• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری گوشی دوسيمکارت همزمان نوکیا

parsa98

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان یک عدد نوکیا 101کارکرده موجوده که کاملا سالم هست و هیچ عیب ایرادی نداره گوشی خیلی کم ازش استفاده شده تمام لوازماش هم هست
گوشی از نظر ظاهری تضمین میدم تمیزه چون تا ظهر به پولش احتیاج دارم فرصت نمیکنم عکس بزارم چون دوربین دم دست ندارم
نحوه فروش مشهد حضوری بقیه شهر ها ارسال پی از واریز
قیمت پایه60
از دوستانی که آ پ میدن تاپیک بالا بمونه کمال تشکرو دارم
ممنون
Image0296.jpgImage0297.jpgImage0298.jpg

Last edited:

parsa98

Registered User
لایک‌ها
5
شرمنده زیر پایه نمیفروشم شرایط فروش تو پست اول نوشتم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
شرمنده زیر پایه نمیفروشم شرایط فروش تو پست اول نوشتم

با 500 تا پست و 2012 + 10 درصد امتیاز منفی توقع اول واریز و سپس ارسال لااقل برای کاربر های با سابقه نداشته باشید
60 خریداریم ولی اول تست سپس واریز اگر در حد آکه

parsa98

Registered User
لایک‌ها
5
با 500 تا پست و 2012 + 10 درصد امتیاز منفی توقع اول واریز و سپس ارسال لااقل برای کاربر های با سابقه نداشته باشید
60 خریداریم ولی اول تست سپس واریز اگر در حد آکه

دوست عزیزم من نگفتم به شما اعتماد ندارم دقیق تر مطالعه کنید توضیحات رو گفتم تا ظهر به پولش احتیاج دارم من براتون بفرستم فقط2روز طول میکشه برسه دستتون

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوست عزیزم من نگفتم به شما اعتماد ندارم دقیق تر مطالعه کنید توضیحات رو گفتم تا ظهر به پولش احتیاج دارم من براتون بفرستم فقط2روز طول میکشه برسه دستتون

اینجوری هم بدون عکس بدون بحث بدون تست بدون اعتماد سازی آیفون 2 تومنی را هم بگذارید 500 کسی واریز نمیکنه مگر اینکه همشهری پیدا کنید بیاد حضوری تحویل بگیره

parsa98

Registered User
لایک‌ها
5
یه تاپیک مشابه زدین و فروختین!

این یکی دیگه هست؟
عکس با نام کابری لطفاً
تعویض دارید؟

اون یکی آکبند هست عزیز اونم موجوده ولی این گوشیو یکی از دوستان خواست ولی دقیقه90منصرف شد بخاطر همین دوباره گزاشتمش برا فروش

اینجوری هم بدون عکس بدون بحث بدون تست بدون اعتماد سازی آیفون 2 تومنی را هم بگذارید 500 کسی واریز نمیکنه مگر اینکه همشهری پیدا کنید بیاد حضوری تحویل بگیره
این نظر شماست البته برای اعتماد سازی کاربری با امتیاز50هست منو تایید کنه و عکس هم تلاش خودمو میکنم بزودی قرار بدم

به اولین نفری که پیشنهاد65بده فروخته میشه

بالا