• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قالب مخصوص سایت های موبایل با گرافیک بسیار زیبا و کاربرپسند + سئو + html 5 + سازگاری با ie 7 به

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
همینطور که در عنوان قید کردم قالب جدیدی طراحی کردم که بسیار زیبا و کاربرپسند هست و به تمام موارد یه سایت موبایل حرفه ای اشاره میکنه و دارای سئو بسیار بالایی هست.
در قالب از html 5 استفاده شده مه استاندارد این روزهای گوگل هست و همچنین برای مرورگر های ie نسخه 7 به بالا بهینه شده و مشگل خاصی برای نمایش نداره و کاربرها به راحتی تمام موارد رو میتونن مشاده کنن و از سایتتون لذت ببرن.
قالب دارای 2 ستون هست و جایگاه های تبلیغاتی زیادی داره و میتونه تمام نیازهای تبلیغاتی شما رو برطرف کنه.
بهینه شده و دارای درصد سئو بالای 90 درصد .
قالب برای سیستم وردپرس هست
قیمت : 150 تومان به صورت تک فروشی
قالبی که خاص باشه ارزش داره نه اینکه یه قالب رو با کمی تغییرات به چند نفر از دوستان بفروشی ! ولی بازم اگه دوستان قالب رو میخان ولی با قیمت نمیتونن کنار بیان مشگلی نیست قیمت برای فروش به 2 نفر : 80 تومان - یعنی خودم هم قالب رو در سایتم استفاده میکنم و به یکی دیگه از دوستان به قیمت 80 تومان میفروشم ( البته برای خریدار تغییراتی رو در کدنویسی و نحوه نمایش منو ها انجام میدم تا اختصاصی تر بشه )
لیست موضوعات سایت به صورت ثابت در بالاترین نقطه صفحه نمایش نشون داده میشه مثل سایت zarmobile.ir ولی اگه خواستید میتونم بیارم در ستون سمت راست و براش مثل بقیه منو ها منو ایجاد کنم.

امکان تغییرات در قالب وجود داره ( خریدار به هیچ وجه امکان حذف لینک و نام طراح رو نداره ! جدی میگم به فتا شکایت میکنم اگه حذف بشه )
پشتیبانی : امکان پشتیبانی رایگان تا من زنده ام !
پشتیبانی تخصصی : منظور اینه که اگه خواستید یه تغییرات بزرگی رو اعمال کنید مثلا خواستید براتون قالب جدا برای نمایش تبلیغ پست ثابت طراحی بشه و یا زیرمنو جدیدی طراحی بشه تا یه بخش دیگه در منو راست نمایش داده بشه و یا ... با هزینه اندک بین 5 تا 10 تومان انجام میدم.

دمو قالب :
http://img4up.com/up2/15888999856568581725.jpeg

Last edited:

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام دوست عزیز

چند سوال :
1) این قالب برا سایتی که هم دانلود موبایل داره هم نرم افزار کاربرد داره ؟ توضیح بده حتما
2) من قراره برای یک قالب رایگان 200 تومن پول بدم تیم سئو حدودا / این که فرمودین قالب 90% سئو هست یعنی واقعا دیگه نیازی به تیم سئو نیست؟ یا اگر نسه 8 تومنی خریدم باز 120 بدم برا سئو ( که بشه همون 80 خودم ) بهتره ؟ / کلا اگر قالب را دادیم به یک سئو کار یعنی نهایتا 10% می تونه تغییر بده؟
3) وقتی قالب پولی شد چرا باید فوتر راعایت بشه؟ این گزینه به نظر من کمی منفی هست/ معمولا می گن مثلا لان درصد تخفیف در عوض فوتر رعایت بشه یا چیز دیگه / ولی رف هم پولا بده هم فوتر رعایت بشه که ....

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوست عزیز
چند سوال :
1) این قالب برا سایتی که هم دانلود موبایل داره هم نرم افزار کاربرد داره ؟ توضیح بده حتما
2) من قراره برای یک قالب رایگان 200 تومن پول بدم تیم سئو حدودا / این که فرمودین قالب 90% سئو هست یعنی واقعا دیگه نیازی به تیم سئو نیست؟ یا اگر نسه 8 تومنی خریدم باز 120 بدم برا سئو ( که بشه همون 80 خودم ) بهتره ؟ / کلا اگر قالب را دادیم به یک سئو کار یعنی نهایتا 10% می تونه تغییر بده؟
3) وقتی قالب پولی شد چرا باید فوتر راعایت بشه؟ این گزینه به نظر من کمی منفی هست/ معمولا می گن مثلا لان درصد تخفیف در عوض فوتر رعایت بشه یا چیز دیگه / ولی رف هم پولا بده هم فوتر رعایت بشه که ....

جواب سوال 1 : بله کاربرد داره ولی اگه میخایین منو خواصی رو برای بخش نرم افزاری خاصی اختصاصی کنید تا 2 تا منو به صورت رایگان و بعد از اون برای هر منو مبلغ 5 تومان برای طراحی زیر منو مخصوص ( مثل بخش اندروید و ios و ویندوز موبایل ) گرفته می شه.
جواب سوال 2 : ببین عزیز من خودم سئو کارم این قالب با تمام استاندارد های روز سئو سازگار هست ولی اگه خواستید افزون های سئو و موارد دیگه سئو که به قالب مربوز نمیشه رو براتون انجام بدم مبلغ 50 هزار تومان بابات سئو ازتون میگیرم و تمام موارد سئو رو انجام میدم یعنی قیمت نهایی قالب در نسخه تک فروشی برای ما میشه 200 تومان و در نسخه فروش به دو نفر میشه 130 تومان.

3 - عزیز احترام به طراح قالب پس کجا میره من بشینم کلی وقت بزارم براتون قالب طراحی کنم بعد اسمم پای قالبی که براش این همه زحمت کشیدم نباشه ؟؟؟ انصافت کجا رفته مرد مومن. در ضمن من باید بتونم سایتی رو به عنوان نمونه کار به بقیه مشتریام نشون بدم یا نه ؟
شما سایت های معروف دنیا رو ببین هیچ کدوم لینک طراح رو از فوتر حذف نمیکنن سایتهایی مثل : میهن دانلود و ...

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
اول از همه اینکه این تاپیک جاش اینجا نیست!
دوما من کوچک ترین زیبایی تو این قالب ندیدم!! :wacko:
حالا سئو و باقی مسائل بماند!

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
اول از همه اینکه این تاپیک جاش اینجا نیست!

پس کجاست ؟

دوما من کوچک ترین زیبایی تو این قالب ندیدم!!

یکم چشماتون رو باز میکردید و با قالب های سایت های موبایل و سایت های دانلودی موجود در وب مقایسه میکردید به زیبایی ش پی می بردید .

حالا سئو و باقی مسائل بماند!

جان ! نکنه میخایی سئوش رو هم از تو عکس ببینی !

لطفا فقط کسایی که اطلاعاتی درباره طراحی دارن نظر بدن در پی خراب کردن و پایین اوردن ارزش کار نباشید.

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
دوست گرامی نصب انواع افزونه سئو را من خودم تخصص دارم
سئو از نظر من در حد مهندس تبریزی یا سایت یک ادمین و امثال ایناست / سئوی 200 تومنی که کم نیست / شما بابت چندتا افزونه می خواهین 50 تومن بگیری ( بماند من بلدم خدایی چه خبره ؟)

در ضمن منظورتون چیه هر دوتا من رایگان؟ منظورتون شاخه های اصلی سایته؟ اصلا این قسمت کلامتون را نفهمیدم توضیح لطفا

اما در مورد قالب / من انصاف دارم مرد مومن اما عزیز من اگر شما سایت طراحی قالب بودی روی چشم لینکتم باشه / اما وقتی لینک یک سایت موبایل میذاری انتظار داری من دارنده سایت موبایل بیام قبول کنم؟ ثانیا درسته زحمت کشیدی اما بایت این زحمت داری 140 الی 160 میگری
زیابیی قالب را کاش بیشتر کار می کردین

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
دوست گرامی نصب انواع افزونه سئو را من خودم تخصص دارم
سئو از نظر من در حد مهندس تبریزی یا سایت یک ادمین و امثال ایناست / سئوی 200 تومنی که کم نیست / شما بابت چندتا افزونه می خواهین 50 تومن بگیری ( بماند من بلدم خدایی چه خبره ؟)

سئو سایت بالاست و در حد ( شایدم بالاتر از ) نمونه هایی هست که معرفی کردید.
عزیزم گول سئو 200 تومانی رو نخور همینجا بود میهن سئویی که برای سئو 400 میگرفت چقدر داد زدم بابا این پول الکی داره میگیره کسی به حرفم گوش نمیداد تا اینکه بالاخره دستش رو شد. ( راجع به میهن سئو بحث نکنید لطفا نمیخام تاپیکم خراب شه )
این قالب از نظر سئو تکمیله خیالتون راحت فقط مطلب اختصاصی بزارید و بعد شاهد بالا رتن ورودی گوگل تون باشید

شما بابت چندتا افزونه می خواهین 50 تومن بگیری ( بماند من بلدم خدایی چه خبره ؟)

خب خدارو شکر که بلدید پس دستتون جلوتر از رقیبانه ولی طوری صحبت نکنید که انگار من میخام از نااگاهی کسی سوئ استفاده کنم.

در ضمن منظورتون چیه هر دوتا من رایگان؟ منظورتون شاخه های اصلی سایته؟ اصلا این قسمت کلامتون را نفهمیدم توضیح لطفا

منظورم اینه که الان شما در سایدبار 4 تا بخش دارید 1 - اندروید 2- ای ا اس 3 - ویندوز موبایل 4- دانلود اهنگ جدید شما میگید برای سایت دانلودی غیر موبایل میشه استفاده کرد یا نه منم گفتم تا 2 زیر منو مثل زیر منو های اندروید و ای ا اس و ویندوز موبایل و اهنگ جدید براتون رایگان طراحی میکنم یعنی مثلا شما میخایید در منو راست بخشی رو داشته باشید تا در اون نرم افزارهای جدید مک رو قرار بدید پس باید یه بخش دیگه اضافه بشه با عنوان نرم افزار های مک و براش زیرمنو ایجاد بشه درسته من تا 2 مورد رو گفتم براتون رایگن اضافه میکنم ولی اگه بیشتر از 2 مورد شد باقیش با دریافت هزینه است.

اما در مورد قالب / من انصاف دارم مرد مومن اما عزیز من اگر شما سایت طراحی قالب بودی روی چشم لینکتم باشه / اما وقتی لینک یک سایت موبایل میذاری انتظار داری من دارنده سایت موبایل بیام قبول کنم؟ ثانیا درسته زحمت کشیدی اما بایت این زحمت داری 140 الی 160 میگری

باشه شما بزار قسمت " طراحی و بهینه سازی : رضا کیانوش " باشه و لینک ایمیلم رو بهش بده نمیخاد لینک سایتم رو بزاری اصلا از اول منظورم لینک سایت موبایلم نبود و منظورم همین اسمم بود که باید صد در صد پای قالب باشه .
زیابیی قالب را کاش بیشتر کار می کردین

زیبایی بیشتر = گرافیک بیشتر - سرعت لود سایت = خسته شدن کاربر و بی خیال شدن از ورود به سایت .این قالب فقط یه هدر کم داره و انصافا چیزای دیگش تکمیله شما میتنید یه هدر بدید اونجور که دوست دارید براتون طراحی کنن.

بابا تو بازارچه پست دادم ولی حذفش کردن !

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
بنظر من بهتره زیر 70 تومن قیمت بدید تا اینکه بفروش بره . با این گرافیکی که شما کار کردین روش با این قیمتا به فروش نمیرسه دوست من

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
بنظر من بهتره زیر 70 تومن قیمت بدید تا اینکه بفروش بره . با این گرافیکی که شما کار کردین روش با این قیمتا به فروش نمیرسه دوست من

نه عزیز قیمت تک فروشی 150 تومان و قیمت 2 فروش 80 تومان هست و تغییری نمیکنه.
روی این قالب بیشتر از اونی که فکرش رو بکنید کار شده و وفقط گرافیک نیست ( با انصاف باشید و با قالب های موجود مقایسه کنید انصافا از 90 درصدشون زیباتر هست )

Last edited:

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
دوستان احتمالا اگه کسی تمایلی برای خرید تکی نداشته باشه خودم از قالب در سایتم استفاده میکنم پس میتونید روی خرید 2 نفره هم حساب کنید یکیش خودم و دیگیری یکی از شماها قیمت به این شکل میشه 80 تومان

بالا