درود جواد جون،
لپتاپت چی هست مدل و مارکش؟
اصلااا قدرت این کجاااااااا وآن کجاسلام دوست عزیز
dell5110رم8 cori7 هارد 750 و....
اصلااا قدرت این کجاااااااا وآن کجا
اما میتونید لپ تاپتونو بفروشید ویه نوت بوک لمسی ایسوس بخرید
دوست عزیز اون تبلت سورفیس که شما میخوای بخری روش ویندز 8 RT هست..ویندوز RT خیلی تفاوت میکنه با ویندوز 8 که روی لب تاپ و هربرنامه ای که توی ویندوز نیاز داری باید بری از appstore بگیری..و کلا با ویندوز عادی خیلی متفاوته...
البته تازگیا دارن تبلت میزنن بر مبنای ویندوز 8 معمولی مثل این تبلت:
Asus VivoTab Smart ME400CL - 64 GB - تبلت ایسوس ویوو تب اسمارت ام ای 400 سی ال - 64 گیگابایت
بستگی داره که استفادت از کامپیوترت چیه
اگه استفادت از کامپیوترت یه وبگردی و گوش دادن به آهنگ و رفتن به اینترنت خوب لب تاپتو بفروش یه تبلت بگیر اتفاقا توی تبلت بیشترم حال میکنی..
اما اگه استفاده نرم افزاری میکنی (منظور نرم افزارهای سنگین یا مثلا روشن گذاشتن دستگاه به مدت طولانی برای دانلود) و بازی های سنگین و دیدن فیلم های بالاتر از کیفیت hd و رایت کردن زیاد و استفادهایی از این دست اصلا بفکر این نباش که لب تاپتو با تبلت عوض کنی..
با سلام خدمت استارتر محترم
شما تبلتی کارتو راه می اندازه که ویندوزش RT نباشه و اینکه سرعت سی پی یو حد اقل I5 باشه که می شه این مدل
TX300C یا Taichi ( اگر با قیمتشون مشکل نداشته باشی)
http://forum.persiantools.com/t429672.html
خواهش می کنم هدف راهتمایی بودممنون از راهنمایی.اونمقدار برام بالاست!ولیاگه قصد خرید داشتم مضاحمتون میشم
ممنون از راهنمایی دوستان.
والله استفاده سنگینی ندارم از لبتاب!ولی همیشه روشنه!شاید 15-20 ساعت در روز!
دانلود!وبگردی وفیلم دیدن و کاراب روزمره و....البته نرم افزار هم نصب میکنم.ولی بازی و....نه
اینا هاردای سنگین(500گیگ و 1ترابایت!)میخورند؟
دارم به این نتیجه میرسم که یه ایپد بگیرم در کنار لبتاب داشته باشم!