mosili
Registered User
سلام دوستان . این دامنه ها به دلیل نیاز مالی شدیدی که یهو برام پیش اومده به فروش میرسه . دوستان دقت کنن مزایده نیست ولی اگر تا آخر امروز پیشنهاد بهتری هم بشه میدم بره !
نکته بعد اینکه برای این دامنه ها تاپیک های جداگانه زده بودم قبلا ولی الان به دلیل نیاز به پول میخوام توی یه تاپیک همشو خلاصه کنم و بفروشم .
دامنه ها :
1- Atash.in ( آتشین - دامنه های in همونجوری که وبمستر های عزیز میدونن این روزا خیلی طرفدار داره ! )
قیمت پیشنهادی : 10 هزار تومان
2- Boil.ir ( بویل به معنی جوشیدن و نقطه جوش مثل boil point کانال pmc
)
قیمت پیشنهادی : 8 هزار تومان
3- Middle.ir ( میدل به معنی میانه هست و برای خاور میانه به کار میره "Middle Earth" )
4- oot.ir ( این دامنه معنی خاصی نداره و فقط به خاطر اینکه 3 حرفی هستش و 2 حرفش شبیه همه ثبت کردم )
قیمت پیشنهادی : 7 هزار تومان
5- ParsianCell.com ( این دامنه هم دیگه معلومه چیه دیگه ! برای موبایل هستش ... مثل Irancell )
قیمت پیشنهادی : 13 هزار تومان
6- Rsharing.com (این دامنه هم دامنه خوبی برای سایت های اشتراک گذاری هستش )
لازم به ذکر هستش که یک دامین شبیه این دامنه به این شکل : jsharing.com توی مزایده سایت Godaddy بیشتر از 3 میلیون تومان ( البته تا اون موقع که من دیدم ) پیشنهاد داشت .
نکته بعد اینکه برای این دامنه ها تاپیک های جداگانه زده بودم قبلا ولی الان به دلیل نیاز به پول میخوام توی یه تاپیک همشو خلاصه کنم و بفروشم .
دامنه ها :
1- Atash.in ( آتشین - دامنه های in همونجوری که وبمستر های عزیز میدونن این روزا خیلی طرفدار داره ! )
2- Boil.ir ( بویل به معنی جوشیدن و نقطه جوش مثل boil point کانال pmc
قیمت پیشنهادی : 8 هزار تومان
3- Middle.ir ( میدل به معنی میانه هست و برای خاور میانه به کار میره "Middle Earth" )
4- oot.ir ( این دامنه معنی خاصی نداره و فقط به خاطر اینکه 3 حرفی هستش و 2 حرفش شبیه همه ثبت کردم )
قیمت پیشنهادی : 7 هزار تومان
5- ParsianCell.com ( این دامنه هم دیگه معلومه چیه دیگه ! برای موبایل هستش ... مثل Irancell )
قیمت پیشنهادی : 13 هزار تومان
6- Rsharing.com (این دامنه هم دامنه خوبی برای سایت های اشتراک گذاری هستش )
لازم به ذکر هستش که یک دامین شبیه این دامنه به این شکل : jsharing.com توی مزایده سایت Godaddy بیشتر از 3 میلیون تومان ( البته تا اون موقع که من دیدم ) پیشنهاد داشت .