با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.امیدوارم حال همگی خوب باشه.
اینجانب قصد فروش یک عدد تبلت ویندوزی ASUS R2H رو دارم.برای دریافت اطلاعات بیشتر و دیدن عکس های بیشتر میتوانید به لینک های زیر مراجعه کنید:
لینک در سایت شرکت سازنده
لینک در سایت ebay
لینک در سایت notebookreview
فیلم معرفی تبلت در سایت YouTube (قسمت اول) (قسمت دوم)
در حال حاضر ویندوز 8 روش نصب کردم ولی ویندوز خود تبلت XP بود البته سیستم عامل های دیگه هم روش نصب میشه که از طریق لینک های زیر میتونید فیلم نحوه ی کار تبلت با سیستم عامل های متفاوت رو ببینید:
فیلم نحوه ی کار ویندوز 8 بر بروی تبلت در سایت YouTube
سایر فیلم ها از نحوه ی کار تبلت در سایت YouTube:
Asus R2H Road Runner
ASUS R2H Resolution 1024x600
BIG 1000 SUB GIVEAWAY
لوازم جانبی همراه تبلت :
1-شارژر
2-کیف(محافظ و چند کاره)
3-کیبورد(داری کابلی با پورت mini usb،تاشو و قابلیت حمل آسان)
4-درایورها
5-کابل Firewire
6-دفترچه های راهنما+++ویندوز ایکس پی اورجینال(حتی پلمپش هم باز نشده)
7-محافظ صفحه نمایش(صفحه نمایش خود تبلت ضد خش بود ولی با این حال بازهم روش محافظ انداختم)
نرم افزارهای تست شده : Offiice 2007-2010-2013+++Visual Studio 2010+++Windows Movie Maker و...
بازی های تست شده : Angry Birds+++Warcraft+++Plants VS Zombies+++Chicken Invaders و...
باطریش تا 4 ساعت راحت کار میکنه.
اکثر مشخصات بصورت کامل در بالا نوشته شده ولی باز اگه سوالی بود در خدمتتون هستم وبطور کامل همه چیزرو توضیح خواهم داد.
قیمت آخر با هزینه ی پست و... : 650 هزار تومان.(البته اصلا قابل شما دوستای عزیز رو نداره)
راه های ارتباط با من :
1-همین جا تو پرشین تولز(از طریق تاپیک و پیام خصوصی)
2-ایمیل([email protected])
3-آی دی یاهو(myh.n1993)
4-شماره تماس(09192429269) و...
اینجانب قصد فروش یک عدد تبلت ویندوزی ASUS R2H رو دارم.برای دریافت اطلاعات بیشتر و دیدن عکس های بیشتر میتوانید به لینک های زیر مراجعه کنید:
لینک در سایت شرکت سازنده
لینک در سایت ebay
لینک در سایت notebookreview
فیلم معرفی تبلت در سایت YouTube (قسمت اول) (قسمت دوم)
در حال حاضر ویندوز 8 روش نصب کردم ولی ویندوز خود تبلت XP بود البته سیستم عامل های دیگه هم روش نصب میشه که از طریق لینک های زیر میتونید فیلم نحوه ی کار تبلت با سیستم عامل های متفاوت رو ببینید:
فیلم نحوه ی کار ویندوز 8 بر بروی تبلت در سایت YouTube
سایر فیلم ها از نحوه ی کار تبلت در سایت YouTube:
Asus R2H Road Runner
ASUS R2H Resolution 1024x600
BIG 1000 SUB GIVEAWAY
لوازم جانبی همراه تبلت :
1-شارژر
2-کیف(محافظ و چند کاره)
3-کیبورد(داری کابلی با پورت mini usb،تاشو و قابلیت حمل آسان)
4-درایورها
5-کابل Firewire
6-دفترچه های راهنما+++ویندوز ایکس پی اورجینال(حتی پلمپش هم باز نشده)
7-محافظ صفحه نمایش(صفحه نمایش خود تبلت ضد خش بود ولی با این حال بازهم روش محافظ انداختم)
نرم افزارهای تست شده : Offiice 2007-2010-2013+++Visual Studio 2010+++Windows Movie Maker و...
بازی های تست شده : Angry Birds+++Warcraft+++Plants VS Zombies+++Chicken Invaders و...
باطریش تا 4 ساعت راحت کار میکنه.
اکثر مشخصات بصورت کامل در بالا نوشته شده ولی باز اگه سوالی بود در خدمتتون هستم وبطور کامل همه چیزرو توضیح خواهم داد.
قیمت آخر با هزینه ی پست و... : 650 هزار تومان.(البته اصلا قابل شما دوستای عزیز رو نداره)
راه های ارتباط با من :
1-همین جا تو پرشین تولز(از طریق تاپیک و پیام خصوصی)
2-ایمیل([email protected])
3-آی دی یاهو(myh.n1993)
4-شماره تماس(09192429269) و...