• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری پژو پارس سال ، حاکستری ، مدل 1391 ، فوق العاده تمیز و سالم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام
خدمت همه دوستان عزیز عارض هستم که بدلیل نیاز مالی مجبور به فروش ماشینم هستم ، گفتم اینجا هم یک آگهی بدم شاید دوستان مایل باشند خریداری کنند .

و اما در خصوص ماشین یک سری توضیحات هستش که براتون میگم :

ماشین رنگش خاکسنری ( دلفینی) هست ، مدل اول سال 1391 ، کارکردش 30 هزار کیلومتر ، بدون رنگ شدگی و تصادف و... ، بیمه تا آحر سال 92 داره ، در ضمن یکسری توضیحات فنی هم داره که عرض میکنم .

- اول اینکه جعبه فرمان یکم صدا داشت که هفته پیش بردم گارانتی کامل عوض کردند و نو انداختند .

- دوم اینکه صفحه کلاچ کلیه ماشین های ایران خودرو از سال 90 به این طرف همگی ایرانی هستند و اصلا شتاب ندارند که من بعد از کمی استفاده 4 روز پیش دیسک و صفحه رو عوض کردم و اصلی انداختم و شتاب و قدرت ماشین فوق العاده بالا رفته .

- سوم اینکه باطری ماشین هم هفته پیش عوض شده و به دلیل داشتن سیستم صوتی حرفه ای مجبور به تعویض آن شدم که 76 آمپر کره ای خشک انداختم .

خلاصه که ماشین در حد یک ماشین صفر کیلومتر شده البته با لوازم اصلی شده .

ضمناً روی ماشین یک سیستم صوتی فوق حرفه ای هستش و فاکتور خریدش موجود هستش به قیمت 4 میلیون تومان که اگر خریدار مایل باشه میتونم روی ماشین تقدیمش کنم ( البته با پرداخت هزینه 1800 تومانی اضافه تر )

دیگه فکر کنم کلیه توضیحات و مشخصات رو دادم و از دوستان اگر کسی مایل بود میتونه با موبایلم تماس بگیره و اطلاعات بیشتری هم خواست در اختیارش قرار بدم ، و این رو هم عرض کنم که من تهران هستم و همه روزه از صبح تا شب هم میتونید برای دیدن ماشین تشریق بیارین

قیمت ماشین رو هم بدون سیستم 31.300.000 گزاشتم و البته با سیستم صوتیش قیمتش 33.100.000 تقدیم میکنم .

عکس های ماشین رو هم میتونم اگر بخواهید تا فردا براتون قرار بدم ، البته کسی با دیدن عکس میدونم ماشین نمیخره ، و اکر مایل به خرید بودید تماس بگیرید یا پیغام بدید تا آدرس بدم تشریف بیارید حضوراً ببینید ماشین رو ....

این هم شماره تماس بنده : 09121718399 دفتر کارمم تا ساعت 5 یا 6 هستم اگر تماس با موبایل سخته براتون : 02144040914 (آرش قلیچ خانی هستم )

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
CIMG0353.JPG
CIMG0354.JPG
CIMG0355.JPG

داداش ممکن مشخصات سیستم صوتی رو بگید؟؟

سیستم صوتی رو جدا میفروشید؟؟

نه متاسفانه دوست عزیز سیستم صوتی رو یا روی خود ماشین میدم بره و یا اینکه باز میکنم و انشالله اگر ماشین بعدی رو بعدها گرفتم روی اون میبندم .

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
داداش با پارس 89 نقره ای اتوماتیک تعویض میکنی؟

سلام دوست من ، متاسفانه فعلاً پول لازمم و مجبورم بفروشم وگرنه خیلی مایل بودم اتوماتیک بگیرم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا