• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری گیربکس در حد آک پژو، پرشیا، سمند ، سورن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hoomantala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درود
این گیربکس رو از یکی از دوستان گرفتم که گیربکسشو با یه اتومات عوض کرد. خیلی نو هست. میخواستم بندازم رو ماشین خودم که مشکلی پیش اومد ، کلا ماشینو همونجوری با گیربکس ویژ ویژوی خودم دادم رفت!
خلاصه گیربکس فوق العاده ایه.
من وقتی قبل این موضوع گیربکس میخواستم بگیرم تعمیرکارا همشون داغیه گیربکسو میخواستن، با نزدیک یه تومن روش برا یه گیربکس کارکرده اونم احتمالا تعمیری.
این گیربکس فوق نو هست، از زمان صفری چند ماه بیشتر کار نکرده که بعدش این رفیقمون عوضش کرد با اتومات. به دنده فلایور، صفحه فلایور، دست دنده، میل دنده، پدال ، سیم کلاچ و خلاصه هرچی که لازمه و موقع کندن کلی گیربکس در میاد همراهش هست! فقط دیسکو صفحه کلاچ نداره و موتور!!!!
لطفا قیمت پیشنهادیتونو پخ کنین. ممنون.

درضمن، هرگونه اظهار نظر، اغتشاش و انتقادی از طرف دوستان آزاده و استقبال هم میشه!!!

karamipourehsan

Registered User
لایک‌ها
136
سلام.
گیربکس دقیقا از روی چه ماشینی باز شده و اون ماشین تولید چه سالیه؟

Hoomantala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گیربکس روی سورن بوده مدل 88 که بعد از 3 4 ماه از رو ماشین این دوستمون باز شده، تو انباری بوده، خشک نهداری شده با تمام امکاناتش.
خیلی نو هست. مثل این گیربکسای جدید هم که وارد کردن، چینی نیست. اصل هست. ماشین من پارس بود که دیگه مشکل مالی مجبورم کرد همونجوری بدم بره و این الان دستم مونده.
فک کنم توضیحاتم کامل بود!

Hoomantala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من تهرانم.
و اینکه لطفا قیمت رو شما خودتون بفرمایید.
من پول لازمم، وقت شوش رفتنم ندارم.
قیمتتون خوب باشه خیلی زود تمومش میکنم.
ممنون

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:

متشکرم.

Hoomantala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چشم.
اما الان به گیربکس دسترسی ندارم، تو خونه پدرم هست. به سرعت عکسشو میزارم....
میر مدیره... هی هی!!

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
دوست عزیز قیمت بدین بهتره
از لوازم یدکی استعلام گرفتم میگه چون توش معلوم نیست 200
شما قیمت بدین ممنون میشم

Hoomantala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
جوون ؟!
بزخری هم حدی داره
بیرون مشتری داره 750 من ندادم!!!!
از همون لوازم یدکی فروشه بپرس شما! احتمالا بتونی این سری چینیاشو دروبر 1 تومن گیر بیاری، البته بشرطی که داغیه گیربکستو تحویل بدی!
اتفاقا منم نیاز مالیم برطرف شده. قیمت هم کردم. تو شوش ازم 650 برمیدارن. تو محل هم تعمیرکارمون گفت 750 برمیداره ازم. ممنون از لطف بیکرانتون دوست عزیز!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا