• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قلم سلامتی بخش آمگا گلوبال-بسیار ارزشمند

Golden_light

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
این یک محصول سلامتی بخش هست که توسط یه شرکت آمریکایی ساخته شده ظاهر کالا به شکل قلم طراحی شده روکشی از جنس فلزی داره و درونش از پودر کریستال های مختلف استفاده شده از نظر علمی بهش همجوشی میگن که چندین نوع کریستال رو باهم ترکیب میکنن که قابلیت انتقال انرژی های حیاتی رو داره این محصول در حقیقت برای انتقال انرژی حیاتی به چاکراهای انسان برای بهبود روند درمانی تولید شده جایگزین طب پزشکی نیست اما مکملی قوی برای درمان و حفاظت از سلامتی میتونه باشه
من چون یوگا و ریکی کار میکنم این قلم رو علاوه به خاصیت خودش با انرژی کیهانی ریکی شارژ کردم که قدرتش دو برابر شده شما از این قلم میتونین بر روی اندام های مختلف بدن استفاده کنید و اون عضو رو از انرژی حیاتی شارژ کنید اگر بیماری داشته باشید موجبات درمان رو فراهم میاره اگر زخم باشه موجبات ترمیم و اگر سالم باشید هم باز خواص سلامتی بخشی برای شما داره علاوه بر خاصیت جسمی و فیزیکی اگر بر روی قلب و مغز استفاده بشه میتونه به آرامش و ارتقا کیفیت روحی و روانی کمک کنه....و حتی میشه بااین قلم ساختار اتمی و مولکولی غذاها و خوراکی هارو پاکسازی و شاٰرژ کرد.
اینها توضیحات کلی خودم بود اما برای آشنایی بیشتر ومطالعه سایت نمایندگی ایران این کمپانی رو قرار میدم که بتونید برید قیمت محصول در فروشگاه نمایندگی رو ببینید و متوجه رنج قیمت من بشید هم در خصوص خصوصیتش اطمینان حاصل کنید

من این محصول رو برای استفاده خودم خریده بودم اما بعداز اینکه در موضوع مدیتیشن و یوگا ارتقا پیدا کردم و خودکفا شدم دیگه احتیاجی به این محصول ندارم قصد فروشش رو دارم برای افرادی که از نظر جسمی و روحی روانی مشکل دارن بسیار مفیده همونطور که توضیح دادم بخاطر خواصی که داره برای افراد سالم هم میتونه یه وسیله خیلی مفید باشه اگه بخوام یک تشبیه برای شما بکنم صدها سنگ و کریستال و انگشتر رو روی هم بریزید نمیتونه کار این قلم رو انجام بده

قیمت 700 هزار تومن

سایت نمایندگی کمپانی آمگا گلوبال در ایران- قلم اموند

این هم سایت اصلی کمپانی در آمریکا

در این سایت میتونید قیمت این محصول رو ببینید که 2 میلیون صد اعلام شده و با قیمتی که من گفتم عمرا هیچ جای کره زمین بتونید این قلم رو بخرید
اگر کسی باشه واقعا بخوادش ولی تو قیمت فقط مشکل داشته باشه بهش تخفیف میدم

هزینه ارسال هم با مشتریه

آماده خدمتگذاری هستم

amwand (1).jpgamwand (2).jpgamwand (3).jpgamwand (4).jpg

Golden_light

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
گردنبندش رو هم دارم..اگر کسی خواست !!

بالا