• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فیلم های خودم!همه با کیفیت SUPERB!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان!

این آرشیوی که خدمتتون معرفی می کنم آرشیو خودم هست که طی چند سال جمع کردم و یه چیزی حدود 100 و خورده ای فیلم هست که همشون اصلی هستن و همه با کیفیت فوق العاده عالی و SUPERB! بازم رو کیفیتشون تاکید می کنم ! فکر نکنم کیفیت فیلم های من رو هیچ کجا گیر بیارین! شاید خیلی ها توی این فوروم فیلم بفروشن اما من با تضمین کیفیت می دم!

خوب می تونین لیست فیلم ها رو که به صورت exel هست به همراه سال ساخت; کارگردان ; هنرپیشه های اول و جوایز اون فیلم از این جا دانلود کنید!:

اینجا با حجم 34 کیلو بایت!!

قیمتها:
سفارش ها بالای 10 تا باشه لطفا:
روی dvd :1500
روی cd :1000

موفق باشید!;)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
نبود؟؟:blink:

کیفیت superb ه ها...

حالا برید هی dvd کیفیت پرده 700 تومنی بخرید...:wacko:

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
می دونی دوست من .فکر کنم به دلیل تعداد حداقل باشه .خوب یکی مثل من شاید فقط یه کارو الان بخواد .10 تا به بالا نمی خواد .
خودت یه بررسی بکن ببین راست می گم یا نه .

m-dvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا این بنده خدا چند سال زحمت کشیده تا این صد تا فیلمو جمع کرده یه خورده هواشو داشته باشین خیلی
با کیفیته ها!!

حالا هی برین 20 تا 20 تا از این یارو فیلم پرده ای بخرین که بدون هیچ زحمتی هفته ای 50-60 تا فیلم به لیستش اضافه میشه که هر کدومو از یکی از فروشنده های همین پیتی میخره 1100 تومن به شما میفروشه 700 تومن!!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
بابا این بنده خدا چند سال زحمت کشیده تا این صد تا فیلمو جمع کرده یه خورده هواشو داشته باشین خیلی
با کیفیته ها!!

حالا هی برین 20 تا 20 تا از این یارو فیلم پرده ای بخرین که بدون هیچ زحمتی هفته ای 50-60 تا فیلم به لیستش اضافه میشه که هر کدومو از یکی از فروشنده های همین پیتی میخره 1100 تومن به شما میفروشه 700 تومن!!

برو بچه جون برو ...

برو یه جا دیگه توپ بازی کن

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
می دونی دوست من .فکر کنم به دلیل تعداد حداقل باشه .خوب یکی مثل من شاید فقط یه کارو الان بخواد .10 تا به بالا نمی خواد .
خودت یه بررسی بکن ببین راست می گم یا نه .

خوب اگه شما یه فیلم سفارش بدی من بخوام واست بفرستم زحمت پست و فرستادن و هزینه های جانبی ش چند برابر قیمت اون فیلم میشه فکر نکنم این طوری برای شما هم صرفه داشته باشه...

بالا