• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قالب در فروشگاه Themeforest

farhad-faal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام وبمستر های گرامی

مخاطب این تاپیک اون دسته از افرادی هستند که قصد فروش قالب در فروشگاه Themeforest.net را دارند.

تیم ما با دارا بودن یک شرکت نرم افزاری در کشور آلمان توانایی فروش محصولات در این مارکت را دارد ، شما و محصول شما به هیچ عنوان خطر لو رفتن را نخواهد داشت.

شرایط به چه صورت می باشد ؟
  1. محصول شما نباید تکراری باشد و خلاقیت کافی برای خلق اثر به کار رفته باشد.
  2. از استاندارد های کدنویسی به صورت کامل استفاده شده باشد و هیچگونه باگ و اروری در کد ها مشاهده نشود.
  3. شما باید برای قالب خود Documention کاملی طراحی کنید.
  4. تمامی تیکت های پشتیبانی قالب را ما برای شما ایمیل خواهیم کرد که شما باید در کمتر از 36 ساعت پاسخ دهید.
  5. آشنایی کامل به زبان انگلیسی
  6. و ... ( که در روند کار به شما خواهیم گفت )
شرایط مالی و تسویه حساب به چه صورت می باشد ؟
  1. بعد از کسر 1) حق فروشگاه ، 2) مالیات کشور آلمان ، 3) درصد تیم متصل کننده ; 30.8 درصد از فروش هر محصول به شما خواهد رسید. ( توجه کنید که درآمد دلاری است و مبلغ قابل توجهی خواهد شد)
  2. پس از انتشار قالب برای فروش شما ماهی 1 بار می توانید درخواست برداشت کنید که به صورت ارز دیجیتال برای شما واریز خواهد شد.

برای توضحیات تکمیلی درباره این روش کسب درآمد با بنده در ارتباط باشید.

اگر سوالی دارید در قسمت کامنت ها پاسخگو هستم.

x460

Registered User
لایک‌ها
703
برای فروش قالب توی تم فارست نیازی به شرکت نیست

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
30درصد ؟؟ زیاد نیست؟ :D

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بیا من برات مجانی انجام بدم خودمم حساب دارم با محصول در حال فروش (کاسبی تحریم از این نوعش اونم با این درصد صد رحمت به payment24) دلالی در خون ما ایرانیها چپوندس
کشورهای دیگه هم میرید باز خون هموطن میخورید اینجوری که شما حساب کردی باید یک چیزی هم دستی بدن :D

farhad-faal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
30درصد ؟؟ زیاد نیست؟ :D

مطمئناً شما آشنایی با این بازار ندارید که این حرف رو میزنید ، وقتی 37.5 درصد خود themeforest برداشت میکنه و 25 - 35 درصد مالیات کسر بشه مبلغ تبدیل به همین میشه
اما چون دلار هست برای ایرانی ها خیلی شیرین خواهد بود

farhad-faal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیا من برات مجانی انجام بدم خودمم حساب دارم با محصول در حال فروش (کاسبی تحریم از این نوعش اونم با این درصد صد رحمت به payment24) دلالی در خون ما ایرانیها چپوندس
کشورهای دیگه هم میرید باز خون هموطن میخورید اینجوری که شما حساب کردی باید یک چیزی هم دستی بدن :D

اگر در این حوضه باشی متوجه هستی که بعد از کسر درصد های فروشگاه و مالیات مبلغ چه برای افراد خارجی و چه برای ما مبلغ به چه صورت در میاد
مگر اینکه محصول فروشش بالای سطح 75000 دلار (حدودا) باشه که درصد فروشگاه به 12.5 درصد میرسه و بیشتری برای فروشنده باقی می مونه

قبل از متلک انداختن یکم فکر بد نیست ، فکر نکردن عادت اصلی ما ایرانی هاست ;)

بالا