflex technology in a 12" enclosure.

With a impedance rating of 4 ohms, this bass tube is perfectly suited for bridged full-range amplifiers and mono subwoofer amplifiers alike. The JBL polypropylene chassis is driven by a strong double magnet system. A progressive spider ensures best control and hence a continuously linear cone excursion. The combination of these features provides perfect protection against mechanical destruction as well as a generous cone excursion of up to 8 inch.

The result is an easy-mount tuner box that ensures precise, deep basses for a great sound experience in your car.

Technical details:
•JBL 1214 12" (300mm) subwoofer chassis
•Peak power handling: 1,000 watts
•Power handling (RMS): 250 watts
•Frequency response: 35 - 200Hz
•Sensitivity (2.83V @ 1m): 90dB
•Nominal impedance: 4 ohms

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
به اولین پیشنهاد ۳۲۰ فروخته میشود. دوست عزیزی که قیمت داشتن قیمتشون جدید نبود و همان قیمت قدیم سایت را دادن. الان دست دوم این ساب باکس را راحت بالای ۲۵۰ میفروشن. با تشکر

devilleader360

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست من سیستم منو زدن دنبال سیستمم باکس شما بیسش ویبره ای هست بعد یه مدت گوش دادن به اهنگ ادم سر درد میگیره و.. .الانم همه دنبال بیس نرم هستن .. قیمتم من خوب گفتم انصافا شماره می دم خدمتتون

T R A N C E

Registered User
لایک‌ها
548
سلام،تهران تشریف دارید؟

قیمت آخر؟

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
با سلام
پی ام فرستاده شد.

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
فروخته شد
مبارک صاحب جدیدش

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65
اگر موجود داشتين ١٠٠درصد خريدارم

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
دوست عزیز اون موقع که هنجرمونو پاره کردیم و گفتیم از دست ندید همه ناز میکردن. ولی الان......... خارج از فروم 330 فروخته شد.
براتون پی ام فرستادم

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
دوست عزیز اون موقع که هنجرمونو پاره کردیم و گفتیم از دست ندید همه ناز میکردن. ولی الان......... خارج از فروم 330 فروخته شد.
براتون پی ام فرستادم

داداش حرف دل من رو زدی , تا موجود داریم به 1000بدبختی فروش میره ولی تا فروش میره ماشالاه دوستان حمله میکنند !!!:blink:

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
رضا جان دیگه چیکار میشه کرد. تازه جنس بنده جنسی هم بود که با یک گشتن توی بازار به راحتی میتونستن بفهمن که ایا ارزش خرید داره یانه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا