• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده نت بوکASUS EE PC 1015T

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hadika

Registered User
لایک‌ها
4
فروخته شد

لپ تاپ نوع نت بوک (مینی) وزن 1.1 کیلوگرم پردازنده: AMD NILE V105 Single-Core Athlon 1.2 GHz - Cache 512 KB - BUS 800 MHz حافظه: 1 GB DDR3 هارد دیسک: 250 GB 5400 RPM کارت گرافیک: ATI Radeon HD 4250 graphics 256 MB UpTo 895 MB صفحه نمایش: 10" - Bright LED امکانات: فاقد درایو نوری - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7 این لپ تاپ نو هست و هدیه بوده و فقط 2 یا 3 بار روشن شده کاملا سالم تضمینی با مهلت تست

قیمت فقط 500 هزار تومان مقطوع
برای فروش عجله ندارم

DSC_0162.jpgDSC_0163.jpgDSC_0164.jpg
بازم عکس خواستید میگذارم

Last edited:

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
دوست عزیز چندتا عکس دیگه میزارین ؟؟؟
همچنین ساکن کجا هستین ؟؟؟
و اینکه ویندوز 7 روش نصب هست ؟؟؟
در آخر سرعتش چطور هست ؟؟؟
با تشکر

hadika

Registered User
لایک‌ها
4
چشم میگذارم حتما تا فردا چون همه چیشو گذاشتم توی جعبه واسه فروش تا باز کنم و عکس بگیرم و آپ کنم یکم طول میکشه من ساکن شرق تهرانم ،شمال تهران هم میتونم قرار بگذارم سمت پارک وی،،ویندوز 7 اورجینال روش هست با سریال ماکروسافت که پشت نت بوک هستش...سرعتش هم خیلی خوبه اگه راضی نبودی تا 8 گیگ میتونی ارتقا بدیش

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
دوست عزیز خب پس یجورایی هم منطقه هستم .
تا 4 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه . . .
جعبه و لوازمش کامل هست ؟؟؟
این قیمت آخر هست ؟؟؟
با تشکر

hadika

Registered User
لایک‌ها
4
نه دوست عزیز تا 8 ساپورت میکنه توی سایتش نوشته همه چیزش کامل و نو هست...قیمت آخر هست چون 500 مشتری داشت اما تهران نبود، من میخوام حضوری بفروشم که خیال هر دو طرف راحت باشه نه اینکه بخواد جنس بره شهرستان و بعدش پول واریز بشه به ریسکش نمی ارزه

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
نوش چنده ؟کمی بالا نزدی؟
من حضوری خریدارم فقط قیمت رو راه بیایی تموم میکنیم

hadika

Registered User
لایک‌ها
4
نوش 710 ...خیر قیمت واقعا مناسبه و نت بوک هم شما به عنوان نو بخر چون استفاده نشده <وست عزیز پایینتر نمیتونم شرمنده البته قابلت رو هم نداره

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
راستش من تو سایت نگاه کردم دیده زده نهایت 4 گیگ . .
به نظر من کار خوبی کردین . . . به ریسکش نمیارزه .
قیمت آخرتون با تخفیف چقدر هست ؟؟
فقط یک سوال ،‌ فایل تصویری با کیفیت Full HD رو اجرا میکنه ؟؟؟
تو مشخصاتش نوشته بود 1080p رو اجرا میکنه .

hadika

Registered User
لایک‌ها
4
بله با کابل hdmi وصلش کنید به TV 1080 بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه .. من لپتاپم سونی هست با hdmi که وصل میکردم به تلویزیون صفحه رو کوچک میکرد صدا هم منتقل نمیکرد اما این نتبوک به فسقلی هم 1080 کامل بود هم صدا رو منتقل کرد با hdmi ...فلفل نبین چه ریزست :)))) ... حقیقتش دوستمونم تخفیف خواست من شرمندش شدم ...شرمنده شما هم میشم بازم میگم قابلتونو نداره اما حقیقتش خیلی پایین گفتم الان فکر میکنم میبینم شاید بهتر بود میگفتم 550 بعدش تخفیف میدادم میگفتم 480 که شرمنده دوستان نشم ،ولی دیگه قیمت آخرو گفتم یهو اشتباه کردم مثل اینکه .... به نسبت نو بودنش به نظرم واقعا قیمت خوبیه ...بازم سوالی بود در خدمتم

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
قیمتی که گفتید واقعا مناسب هستش.

دوستانی که خریدار هستند فرصت خوبیه

hadika

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عکسها اضافه شد و قیمت به 500 افزایش پیدا کرد ضمن اینکه 480 هم برای یکی از دوستان هست که اگه پیشنهاد 500 تومانی کنسل شد و کسی قیمت بیشتر پیشنهاد نداد نتبوک برای ایشون هست پس 480 پیشنهاد ندید لطفا ...
مورد دوم اینکه هنوز هم قیمت خیلی پایینه مورد مشابه این نتبوک که صورتی رنگ هست 570 قیمت گذاری شده در همین سایت ...قیمت نو هم 710 پاساژ کامپیوتر ایران میدان ولیعصر
سوالی بود در خدمتم

Last edited:

nimakhalili

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز عکسا نمیاد !
قیمت اخر اخر رو واسم بفرست . مرسی

Last edited:

hadika

Registered User
لایک‌ها
4
3 تا عکس هست هرکدوم 300kb ممکنه به خاطر کندی اینترنتتون باشه که لود نمیشه ...توضیح درباره قیمت پ.خ شد.ممنون

موجود است

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا