• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده:GPS-SUBWOOFER-HEAD UNIT

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peymoon

Registered User
لایک‌ها
11
مشاهده پیوست 291738سلام به دوستای گلم تو پی تی..4تا قطعه برای فروش دارم..زیر قیمت بازار دارم تقدیم حضورتون می کنم..امیدوارم مورد پسندتون قرار بگیره..عجله ای هم برای فروششون نیست.پس از کاشت صیفی جات پرهیز کنین :)
نکته:عکس ها کم حجم شدند! :)
ساب ها و پخش بسته شدن رو سیستم خودم!!موند GPS!
GPS مارشال مدل G431 هستش..91/11/2 خریداری شده..قیمتش تو سایت خود مارشال 171 تومن هست..آکبنده..روشن شده برای تست.همه تجهیزاتش نو و موجوده..عکس ها گویای همه چی هست.125 تقدیم حضورتون میشه..
http://www.gpsmarshal.com/product/158/ME-G431-C/
مشخصاتش:
مشخصات به روال زیر:
مجهز به نقشه کلیه راه ها و شهرهای ایران بالغ بر 40 شهر کشور
صفحه نمایش لمسی 4.3 اینچی ("Touch Screen LCD 4.3)
قابلیت نصب آسان بر روی کلیه خودروها
قابلیت اتصال به تلفن همراه از طریق بلوتوث (Car Kit)
دارای دیکشنری سخنگوی انگلیسی به فارسی و بالعکس، ماشین حساب و بازی
دارای کتاب الکترونیک (E-Book) و امکان پخش فایل‌های TXT, PDF و فایل‌های فلش SWF
مجهز به فرستنده FM و امکان پخش موزیک از باندهای خودرو (FM Transmitter)
قابلیت انتخاب صدای گوینده‌ی راهنمای دستگاه به فارسی و زبان های مختلف
قابلیت پخش موزیک با فرمت‌های MP3,WMA, WAV
پخش فایل‌های تصویری با فرمت‌های MP4, AVI, ASF, 3GP, MWV
قابلیت نمایش عکس با فرمت‌های JPG, PNG, VMP
قابلیت به روزرسانی 90 روز یکبار و امکان اضافه شدن نقشه سایر کشورهای دنیا
راهنمای گردشگری در تمام ایران به همراه مسیریابی جاذبه های گردشگری ایران
راهبری کاربر برای رسیدن به مقصد به صورت صوتی، تصویری و شبیه سازی مسیر
بهینه سازی مصرف سوخت با انتخاب کوتاهترین و یا سریعترین مسیر
نمایش سرعت و جهت حرکت
نمایش طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع
اعلام هشدار در صورت افزایش سرعت از حد مجاز
مسیریابی مجدد در صورت انحراف از مسیر اصلی (در کمتر از 2 ثانیه)
نمایش اماکن عمومی (اعم از مراکز خرید، رستوران ها، بانک ها، سینماها، پمپ های بنزین و...)
نمایش تخمین زمان و مسافت تا مقصد
امکان اضافه کردن مکان های مورد علاقه بر روی نقشه جهت سهولت رفتن به آن نقاط
عکس هاشم به علت اینکه هر پست تا 10 تا عکس میشه آپ کرد تو پست بعدی.در خدمت دوستان گلم هستم.
یا حق

Last edited:

mohsen418

Registered User
لایک‌ها
94
بنده ساب رو چهارشنبه از پشت شهرداری ۱۵۲ گرفتم فاکتور موجوده اگه لازمه بفرمایید عکس بزارم
دو عدد ساب و پخش رو ۵۰۰ هستم

پخش گارانتیش مونده دیگه
شماره تماس پخ کنید

peymoon

Registered User
لایک‌ها
11
نه قربان پخش گارانتیش نمونده..یعنی مونده ولی بنده برگه گارانتیشو ندارم..روی جعبه بوده که..از همون پشت شهرداری هم قیمت میگرفتی 6350SD رو..ما که گرفتیم گفتن 490!!!!حالا نمیدونم چقدر ازش انداختی که با 2 تا ساب میگی 500 الله اعلم!دیگه خیلی بخوام تخفیف بدم 320 پخش و ساب هارو 130 دونه ای میدم.130*2=260..260 و 320 هم میشه 580..40 تومن کم کردم!!فکر نکنم جایی بری اینجوری بهت تخفیف بدن!حالا باز شما تاجه سری..تصمیم با شما دوست گلم..
شماره تماسم:
09122052641
پیمان فرهی
درخدمتیم..یا حق
مشاهده پیوست 293553مشاهده پیوست 293554مشاهده پیوست 293555مشاهده پیوست 293556مشاهده پیوست 293557مشاهده پیوست 293558مشاهده پیوست 293559مشاهده پیوست 293563مشاهده پیوست 293564مشاهده پیوست 293565

Last edited:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
داداش اینترنتم تموم شد. ثواب داره اگه حجم عکسات رو کم کنی

amin69r

Registered User
لایک‌ها
39
داداش من یکی از ساب هارو فوری میخوام
اگه خواستی تکی بفروشی
خبرم کن
:happy:

peymoon

Registered User
لایک‌ها
11
نه متاسفانه لازم ندارم ساب هارو و تکی هم نمی تونم بفروشم.250 جفتشو تقدیم می کنم..دونه ای 125 میشه..میتونی خودت یدونشو بفروشی..اما من اولویتم با فروش جفتش با هم هستش..با عذرخواهی فراوون البته ازت دوست گلم :(
دوستان من 5 شنبه سیستممو میبندم.این 2 تا ساب هم +پخش اگه تا اون موقع فروش نره بسته میشه رو سیستم ماشینه خودم!دوست میداشتم عوضشون کنم با مدل های قوی تر چون آمپم خیلی قویه و ساب های قوی تر رو ساپورت میکنه..دلیل فروشمم همینه..وگرنه این ساب ها هم عالی هستن.. اگه کسی 2تا 3013 هم داره 40 سر میدم با این 2تا ساب عوض.
پخش هم همین طور معاوضه هم میتونم بکنم.با مقادیری سر و اینا...
GPS هم دریابید!!
همه جوره خدمت دوستانه گلم هستم.

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
6350 پایونیر 1.136000 تومن ؟ :lol:
دوست عزیز یه سری برو بازار قیمت بگیر نه از اینترنت قیمت رو در بیاری و ضربدر قیمت دلار کن و قیمت فضایی تحویل بچه ها بده
اگه با این احتساب شما 6350 اس دی باشه 1136000 تومن پس قیمت پخش دودین پایونیر مدل 8450 رو برای ما به دلار در بیار ببینیم چنده . امروز خودم خریدم 1.550 . اگه شما بخوای در بیاری فکر کنم چیزی بالغ بر 3.000.000 تومن بشه :lol: پس بذارمش تو فروم و یه ضربو تقسیم ساده بکنم و بگم خب قیمت جهانیش فلان قدره و ضرب در نرخ روز دلار و میشه 3 تومن . من میفرومش 2 تومن .
من فکر نکنم اگه 6350 آکش رو گیر بیاری بالاتر از 400 تومن باشه . من 1 دونه نو غیر آکبندشو 4 ماه پیش که دلار حدود 3000 تومن بود فروختم 200 تومن :D البته نمیگم پخش شما هم این قیمته . اما اون حساب کتابتون جالب بود . پیشنهادش هم تو فروم TT به یکی از کاربران اونجا هست .

موفق باشی دوست گلم

ضمناً داداشی اینجا ایرانه ... کره جنوبی نیست که عکسهای احتمالا فول اچ دی گذاشتی که بعد از سپری شدن 20 دقیقه هنوز هیچکدوم باز نشدن .

یه فکری به حالشون بکن .

peymoon

Registered User
لایک‌ها
11
نه بابا من که گفتم قیمت آکش 2جا میدن 480 تو پشت شهرداری..گرون شده یکم! :| اون حساب کتابم جنبه فانه قضیست مثل عکس آخریه که اشانتیون بود! :) قیمت دلاریشو زده تو سایته من برداشتم ضربش کردم!قیمت فروش خودم که 320 برادر!اونموقع هم 200 خیلی خوب دادی خداییش نگه میداشتی میدادیش به من خوب! :) عکس ها هم چشم..کیفیت پایینشو میذارم!امری بود بگو در خدمتم!

فقط GPS مونده ها..بشتابید! :)

Last edited:

persiantuls

Registered User
لایک‌ها
0
داداش اين لينك كه گذاشتي ميده 99000 تومن كه!
يه لينك گرونتر بذار:D

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
آقا من جی پی اس رو 100 خریدارم
به بقیه فروش جی پی اس ها هم یه سری بزن همینو 85 فروختن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا