• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری یک دامنه با موضوع عمومی و یک دامنه فروشگاهی به قیمت ثبت

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اول سخنی با مدیران : لطفا پاک نکنید این تکراری نیست اون یکی دامنه که اینجا واسه فروش گذاشته بودم http://forum.persiantools.com/t212618.html تو انجمن وبهاستینگ تاک فروش رفت

هزینه ثبت هر دامنه 5 تومن میباشد
گام افزایش 500 تومن

هر دو دامنه دات ای ار میباشند

دامنه شماره 1
parkmellat
مناسب برای نوع سایتی که فکرش رو بکنی
الکسا 5 میلیون جهانی و36 هزار ایران
6-7 ماه اعتبار داره

دامنه شماره 2
lshop
مناسب برای فروشگاه و همکاری در فروش رنک الکسا 5 میلیون جهانی و 36 هزار ایران
4-5 ماه اعتبار داره

اگه کسی سریع و خارج از مزایده خواست پیشنهاد خوبی داشت واگذار میکنم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
پارک ملت برای من

پ.ن:
1. پایان فروش رو هم مشخص کن.
2. معامله رو واسطه ای انجام میدیم. (هدف اینه که قراره سیستم واسطه ای برای خرید و فروشامون راه بندازیم)

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
سلام دوستان
اولا اینجا نرخ ثبت دامنه رو نمیکنیم
منم از این به بعد با پرشین ریجیستر ثبت میکنم کمتر از 3900 هم ثبت میکنه تبلیغ واسه مهندس :D
بعدش هم که
خطاب به ممد جان اخه چطور میشه با دامنه ملی واسطه ای کار کرد اون موقع باید دو بار هزینه انتقال بدی اگه کسی به واسطه هم اعتماد نداشت چی :D

تا الان دامنه پارک ملت مال یک مهندس :)

به خاطر این که بعدا کسی نیاد بگه من از مزایده خبر نداشتم و قیمت هم که پایینه 72 ساعت بعد اخرین پیشنهاد دامنه واگذار میشه
اگه هم کسی خیلی سریع خواست هر دامنه 10 تومن به اولین پیشنهاد واگذار میشه هر دو باهم سریع 16 تومن واگذار میشه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من هزینه رو به واسطه میدم، شما هم دامین رو به من انتقال میدید. انتقال که اوکی شد، واسطه هزینه دامین رو به شما پرداخت میکنه.

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
من هزینه رو به واسطه میدم، شما هم دامین رو به من انتقال میدید. انتقال که اوکی شد، واسطه هزینه دامین رو به شما پرداخت میکنه.

بحث ام صرفا این دامنه نیست اما کلا فکر میکنم کار مسخره ای باشه علی الخصوص تو مبالغ کم . مبالغ بالا هم که یا حضوری معامله میشه و یا با واسطه
ضمنا من به شما اعتماد دارم و مطمعن هستم اگه واگذار کنم مشکلی پیش نمیاد . به خاطر سابقه شما تو وب هاستینگ تاک و اینجا

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
شما رو میشناسم و مشکلی از این بابت نیست. اصلاً این مبلغ هم ارزش واسطه نداره.
ولی بازار فعلی اعتماد خیلی خیلی کم شده، تا بازارمون به صفر نرسیده باید به فکر راه حل باشیم. ...

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
شما رو میشناسم و مشکلی از این بابت نیست. اصلاً این مبلغ هم ارزش واسطه نداره.
ولی بازار فعلی اعتماد خیلی خیلی کم شده، تا بازارمون به صفر نرسیده باید به فکر راه حل باشیم. ...
بله موافقم منم یه چنین تصمیمی داشتم که واسطه انلاین بزنم که شخصی هم نباشه که همه بتونن بهش اعتماد کنن اما چون دیگه کلا کم کم دیگه بیخیال کار وبمستری و دومینری شدم (فقط دامنه که تحت عنوان وبلاگ شخصی دارمش رو نگه میدارم و بقیه رو واگذار میکنم) تصمیمم رو عملی نکردم .

طرحم رو برات پ.خ کردم شاید به کارت اومد و تونستی عملیش کنی و خودت یه خدمات واسطه زدی فقط مژدگانی ما یادت نره :D

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اطلاعات حساب جهت واریز وجه بابت دامنه پارک ملت به 1eng.ir ارسال شد

rezakaramooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هر2 تا رو خریدارم اگه فروخته نشدند نظر خصوصی بده

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
وجه بابت دومین پارک ملت از طرف اقا ممد واریز و دومین در حال طی مراحل نهایی انتقال میباشد

بالا