• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری شاخ ترین پخش کنوود ( مخصوص اس پی ال )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
فروش فوری شاخ ترین پخش کنوود ( مخصوص اس پی ال )

سلام همونطور که گفتم یک عدد پخش کننود مدل KDC-MP8533 که دارای مشخصات :

1 . صدای 24 بیتی
2 . 3 عدد خروجی 5 ولتی (Sub Woofer + Rear + Front )
3 . پنل برقی
4 . صفحه نمایش رنگی
5 . دارای دمو
6 . تنظیم زاویه دید پنل در 3 حالت
7.دارای پروسسور قدرتمند برای پردازش صدا
8 . ساخت مالزی
9. تنظیمات کامل HPF و LPF با حساسیتی بسیار بالا ( حتی بیشتر از پخش های پایونیر (P80..9650 و ................... )
10 . دارای ورودی AUX
11 . و ......................................................................................

این پخش USB رو اجرا نمیکنه !!!!!! همانطور که میدونید اکثر پخش های حرفه ای فلش خور نیستند ...... مثل (Clarion z955 - z956 -z 855 - z856 ) (Pioneer p80 - 9650 - 9600 - 8850 -7800 و...........
این پخش قیمت جهانیش699دلاره ..... و مال سال 2007 کشور مالزی هستش ....

تعداد خیلی کمی از این پخش تو ایران اومده ....... و یکیش دست منه که تا حالا ازش استفاده نشده و اکبند هستش .... حدود 4 سال تو ویترین هستش ....... کارتن هم نداره .....

قیمت پیشنهادی 370 هستش ...... که خداییش بیشتر از این حرفا می ارزه ....... این مزایده هم فقط 2 روز ادامه داره .....

ارزش این پخش 3 برابر این قیمته ولی به دلیل نیاز مالی خیلی شدید برای خرید یک سابووفر دارم این کار رو میکنم .....
عکس۰۴۰۷.jpgعکس۰۴۰۸.jpgعکس۰۴۰۹.jpgعکس۰۴۱۰.jpgعکس۰۴۱۱.jpg

Last edited:

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
قدر زر , زرگر شناسد
این پخش الان باید زیر یه سیستم هیولا باشه
آپ

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
فقط امروز و فردا این فروش ادامه داره ...چون مشکل دارم .... در صورت فروش نرفتن و شایدم خدا از یه جایی برسونه تا آخر زمانی که من سیستم دارم این پخشو نمیفروشم ...... عمرا !!!!!!!!!

این رو گرفته بودم با ساب 18 ببندم زمین و زمان رو به هم بدوزم ولی نشد ...باز هم مهم نیست ...تا فردا فروش نره ...دوباره این عزیز دل بر میگرده سر جاش ......

به قول دوستمون قدر زر را زرگر شناسد !!!!!!!!!!

حالا ملت برن 9650 و 7150 بخرن !!!!!!!!!

K.R.A.L

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست گلم شما خودت میتونی اینو یو اس بی خور کنین یعنی این از 8850 خوبه اوپتیکش چطوره

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست گلم شما خودت میتونی اینو یو اس بی خور کنین یعنی این از 8850 خوبه اوپتیکش چطوره

عزیز دلم ...پخش اکبنده ..... تو اس پی ال 8850 رو میخوره .....
در ضمن این مزایده در تاریخ 1/10/1391 به اتمام میرسه ....راستیتش اصلا دل به فروش ندارم .......

K.R.A.L

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز دلم ...پخش اکبنده ..... تو اس پی ال 8850 رو میخوره .....
در ضمن این مزایده در تاریخ 1/10/1391 به اتمام میرسه ....راستیتش اصلا دل به فروش ندارم .......

ممنون دوست گلم ولی نگفتین یو اس بی خور میشه یا نه

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
مزایده به اتمام رسید ... واین پخش خوشکل رو میزارم ور دلم کیف میکنم ......... یا علی

hessam.0111

Registered User
لایک‌ها
68
به به به
میبینم که عزیز دلتو حراج زدی!!!
مثل اینکه اوضاع خیلی خرابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
امید جان - داداش یه دوربین درست بگیر که وقتی از این جنس های غول عکس میگیری ملت کیف کنن -

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
به دلیل خرید جنس دوباره فروشی شد ..................... 450 تومن ....

Last edited:

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
بله ......... عزیزان شرمنده ... من به دلیل مشکلاتی که قبلا واسم به طور ناگهانی پیش اومده بود مجبور به فروش این هیولا شده بودم ....... الان این پخش رو دارم ..خیلی هم دوسش دارم ...تازه یکی دیگه هم پیدا کردم و قراره واسه یکی از دوستان صمیمی خودم که خاطرش واسم عزیزه بگیرم تا غرش سابش در بیاد.....
دیگه محاله این عزیز دل رو به یه میلیون تومن هم بفروشم ....... عمرا !!!!
خدارو شکر دوستانی در کنارم هستن که همیشه هوام رو داشتن ......

امید وارم بتونم برای اون کسی که باعث بانی این شد که این پخش رو نصف قیمت نفروشم جبران کنم ......

با تشکر از دوستان و مدیریت سایت ...لطفا این تاپیک برای همیشه قفل و پاک شود ....چون چشم به قیمتاش میفته اشکم در میاد ......

یا علی مدد

ramin_raf

Registered User
لایک‌ها
16
سلام امید جان
عزیز شما که میخواستی آمپ dls xd40 بفروشی یه ندایی میدادی در تماس تلفنی که با شما داشتم ازتون پرسیدم نمی خوای آمپ رو بفروشی گفتی نه در هر صورت اول سلامت و بعد پول زیاد و هرچی که می خواهی خدا بهت بده البته اگه مصلحت بداند که مجبور به فروش لوازم عزیزت نشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا