• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری itech utv 600f

وضعیت
موضوع بسته شده است.

KAMYAR75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یک کارت کپچر-تیوی دیجیتال یو اس بی مارک itech مدل UTV600F موجوده فوق العاده کم کارکرد هست فقط برای تبدیل چند فیلم از روی vhs استفاده شده لازم به ذکر است این کارت یکی از بهترین ها در بازار هست(اگر پیدا کنید) تمامی لوازم موجوده:

قیمت نوی این دستگاه 60 تومن هست 30 درصدش میشه 18 تومن ولی من برای اینکه نیاز شدید به پول دارم 50 درصد کم میکنم یعنی 30 کم میکنم که در این صورت قیمت پایه 30 تومن میشه.
هزینه ی ارسال به عهده ی خریدار
برای شهرستان اول واریز بعد ارسال
از اولین پیشنهاد به مدت 24 ساعت اگر بالا تر پیشنهاد نشد برای خریدار ارسال یا تحویل داده میشود
زیر پایه امکان نداره بدم ترجیح میدم نگه دارم چون هم خیلی کم کارکرد هست و هم از نظر کارایی فوق العاده است
برای قیمت پایه و بالاتر یک اشانتیون خوب هم داره

​گام افزایشی 2 تومن
برای بزرگ شدن عکس ها روشون کلیک کنید

bbkm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
up............................................................................up

KAMYAR75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویژگی های این دستگاه:

این گیرنده در همه جا برای شما کاربرد دارد برنامه ظبط و پخش دارد رادیو هم مگیرد گیرنده انواع کانالهای تلویزیونی هم میباشد.

رکورد وکند با تایم

4 دستگاه در 1 دستگاه
* دریافت کننده دیجیتال تلویزیون
* گیرنده آنالوگ تلویزیون
* گیرنده آنالوگ رادیو FM
* ضبط از ورودی AV "کپچر" (Capture)
قابلیت دریافت و پخش دیجیتال بدون برفک و کیفیت عالی
وضوح تصویر بسیار بالا
دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
قابلیت دریافت و پخش آنالوگ تلویزیون (در استان هایی که هنوز قابلیت دریافت دیجیتال شبکه های تلویزیونی را ندارند)
قابلیت دریافت و پخش رادیو FM (در استان هایی که هنوز قابلیت دریافت دیجیتال شبکه های رادیویی را ندارند)
قابلیت ضبط از ورودی AV با کیفیت عالی
قابلیت ضبط برنامه ریزی شده از قبل (schedule)
قابلیت ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال های دیگر در یک فرکانس مشترک
نمایش فیلم در حال ضبط (Timeshift)
دارای کابل AV ، کابل USB ، کنترل از راه دور ، آنتن همراه مغناطیسی و CD نصب
پشتیبانی نرم افزاری و خدمات پس از فروش
دوستان قیمت نوی این دستگاه را قیمت خرید خودم زدم که اگر هم ارزان شده باشد بازم قیمت من مناسب است

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا