• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری یک عدد گوشی نوکیا N8 آکبند فنلاندی با گارانتی اصلی

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
یه گوشی n8 نقره ای رنگ آکبند دارم. این گوشی کاملاً آکبنده و تمام برچسبهاش روشه و اصل فنلاد و گارانتی اصلی هست.
دیروز (4 شنبه) علاء دین چند مغازه ازم 690 برمیداشتن و نوی این گوشی دیگه گیر نمیاد و فقط 2،3 تا مغازه داشتن و قیمتش هم 800 تومن بود. بنابر اینقیمت پایه رو 720 میزارم و به اولین پیشنهادی که این قیمت بخواد فروخته میشه. ضمنناً تا شنبه صبح اگه فروش نره همون بازار میفروشمش پس زمان پایان مزایده شنبه صبح هست.

Last edited:

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
پس کجا هستن نوکیا بازا. تموم شداااااا

saasn

Registered User
لایک‌ها
216
کی واسه ان8 و سیمبیان 720 تومن میده اینجا.
دادا خودتو خسته نکن ببر بفروش به مغازه بهتره

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
یعنی کسی واسه NOKIA N8 بالای 700 پول میده؟ اونم سیمبیان.... :blink:

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ
چرا نمیدن ...!
هر چیزی طالب خودشو داره ...اگه به سیمبیان بودن باشه تمام گوشیهای نوکیا سیمبیانن ..پس تا حالا نوکیا باید ورشکسته میشد که عزیز؟
نوش الان 800-830 هست ...صبر کنی راحت میفروشی البته ناگفته نمونه الان بازار موبایل شله و راکده ...باید یه کم صبر کنی ...
موفق باشی داداش

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
چرا نمیدن ...!
هر چیزی طالب خودشو داره ...اگه به سیمبیان بودن باشه تمام گوشیهای نوکیا سیمبیانن ..پس تا حالا نوکیا باید ورشکسته میشد که عزیز؟
نوش الان 800-830 هست ...صبر کنی راحت میفروشی البته ناگفته نمونه الان بازار موبایل شله و راکده ...باید یه کم صبر کنی ...
موفق باشی داداش
خیلی ممنونم داداش. لطف داری شما. خیلی صبر نمیتونم بکنم چون پول لازم داره. 2 نفر تو پیام خصوصی خواستن، اگه با اونا به نتیجه نرسم فردا صبح دیگه میبرم بازار میفروشمش.
بهر حال سلیقه ها فرق داره.کسی که به نوکیا عادت داره سامسونگ نمیتونه دستش بگیره و بالعکس. اگه طالب نداشت مغازه دارای علاء دین نمیخریدنش. مغازه ای نبود که بگم n8 آکبند دارم نخواد. 3-4 تا مغازه 690 خواستن ولی من زورم اومد چون نوی رنگ مشکی بدون گارانتیش 800 بود گفتم اگه قراره انقد زیر قیمت بدم 2-3 روز صبر کنم که بفروشم به مصرف کننده که هم اون سود کنه هم من

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز
قیمت خوبه اتفاقا هرچیزی خریدار خودش رو داره مثل موتور که یکی 10 20 میلیون میده موتور می خره یکی 10 20 میلیون میده ماشین می خره.
این احترام به مخاطب تو مملکت ما نمیدونم چی شده ؟

1 - مرده
2 - امریکا اومده برده
3 - لولو خورده
4 - از ماست که برماست .

باتشکر شهاب

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز
قیمت خوبه اتفاقا هرچیزی خریدار خودش رو داره مثل موتور که یکی 10 20 میلیون میده موتور می خره یکی 10 20 میلیون میده ماشین می خره.

1 - مرده
2 - امریکا اومده برده
3 - لولو خورده
4 - از ماست که برماست .

باتشکر شهاب
مرسی شهاب جان. فرمایش شما کاملاً متینه

saasn

Registered User
لایک‌ها
216
سلام دوست عزیز

1 - مرده
2 - امریکا اومده برده
3 - لولو خورده
4 - از ماست که برماست .

باتشکر شهاب

بجای خندیدن ، گریه کردن داره این حرف شما "این احترام به مخاطب تو مملکت ما نمیدونم چی شده"

احترام

آه احترام خانوم کجایی.

بزار یه مثال خیلی ساده بزنم : الان یه عده شاید کمتر از 50 نفر(تو بهترین حالت ش) دارن برای 70میلیونو خرده ای تصمیم میگیرن که چون اینترنت محتوای بدی داره پس ما سانسورش میکنیم یا سرعتشو کم میکنیم.
یعنی دارن جای من و شما که جزو اون 70میلیونو خرده ای هستیم تصمیم میگیرن. یعنی من و شما نمیتونیم تشخیص بدیم .
الان احترامی که به شعور ما کجا شده کجاست؟

پ . ن : یحمتل الان احترام خانوم تو همون اتاق فکر توسط همون 50 نفر داره مورد آزار و اذیت قرار میگیره.

بالا