• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری هدیونیت پایونیر 7450 و باند گرد پایونیر 1684 در حد آک واقعی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
با سلام دوستان

هفته پیش یه ضبط آکبند پایونیر مدل 7450 خریدم و بستم رو ماشین .امروز دیدم یکی از دوستان یه ضبط آلپاین دست دو تمیز داره میخوام یه مقدار پول بزارم رو این و اون رو بگیرم .(هدیونیت هفته پیش خریداری شده و فاکتور هم موجود هست)

گارانتی هم اصلی هست و از همین هفته شروع شده .

الان حدود 410 420 هست .مغازه داری هم که ازش خریدم گفته الان 10% کم میکنه و بر میداره .اگه تا امشب کسی خواست بگه چون به احتمال فردا دارم میرم پیشش که ضبط را به ایشون بدم .تضمین نو بودن و سالم بودن و ... هم با خودم .

Pioneer � Car Stereo Systems, DJ Headphones, Controller & Mixer | Home Theater Speakers & Entertainment Systems

یه جفت هم بلندگو گرد پایونیر 1684 برای دربهای جلو گرفته بودم که اونم همون هفته پیش آک خریدم و الان چون از یکی از دوستان یه کامپوننت کنوود 1730 خریدم میخوام اینم بفروشم .الان در بازار 125 هست .این هم مغازه دار 10% کم میکنه و بر میداره .بلندگوی بسیار قوی با 3 تا تیوتر روش هست .

Pioneer � Car Stereo Systems, DJ Headphones, Controller & Mixer | Home Theater Speakers & Entertainment Systems

هر کس خواست تا شب بهم قیمت بده بالاتر از خرید مغازه دار .به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه .

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوست عزیز من پخش و میخوام ولی اصلا قیمت ندارم لطف میکنی قیمت پایه بدی ممنون .
این لینک پایونیران هست با قیمت 351000 تومان من 300 تومان میخوام میبخشید اگه کمتر از پایتون هست . upppppp
http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_DEH-7450SD.html
اگه زحمتی نیست عکس بذارید موفق باشید.

maxor

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز من پخش و میخوام ولی اصلا قیمت ندارم لطف میکنی قیمت پایه بدی ممنون .
این لینک پایونیران هست با قیمت 351000 تومان من 300 تومان میخوام میبخشید اگه کمتر از پایتون هست . upppppp
Pioneer DEH-7450SD-

شاید به من مربوط نباشه ولی قیمتایی که تو این سایت زدن به روز نیست باتوجه به نرخ ارز، اگه قیمت واقعی رو میخواید باید تماس بگیرید (یا میگن موجود نیست یا قیمت بالا میدن)
یه بار خودمو دو هفته الاف کردن اخر سر رفتم بازار و با 45 هزار تومن ضرر همون جنسی رو که دوهفته پیش قیمت کردم رو خریدم .:(

VAHDATS

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوست عزیز تودریهارو 50مشتریم اگه راضی نبودی اپ حساب کن

saman-rezvani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باندارو اگه 10% کم میکنه..برو بهش بده..وگرنه اینجا کسی بیشتر از پیشنهاد مغازه دار پیشنهاد نمیده..

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311

سلام
دوست عزیز مغازه دار 108 ازم برمیداره .شرمندتون میشم .
شما میتونید الان 125 از مغازه دار همین باند را تهیه کنید.فرق هم نداره چون مغازه دار هم موقع خرید همین باند رو براتون به عنوان نو نصب میکنه چون میدونه نو هست و هفته پیش خودش برام نصب کرده .

باندارو اگه 10% کم میکنه..برو بهش بده..وگرنه اینجا کسی بیشتر از پیشنهاد مغازه دار پیشنهاد نمیده..

دوست عزیز
الان 7 سال هست اینجا هستم و دوستان دیگه منو میشناسند.اهل دروغ هم نیستم .برا اون کسی که بخواد 125 الان پول بده مطمئن باشید اون 10% هم خوبه .
اون مغازه دار هم چون خودش برام جند روز پیش نصب کرده و اطمینان داره که باند نو هست و اگر به مشتری دیگه به عنوان نو بفروشه و نصب کنه مدیونش نمیشه داره ازم 10% کم میکنه .

Pioneer DEH-7450SD-

دوست عزیز اون قیمت ها رو از زمان دلار 1700 1800 تومانی اونجا زده .
عکس چی بزارم براتون وقنی میگم نو هست ؟ تازه 5 6 روز پیش نصب کردم و امروز هم دارم اونجا که خریدم که که برام باز کنه و ازم بر داره .

saman-rezvani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز
الان 7 سال هست اینجا هستم و دوستان دیگه منو میشناسند.اهل دروغ هم نیستم .برا اون کسی که بخواد 125 الان پول بده مطمئن باشید اون 10% هم خوبه .
اون مغازه دار هم چون خودش برام جند روز پیش نصب کرده و اطمینان داره که باند نو هست و اگر به مشتری دیگه به عنوان نو بفروشه و نصب کنه مدیونش نمیشه داره ازم 10% کم میکنه .

داداشی من منظورم یک درصد هم این نبود که شما... این پست رو دادم که بد متوجه منظورم نشید.
125ت 10% میشه 12.500ت.. 12500 پولی نیست که دوستان بخوان بخاطرش بیان از اینجا بگیرند..و میرند از همون مغازه دار میخرند..
(به امید اینکه شاید تخفیف بیشتری از مغازه دار بگیرند یا با این مبلغ مدل بهتری بگیرند..)

دوستانی که هم شهرستان هستند این 12.500 پول کرایشون میشه فقط...

برای همین گفتم کسی بهتر از پیشنهاد مغازه دار بهتون پیشنهاد نمیده....

نرخ کسر جنس دست دوم نسبت به تمیز بودن20-تا 30% هست..حتی اگه چند روز کار کرده باشه...

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
داداشی من منظورم یک درصد هم این نبود که شما... این پست رو دادم که بد متوجه منظورم نشید.
125ت 10% میشه 12.500ت.. 12500 پولی نیست که دوستان بخوان بخاطرش بیان از اینجا بگیرند..و میرند از همون مغازه دار میخرند..
(به امید اینکه شاید تخفیف بیشتری از مغازه دار بگیرند یا با این مبلغ مدل بهتری بگیرند..)

دوستانی که هم شهرستان هستند این 12.500 پول کرایشون میشه فقط...

برای همین گفتم کسی بهتر از پیشنهاد مغازه دار بهتون پیشنهاد نمیده....

نرخ کسر جنس دست دوم نسبت به تمیز بودن20-تا 30% هست..حتی اگه چند روز کار کرده باشه...

سلام
تهران باشند حضوری میشه کاریش کرد .مدل بهتر هم قیمتش خیلی بالاتر میره .
الان مثلا کامپوننت کنوود 1730 شده 260 تومان یا مثلا هرتز HSK 165XL که 335 بود 2 هفته قبل الان شده 490 تومان
مغازه دار هم تخفیف بیشتر نمیده .من خودم 700 تومان ازش جنس خریدم و با کلی تخفیف با من حساب کرده .
10% هدیونیت هم که خودش 30 40 تومان میشه .

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
دوست من هدف بنده استارت فروش بوده و خداي نكرده قصد قيمت گذاري روي جنس رو نداشتم. مطمىنا جنس شما بيشتر ميارزه و بنده هم فقط پيشنهاد دادم. حلالمون كن.
من ٨٠ به علاوه يه گوشي ٦٦٠٠ تقديم ميكنم. اگه آمپ خوب به قيمت هم داشتي. ميخوام.
ممنونم

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوست من هدف بنده استارت فروش بوده و خداي نكرده قصد قيمت گذاري روي جنس رو نداشتم. مطمىنا جنس شما بيشتر ميارزه و بنده هم فقط پيشنهاد دادم. حلالمون كن.
من ٨٠ به علاوه يه گوشي ٦٦٠٠ تقديم ميكنم. اگه آمپ خوب به قيمت هم داشتي. ميخوام.
ممنونم

شرمنده دوست عزیز
راستش امروز جمعه هست و طرح ترافیک نیست و برای همین میتونم برم و دستگاه رو به همون مغازه دار که ازش خرید کردم بدم .
عرض کردم اهل دروغ نیستم و خود مغازه دار به اون قیمتی که گفتم از من برمیداره .
شرمنده گوشی نیاز ندارم وگرنه مزاحمتون میشدم .

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
ايشاله سلامت باشي
بازم ممنون از وقتي كه گذاشتي
خوب بفروشي

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
باند و ضبط به مغازه دار فروخته شد .