• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده تبلت ویندوزی 7 اینچ ایسوس فقط 650 هزار تومان

hn1993

Registered User
لایک‌ها
41
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.امیدوارم حال همگی خوب باشه.
اینجانب قصد فروش یک عدد تبلت ویندوزی ASUS R2H رو دارم.
مشخصاتش بصورت زیر هست:

TabLet Propertise.jpg

این هم از عکس های گرفته شده از تبلت:

Longhorn11.jpg u1.jpg TabLet-all.jpg

برای دریافت اطلاعات بیشتر و دیدن عکس های بیشتر میتوانید به لینک های زیر مراجعه کنید:

لینک در سایت شرکت سازنده
لینک در سایت ebay

لینک در سایت notebookreview

فیلم معرفی تبلت در سایت YouTube (قسمت اول) (قسمت دوم)

در حال حاضر ویندوز 8 روش نصب کردم ولی ویندوز خود تبلت XP بود البته سیستم عامل های دیگه هم روش نصب میشه که از طریق لینک های زیر میتونید فیلم نحوه ی کار تبلت با سیستم عامل های متفاوت رو ببینید:

فیلم نحوه ی کار ویندوز 8 بر بروی تبلت در سایت YouTube

سایر فیلم ها از نحوه ی کار تبلت در سایت YouTube:

Asus R2H Road Runner

ASUS R2H Resolution 1024x600

BIG 1000 SUB GIVEAWAY

لوازم جانبی همراه تبلت :
1-شارژر
2-کیف(محافظ و چند کاره)
3-کیبورد(داری کابلی با پورت mini usb،تاشو و قابلیت حمل آسان)
4-درایورها
5-کابل Firewire
6-دفترچه های راهنما+++ویندوز ایکس پی اورجینال(حتی پلمپش هم باز نشده)
7-محافظ صفحه نمایش(صفحه نمایش خود تبلت ضد خش بود ولی با این حال بازهم روش محافظ انداختم)

نرم افزارهای تست شده : Offiice 2007-2010-2013+++Visual Studio 2010+++Windows Movie Maker و...
بازی های تست شده : Angry Birds+++Warcraft+++Plants VS Zombies+++Chicken Invaders و...

باطریش تا 4 ساعت راحت کار میکنه.
اکثر مشخصات بصورت کامل در بالا نوشته شده ولی باز اگه سوالی بود در خدمتتون هستم وبطور کامل همه چیزرو توضیح خواهم داد.

قیمت آخر با هزینه ی پست و... : 650 هزار تومان.(البته اصلا قابل شما دوستای عزیز رو نداره)

راه های ارتباط با من :
1-همین جا تو پرشین تولز(از طریق تاپیک و پیام خصوصی)
2-ایمیل([email protected])
3-آی دی یاهو(myh.n1993)
4-شماره تماس(09192429269) و...

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
ويرايش
خوب بفروشيد دوسته عزيز

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
سلام ممنونم دوست عزیز.
نفهمیدم چی رو باید ویرایش کنم؟

مي خواستن بخرن مشحصاتو نديدن زود پست دادن منصرف شدن اديت كردن

باتوجه با كانفيگ سال ساخت و تكنولوژي تاچ يكم قيمتتون رو تغيير بدين بهتره

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

hn1993

Registered User
لایک‌ها
41
مي خواستن بخرن مشحصاتو نديدن زود پست دادن منصرف شدن اديت كردن

باتوجه با كانفيگ سال ساخت و تكنولوژي تاچ يكم قيمتتون رو تغيير بدين بهتره

با سلام والا من که مشخصات رو کامل نوشتم و یه عالمه هم لینک دادم به سایت ها ی مرجع و...
اصلا قابل شما و دوستان عزیزرو نداره،حرفتون صحیح هست ولی خوب تیلت ویندوزی هست و امکانات خوبی داره این قیمت هم با هزینه ی پست هست.البته با خریدار محترم کنار میایم.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
با سلام والا من که مشخصات رو کامل نوشتم و یه عالمه هم لینک دادم به سایت ها ی مرجع و...
اصلا قابل شما و دوستان عزیزرو نداره،حرفتون صحیح هست ولی خوب تیلت ویندوزی هست و امکانات خوبی داره این قیمت هم با هزینه ی پست هست.البته با خریدار محترم کنار میایم.

دوست گلم من خودم خريدارم البته رو قيمت مشكل دارم پست هاي منم پيگيري كنيد ميبينيد دوتا تاپيك ديگن پست دادم

الان اي سوس و ام اس اي با وزن كم چند برابر قوي تر ويندوز ٨ قبمتشون از ١٥٠٠ تا ٢٢٠٠ مولتي تاچ

تاپيك ديگه هم يه دونه هست رم دي دي ار ٣ پردازنده دوهسته اي مولتي تاچ ويندوز ٧ گرافبك ati و ضخامت كم وزن پايين و.... رو ١ زده فروش اكشم ١٤٥٠

پيشنهاد بنده براي دستگاه شما خيلي كمتره واسه همين اعلام نميكنم تا خودتون درست دونستيد تغييرش بدين

hn1993

Registered User
لایک‌ها
41
دوست گلم من خودم خريدارم البته رو قيمت مشكل دارم پست هاي منم پيگيري كنيد ميبينيد دوتا تاپيك ديگن پست دادم

الان اي سوس و ام اس اي با وزن كم چند برابر قوي تر ويندوز ٨ قبمتشون از ١٥٠٠ تا ٢٢٠٠ مولتي تاچ

تاپيك ديگه هم يه دونه هست رم دي دي ار ٣ پردازنده دوهسته اي مولتي تاچ ويندوز ٧ گرافبك ati و ضخامت كم وزن پايين و.... رو ١ زده فروش اكشم ١٤٥٠

پيشنهاد بنده براي دستگاه شما خيلي كمتره واسه همين اعلام نميكنم تا خودتون درست دونستيد تغييرش بدين

دوست عزیز اصلا قابل شمارو نداره حرف شمارو قبول دارم ولی شما خودت مقایسه کن درسته اونا دو سه برابر بهتر هستن ولی دو سه برابر هم قیمتشون بالاتره.
خیلی پایین تر نمیتونم بدم چون اونموقع خیلی ضرر میکنم.
من هم که گفتم با خریدار تا حدودی راه میام.شماهم قیمت پیشنهادیتون رو برام پ.خ کنین.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوست عزیز اصلا قابل شمارو نداره حرف شمارو قبول دارم ولی شما خودت مقایسه کن درسته اونا دو سه برابر بهتر هستن ولی دو سه برابر هم قیمتشون بالاتره.
خیلی پایین تر نمیتونم بدم چون اونموقع خیلی ضرر میکنم.
من هم که گفتم با خریدار تا حدودی راه میام.شماهم قیمت پیشنهادیتون رو برام پ.خ کنین.

چشم

hn1993

Registered User
لایک‌ها
41
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
برای اینکه بعدا شاهد تاپیک شکایتی از شما در قسمت شکایات نباشیم، فکر کنم روشن سازی 2-3 مورد برای عزیزان خارج از لطف نباشه :
سی پی یو سلرون 900مگ تک هسته ای ، مینیمم سخت افزار مورد نیاز ویندوز 8 رو شامل نمیشه
رم 256 مگ مینینمم سخت افزار مورد نیاز ویندوز 8 رو شامل نمیشه
من موفق نشدم برای netbookم ، درایور گرافیک 965 رو توو وین 8 پیدا کنم

تصاویری که گذاشتید یا از سایت اصلی هستند و اونهایی هم که خودتون با اسمتون گرفتید ، فتوشاپ شده هستند و سیستم اصلا واضح نیست.
لطفا خریدار حتما این موارد رو با فروشنده او کی کنه بعد خرید کنه تا نیاز به تاپیک شکایت و اینها نشه

hn1993

Registered User
لایک‌ها
41
برای اینکه بعدا شاهد تاپیک شکایتی از شما در قسمت شکایات نباشیم، فکر کنم روشن سازی 2-3 مورد برای عزیزان خارج از لطف نباشه :
سی پی یو سلرون 900مگ تک هسته ای ، مینیمم سخت افزار مورد نیاز ویندوز 8 رو شامل نمیشه
رم 256 مگ مینینمم سخت افزار مورد نیاز ویندوز 8 رو شامل نمیشه
من موفق نشدم برای netbookم ، درایور گرافیک 965 رو توو وین 8 پیدا کنم

تصاویری که گذاشتید یا از سایت اصلی هستند و اونهایی هم که خودتون با اسمتون گرفتید ، فتوشاپ شده هستند و سیستم اصلا واضح نیست.
لطفا خریدار حتما این موارد رو با فروشنده او کی کنه بعد خرید کنه تا نیاز به تاپیک شکایت و اینها نشه

با سلام شما لطف کنید به همین راحتی به خودتون اجازه قضاوت ندهید.
تاپیک شکایت به چه دلیلی خواهد بود.بنده کاملا شفاف سازی کردم.
تبلت بنده کاملا ویندوز هشت رو ساپورت میکنه حتی خیلی بهتر از سیستم عامل ها و ویندوزهای دیگر.
همه ی تصاویر توسط خود بنده گرفته شده(لینک سایت اصلی رو بالا قرار دادم برید ببینید همچین عکس های اونجا هستند اگه بود اطلاع بدید)همه ی اون عکس ها توسط خود بنده از سیستم گرفته شده است و به هیچ وجه فتوشاپی در کار نیست.شما به این عکس های با کیفیت و خوب میگی واضح نیست برو ببین تو کدوم یکی از این تاپیک ها عکس های به این خوبی گذاشتن.
حالا بنده برای دوستان عزیز و خریداران محترم ارزش قائل هستم و نشستم عکس ها تبلت رو از همه جهات تو یک عکس جمع آوری کردم شما میگی فتوشاپ هست.
شما مواظب باش من از شما به خاطر اختلال ایجاد کردن در تاپیک دیگران شکایت نکنم.
واقعا زود قضاوت کردن و تهمت زدن به دیگران خیلی خیلی بد هست لطف کنید برید و با خودتون زود قضاوت نکردن و تهمت نزدن را تمرین کنید.
دوستان دیگر،عزیزان شما بگید این کاری که ایشون میکنن درست هست؟آیا عکس های بنده فتوشاپ هست؟آیا عکس ها واضح نیستند؟تو کدوم یکی از این تاپیک ها این همه لینک به سایت های مرجع و عکس های با کیفیت و کار شده میزارن؟
ویرایش کردم بگم به امضام هم توجه کنید.

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
دوست عزیز هدف بنده ناراحت کردن شما نبود، منظور بنده از فتوشاپ بودن عکس ها، افکت هایی هست که به عکس ها داده اید. نه اینکه عکس ها غیز واقعی هستند، این افکت ها باعث کمی نا مشخص شدن ظاهر شده. نه اینکه گفته باشم خلافی نموده اید. در مورد اینکه ویندوز 8 هم نصب میشود یا خیر، وقتی گفته اید نصب شده، بنده که نمی توانم منع کار انجام شده را کنم ! بلکه فقط تاکید کردم مینیمم سخت افزار مورد نیاز را شامل نمیشود، البته از کیبور روی عکس، این حس به بنده دست می دهد که نسخه مخصوص RT نصب نموده اید نه نسخه های سنگین را.
دلیل جسارت بنده در تاپیکتان هم این بود که عنوان تاپیک با توجه به نوع کارم برام جالب بود، اما قیمت کالا برایم بالا بود. شرمنده اگر در تاپیکتان اظهار نظر کردم و باعث ناراحتی شدم. منظور بدی نداتشتم.، UP حساب بفرمایید

hn1993

Registered User
لایک‌ها
41
دوست عزیز هدف بنده ناراحت کردن شما نبود، منظور بنده از فتوشاپ بودن عکس ها، افکت هایی هست که به عکس ها داده اید. نه اینکه عکس ها غیز واقعی هستند، این افکت ها باعث کمی نا مشخص شدن ظاهر شده. نه اینکه گفته باشم خلافی نموده اید. در مورد اینکه ویندوز 8 هم نصب میشود یا خیر، وقتی گفته اید نصب شده، بنده که نمی توانم منع کار انجام شده را کنم ! بلکه فقط تاکید کردم مینیمم سخت افزار مورد نیاز را شامل نمیشود، البته از کیبور روی عکس، این حس به بنده دست می دهد که نسخه مخصوص RT نصب نموده اید نه نسخه های سنگین را.
دلیل جسارت بنده در تاپیکتان هم این بود که عنوان تاپیک با توجه به نوع کارم برام جالب بود، اما قیمت کالا برایم بالا بود. شرمنده اگر در تاپیکتان اظهار نظر کردم و باعث ناراحتی شدم. منظور بدی نداتشتم.، UP حساب بفرمایید

خواهش میکنم.
عکس ها کاملا واقعی هستند و افکت خاصی داده نشده.بنده هم تلاش کردم تا عکس ها را با کیفیت بالا قرار دهم.
بنده هم از مینیمم سخت افزار مورد نیاز ویندوز 8 اطلاع دارم ولی تبلت بنده ویندوز 8 را کاملا ساپورت میکند.
لطفا این حس به شما دست ندهد که بنده نسخه RT را نصب کردم چون بر روی تبلت بنده نسخه نهایی (نسخه سنگین) ویندوز هشت نصب هست و کار میکند.
خواهش میکنم ولی چون بنده به خودم اجازه نمیدم به این راحتی ها در مورد کسی یا چیزی قضاوت کنم و تا مطمئن نشوم نظر کارشناسی نمیدهم به همین دلیل اگر دیگران هم این کار رو بکنند خیلی ناراحت خواهم شد و طبق گفته بزرگان و عالملن این کار خیلی بد هست.به امید روزی که همه با اخلاق نیکو و پسندیده و با انسانیت با یکدیگر برخورد کنند.
تبلت هم اصلا قابل شمارو نداره و بنده بارها در پست های قبلی هم گفتم قیمت مد نظر خودتون رو اعلام بفرماید و بنده هم با خریدار عزیز کنار خواهم آمد.
قرار نیست که هر چیزی که من گفتم باشه قرار هست کاملا بصورت توافقی و با در نظر گرفتن انسانیت معامله کنیم.

با تشکر از همه ی دوستان،تبلت به ami_cold عزیز فروخته شد.

Last edited:

ami_cold

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
5
خواهش میکنم.
عکس ها کاملا واقعی هستند و افکت خاصی داده نشده.بنده هم تلاش کردم تا عکس ها را با کیفیت بالا قرار دهم.
بنده هم از مینیمم سخت افزار مورد نیاز ویندوز 8 اطلاع دارم ولی تبلت بنده ویندوز 8 را کاملا ساپورت میکند.
لطفا این حس به شما دست ندهد که بنده نسخه RT را نصب کردم چون بر روی تبلت بنده نسخه نهایی (نسخه سنگین) ویندوز هشت نصب هست و کار میکند.
خواهش میکنم ولی چون بنده به خودم اجازه نمیدم به این راحتی ها در مورد کسی یا چیزی قضاوت کنم و تا مطمئن نشوم نظر کارشناسی نمیدهم به همین دلیل اگر دیگران هم این کار رو بکنند خیلی ناراحت خواهم شد و طبق گفته بزرگان و عالملن این کار خیلی بد هست.به امید روزی که همه با اخلاق نیکو و پسندیده و با انسانیت با یکدیگر برخورد کنند.
تبلت هم اصلا قابل شمارو نداره و بنده بارها در پست های قبلی هم گفتم قیمت مد نظر خودتون رو اعلام بفرماید و بنده هم با خریدار عزیز کنار خواهم آمد.
قرار نیست که هر چیزی که من گفتم باشه قرار هست کاملا بصورت توافقی و با در نظر گرفتن انسانیت معامله کنیم.

با تشکر از همه ی دوستان،تبلت به ami_cold عزیز فروخته شد.

تایید میشه .. با تشکر از آقای نصیری عزیز ....

بالا