• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قدرتمدترین هدفون BEATS و یکی از بهترینها درجهان...

koroshmn

Registered User
لایک‌ها
450
سلام.
همونطور که از اسم تاپیک معلومه میخوای یکی از فوق العاده ترین هدفونهای بیتس که دارم رو برای فروش بزارم.

Beats by Dr. Dre DETOX Limited Edition
این هدفون حدود دو سال قبل از اپل استور دبی به قیمت 480 دلار خریدم. اولش یکم دودل شدم که چرا اینهمه هزینه کردم ولی پس از دو سال استفاده از این هدفون هنوز دلم نمیاد این عروسک بدم بره.به خاطر مشکلاتی که برای شنواییم در محیط کار پیش اومده دیگه نمیتونم زیاد ازش استفاده کنم.
متعلقات فقط جعبه و خود هدفون و فیش اتصال موجوده بقیش تو اسباب کشی گم شده. این هدفون کاملا اصله و عکس ریجیستر تو سایت بیتس براتون گذاشتم اگر کسی هم خواست میتونم نشانه هایی رو که میشه اصل از قلابی تشخیص داد بهتون بگم که برین خودتون با یکدونه کپی AAA مقایسه کنین و اینقدر این تفاوت ها ضایع هست که کاملا میشه تشخیص داد.بعد از دو سال استفاده کیفیت چرم مثل روز اوله و به اندازه یک هزارم هم از کیفیت صداش کم نشده. اینم یک review از این هدفون :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بیتس دیتاکس برای مهندسین و موسیقی دانان و کسانی که صورت پیشرفته از آهنگ هااستفاده میکنند طراحی و ساخته شده است .
این هدفون به مناسبت جشن گرفتن آلبوم جدید دکتر.دری به نام دیتاکس عرضه شد و به ادعای خود دکتر.دری شما میتوانید با این هدفون از تمام جزییات موسیقی مورد نظر خود بهره مند شوید .
این هدفون ها مورد استفاده هنرمندان و آهنگ سازان مشهوری در استودیو ها قرار گرفته و به گونه ای طراحی شده اند که تمام احساس و انرژی که هنرمندان و آهنگ سازان برای ساخت موسیقی خود در نظر دارند را منتقل میکند .
هدفون بیتس دیتاکس توانایی منحصر بفردی برای بازگرداندن کیفیت از دست رفته آهنگ ها که در فشرده سازی های مدرن در فرمت های مختلف صورت میگیرد را دارا میباشد و این بدان معناست که شما تمام جزییات و زیبایی های آهنگی که هنرمندان مورد علاقه شما برای خلق آن زحمت کشیده اند را خواهید شنید .
در طراحی هدفون بیتس دیتاکس از استیل و آلمینیوم استفاده شده است که تماما با رنگ مشکیه کوره ای پوشیده شده , این فلز ها به شما کمک میکنند تا از حداکثر توان هدفون بدون اتلاف صدا استفاده کنید و با آگوستیک و عایق صدای فوق العاده خود به شما نوع جدیدی از امنیت حریم خصوصی شما در زمان گوش دادن به موسیقی را القا میکند .
به دلیل استفاده از مواد مرغوب در ساخت بیتس دیتاکس از قبیل استیل بسیار محکم که در ساخت تجهیزات نظامی استفاده میشود و آلمینیوم مقاوم اما سبک و پوشش های چرم روی گوشی های هدفون دستگاه شما عمری بسیار طولانی خواهد داشت .
در طراحی اعجاب انگیز این هدفون از تکنولوژی نویز کنسلینگ برای از بین بردن صداهای اضافی و مزاحم محیط بدون استفاده از مدار ها یا تقویت کننده های داخلی که برای عده ای از کاربران ایجاد حساسیت میکند و تنها با نوع طراحی خاص و فضای ایجاد شده در زیر بالشتک های هدفون این امکان را به شما میدهد تا بدون هیچ مزاحمتی از موسیفی خود لذت ببربد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اصلا عجله ای برای فروشش ندارم و اصلا زیرقیمت پایه فروخته نمیشه ترجیح میدم اینو به کسی بفروشم که بدونه چی داره میخره. مطمئن باشین اصلا از پولی که بابتش میدین پشیمون نمیشین.
اینم قیمتش تو سایت بسیار معتبر آریو سیستم:
http://ariosystem.com/Headphone-Beats/Beats-Detox
قیمت : 700 که با توجه به کارکردش حدود 50 درصد از قیمت اصلی کم کردم که واقعا عالیه.

DSC_0660.jpg DSC_0661.jpg DSC_0662.jpg DSC_0663.jpg DSC_0664.jpg DSC_0665.jpg DSC_0666.jpg Untitled.jpg

Last edited:

koroshmn

Registered User
لایک‌ها
450
up..................

koroshmn

Registered User
لایک‌ها
450
up......................

koroshmn

Registered User
لایک‌ها
450
up.......................

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
واقعا 480 دلار بابت یه هدفون بیتس پول دادی؟! خب یه سنهایزر HD650 میگرفتی

koroshmn

Registered User
لایک‌ها
450
واقعا 480 دلار بابت یه هدفون بیتس پول دادی؟! خب یه سنهایزر HD650 میگرفتی
با سنهایزر mm500 تست کردم اصلا کیفیتش مثل بیتس نیست مخصوصا اگر از این هدفون در دیوایس هایی که بیتس ساپورت کنن استفاده بشه صداش فوق العاده میشه..غیر قابل رقابت میشه.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
با سنهایزر mm500 تست کردم اصلا کیفیتش مثل بیتس نیست مخصوصا اگر از این هدفون در دیوایس هایی که بیتس ساپورت کنن استفاده بشه صداش فوق العاده میشه..غیر قابل رقابت میشه.
شما باید ببینی چی رو با چی مقایسه میکنی. mm500 که مطرح نیست. شما برو HD-650 رو گوش کن ببین بازم نظرت اینه که بیتس غیر قابل رقابته؟! بیتس فقط طراحی داره، کلا یه کمپانی مجعول و بدون تاریخچه و تجربه که همینجوری وارد دنای فشن شد. توجه کن که دنیای فشن نه دنیای تجهیزات صوتی و صدا. اصلا قابل مقایسه نیست با سنهایزر و بیرداینامیک و اودیوتکنیکا و گرادو و سونی و ... من خودم سنهایزر HD-800 دارم که نزدیک 5 تومنه، کلا 3-4 رقیب بیشتر نداره که همه رو گوش کردم، به جرات میگم HD-800 بهترین هدفون دنیاست. صدای که HD-800 با سورس خوب و آمپلیفایر لامپی میده رو اگه بخوایم از یه سیستم استریوی محیطی بگیریم یه بلندگوی 40-50 میلیونی میخواد یه آمپ 30-40 تومنی و 20-30 تومن سورس و آکوستیک و ... تازه شاید یه چیزی در حد این بشه.

koroshmn

Registered User
لایک‌ها
450
شما باید ببینی چی رو با چی مقایسه میکنی. mm500 که مطرح نیست. شما برو HD-650 رو گوش کن ببین بازم نظرت اینه که بیتس غیر قابل رقابته؟! بیتس فقط طراحی داره، کلا یه کمپانی مجعول و بدون تاریخچه و تجربه که همینجوری وارد دنای فشن شد. توجه کن که دنیای فشن نه دنیای تجهیزات صوتی و صدا. اصلا قابل مقایسه نیست با سنهایزر و بیرداینامیک و اودیوتکنیکا و گرادو و سونی و ... من خودم سنهایزر HD-800 دارم که نزدیک 5 تومنه، کلا 3-4 رقیب بیشتر نداره که همه رو گوش کردم، به جرات میگم HD-800 بهترین هدفون دنیاست. صدای که HD-800 با سورس خوب و آمپلیفایر لامپی میده رو اگه بخوایم از یه سیستم استریوی محیطی بگیریم یه بلندگوی 40-50 میلیونی میخواد یه آمپ 30-40 تومنی و 20-30 تومن سورس و آکوستیک و ... تازه شاید یه چیزی در حد این بشه.
اولا که بیتس به هیچ عنوان مجهوالهویه نیست این هدفون تحت لیسانس شرکت مانستر تولید میشه که نزدیک به 6000 محصول متفاوت صوتی از سال 1980 داره و در ضمن اینو باید بدونی که کل سهام بیتس رو آیفون خریده پس همچین شرکت ضعیفی نیست بعدش هم چون یه شرکتی جدیده دلیل بر بی کیفیت بودن یا قابل رقابت نبودن محصولاتش نمیشه همونطور که موتورولا با اون قدمتش به لنوو فروخته شد.در ضمن هر کی HD 650 داره من حاضرم با گوشیم تست بگیرم و اون MM500 هم شما میگین قیمتش 1500 به بالاست پس شما اول یه چیزی رو تست کن بعد در مورد یه برند قدر نظر بده.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
اولا که بیتس به هیچ عنوان مجهوالهویه نیست این هدفون تحت لیسانس شرکت مانستر تولید میشه که نزدیک به 6000 محصول متفاوت صوتی از سال 1980 داره و در ضمن اینو باید بدونی که کل سهام بیتس رو آیفون خریده پس همچین شرکت ضعیفی نیست بعدش هم چون یه شرکتی جدیده دلیل بر بی کیفیت بودن یا قابل رقابت نبودن محصولاتش نمیشه همونطور که موتورولا با اون قدمتش به لنوو فروخته شد.در ضمن هر کی HD 650 داره من حاضرم با گوشیم تست بگیرم و اون MM500 هم شما میگین قیمتش 1500 به بالاست پس شما اول یه چیزی رو تست کن بعد در مورد یه برند قدر نظر بده.

دوست عزیز اپل میدونه چی رو بخره که "بازار تجاری" رو داشته باشه. اودیوفایل ها یه دسته اقلیت هستن. آدمهایی که صدا براشون مهمه ولی این جوان های 17-18 ساله و هنرپیشه ها و ورزشکارا و ... اینها عوام هستند. آدمهایی عادی که حتی نمیدونن که صدایی که می شنون رو چطور باید توصیف کنند بغیر از استفاده از کلماتی مثل "بیس خفن" و ... ;)
بیتس یه برند فشنه و فقط طراحی ظاهری داره. هدفون ها غالبا دو دسته هستند، محصولات "بفروش" و محصولات precise. دسته اول معمولا محصولاتی هستند که امپدانس پایینی دارند و با دستگاه های پرتابل درایو میشه. دسته دوم شامل هدفون های با کیفیت بسیار بالا که معمولا تکنولوژی های خاصی دارند، یک بخش امپدانس پایین دارند برای مصارف پرتابل و بخش بزرگ دیگه هدفون هایی با امپدانس های بالای 50 اهم الی 600 اهم. این هدفون هارو شما به موبایل یا ایفون بزنی اصلا درایو نمیشه! مثلا همین HD-800 حدود 300 اهم هست. برای درایو کردن این هدفون حتما باید آمپلیفایر استفاده بشه. در مورد اینکه تصور میکنید من تجربه کافی در این زمینه ندارم، این مساله قابل بررسی هست ولی مورد بحث ما این نیست. در کل اگه دوست داشتی اینجارو یه نگاه کن، این آمپلیفایر هدفون تمام لامپی هست که من طراحی کردم و ساختم. قابل رقابت با نمونه های اروپایی و امریکایی تو رنج قیمت 1500 الی 2500 دلار. فکر کنم کسی که خودش دستگاهی رو طراحی میکنه، اونقدر تجربه داشته باشه بتونه بگه HD-800 چیه. ;) در ضمن MM500 یه هدفن بیسیم هست اگه قیمتش زیاده واسه این جنگولک بازیهاست. HD-800 یه هدفون سیمدار، در موردش جستجو کنید متوجه میشید چه پدیده ایه.

موفق باشی,

Last edited:

koroshmn

Registered User
لایک‌ها
450
دوست عزیز اپل میدونه چی رو بخره که "بازار تجاری" رو داشته باشه. اودیوفایل ها یه دسته اقلیت هستن. آدمهایی که صدا براشون مهمه ولی این جوان های 17-18 ساله و هنرپیشه ها و ورزشکارا و ... اینها عوام هستند. آدمهایی عادی که حتی نمیدونن که صدایی که می شنون رو چطور باید توصیف کنند بغیر از استفاده از کلماتی مثل "بیس خفن" و ... ;)
بیتس یه برند فشنه و فقط طراحی ظاهری داره. هدفون ها غالبا دو دسته هستند، محصولات "بفروش" و محصولات precise. دسته اول معمولا محصولاتی هستند که امپدانس پایینی دارند و با دستگاه های پرتابل درایو میشه. دسته دوم شامل هدفون های با کیفیت بسیار بالا که معمولا تکنولوژی های خاصی دارند، یک بخش امپدانس پایین دارند برای مصارف پرتابل و بخش بزرگ دیگه هدفون هایی با امپدانس های بالای 50 اهم الی 600 اهم. این هدفون هارو شما به موبایل یا ایفون بزنی اصلا درایو نمیشه! مثلا همین HD-800 حدود 300 اهم هست. برای درایو کردن این هدفون حتما باید آمپلیفایر استفاده بشه. در مورد اینکه تصور میکنید من تجربه کافی در این زمینه ندارم، این مساله قابل بررسی هست ولی مورد بحث ما این نیست. در کل اگه دوست داشتی اینجارو یه نگاه کن، این آمپلیفایر هدفون تمام لامپی هست که من طراحی کردم و ساختم. قابل رقابت با نمونه های اروپایی و امریکایی تو رنج قیمت 1500 الی 2500 دلار. فکر کنم کسی که خودش دستگاهی رو طراحی میکنه، اونقدر تجربه داشته باشه بتونه بگه HD-800 چیه. ;) در ضمن MM500 یه هدفن بیسیم هست اگه قیمتش زیاده واسه این جنگولک بازیهاست. HD-800 یه هدفون سیمدار، در موردش جستجو کنید متوجه میشید چه پدیده ایه.

موفق باشی,
بابا تو هم داری قدرتمند ترین هدفون سنهایزر مقایسه میکنی. در اینکه HD800 بهتره شکی نیست.

koroshmn

Registered User
لایک‌ها
450
قیمت کاهش یافت .................

reza_ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام

لطفا آخرینت قیمت مدنظرتون + شرایط خرید رو برای من ارسال کنید.

ممنون

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
بالا