دوستان قصد فروش گوشی نازنین خودم رو دارم، به خاطر خرید یک گوشی دیگر؛ گوشی بنده از نظر فنی در نهایت صحت و سلامت بوده و از نظر ظاهری هم کمترین خط و خش و خوردگی ایی حتی روی اسکین و محافظ صفحه نمایشش ندارد چه برسد روی خود گوشی، اگر داشت مجانی تقدیم می کنم، هنوز حتی هدفون های گوشی هم باز نشده اند.
قیمت مقطوع: با توجه به تمیز بودن گوشی 750 هزار تومان.
معاوضه: به هیچ وجه و با هیچ مدلی.
شرایط تبادل: در تهران با هماهنگی قبلی حضوری و برای شهرستان ابتدا واریز وجه و بلافاصله ارسال به سریعترین روش پستی با هزینه خودم.
شیرینی خریدار: به همراه گوشی محافظ صفحه نمایش SGP و اسکین Ringke هر دو اصلی به عنوان اشانتیون ارسال می گردد.
و اما اعتبار خودم: بنده تاکنون در این فروم فعالیتی نداشته ام اما در فروم مجاور دوستان به خوبی من را می شناسند و تایید می کنند.
دوستانی که تمایل به خرید دارند در همینجا یا به صورت پ.خ اعلام نمایند، متشکرم.
قیمت مقطوع: با توجه به تمیز بودن گوشی 750 هزار تومان.
معاوضه: به هیچ وجه و با هیچ مدلی.
شرایط تبادل: در تهران با هماهنگی قبلی حضوری و برای شهرستان ابتدا واریز وجه و بلافاصله ارسال به سریعترین روش پستی با هزینه خودم.
شیرینی خریدار: به همراه گوشی محافظ صفحه نمایش SGP و اسکین Ringke هر دو اصلی به عنوان اشانتیون ارسال می گردد.
و اما اعتبار خودم: بنده تاکنون در این فروم فعالیتی نداشته ام اما در فروم مجاور دوستان به خوبی من را می شناسند و تایید می کنند.
دوستانی که تمایل به خرید دارند در همینجا یا به صورت پ.خ اعلام نمایند، متشکرم.