• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لبتاپ Asus K53 خسته

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
به نام خدا

سلام علیکم :D

خب همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست ، یه لبتاپ K53 ایسوس هست ، که مال یکی از دوستانه ( بطور همزمان تاپیک ختمی برای مودم وایمکس مبین ایشون هم پا برجاست :D )

ماجرای این لبتاپ از اینجا شروع میشه که گرافیک این لبتاپ ، چند وقت پیش ، بصورت کاملا اتفاقی ، شروع به بازی در آوردن می کنه و تصویر رو نقطه نقطه نشون میده ، این دوستمون لبتاپ رو میده دست تعمیر کار های محلی ( رشت ) و اونا هم میگن مشکل از گرافیکش بوده ( که البته هنوزم دقیقا مشخص نیست کدوم گرافیکش :D به هر حال ، تعمیر کار از خدا بی خبر هم نامردی نمی کنه و در عین ناواردی ، میوفته به جون این لبتاپ :D به طوری که باعث میشه IC های مادربرد به مشکل بخوره و نتیجش بشه اینی که در زیر توضیح میدم :D

1- این به اصطلاح تعمیر کار ، با پیچ گوشی یا هر چیز دیگه ای ، از زیر اینقدر فشار میاره به پوسته لبتاپ که قسمت فوقانی تاچ لبتاپ ، به قائده یه لوبیا قرمز :D:D زده بالا و مشکل ظاهری ایجاد شده .
2- از طرفی لبتاپ توسط شارژر شارژ نمیشه و نمیشه باطری رو شارژ کرد ، اما لبتاپ به کمک سیم شارژر کار می کنه :D
3-تاچ کاراییشو از دست داده
4- اسپیکر ها کار نمی کنه اما هدفون چرا
5- مشکل اصلی هم کماکان پا برجاست و صفحه نقطه نقطه هست :D

این لبتاپ رو دوست من چند وقت پیش فرستاد تهران و تهران اینطور بهش اعلام کردند که اون تعمیر کار فلان فلان شده :D به بعضی از IC های برد زیان وارد کرده و عملا با تعویض برد درست میشه که البته اون موقع دست نگه داشته و تعویض نکرده چون دوست من رو ظاهر لبتاپ حساسه و بعد از اون یارو لوبیا قرمزه که ایجاد شده ، استفاده کردن لبتاپ براش قابل فکر نبوده و خب حس می کرده که صرفه نداره درست شه و بعد بفروشه :D

حالا ما این لبتاپ خسته رو که البته از بقیه جهات و مسائل مشکلی نداره رو می تونیم دو حالت در نظر بگیریم :D

1- لبتاپی با یه سری مشکلات سخت افزاری اما قابل استفاده که برای اونایی که بودجه کمی دارند ، بتونند با همین وضعیت کنار بیان و ازش استفاده کنند تا پول بیاد دستشون و برد عوض کنند :D

2- یک لبتاپ اوراقی که هارد ، رم ، LCD و پوسته و ... سالمی داره و میشه اونا رو استفاده کرد به عنوان یدکی :D

حالا دیگه این با خودتونه ،

کانفیگ لبتاپ هم اینه

رم : 4 گیگ

گرافیک دوم : GForce 540M 2Gig

هارد : 500 G

CPU : intel core i5 2410M 2.30 GHZ

اما در مورد قیمت ، چون دستگاه وضعیت مناسبی نداره نمیشه روش قیمت گذاشت ، توافقی هست ، قیمت نو این لبتاپ حدود 2200-300 ئه و دست دوی سالم 1400-1600 خرید و فروش میشه ، اما اون تعمیر کار بازاری از خدا بی خبر خودش یه قیمتی پیرامون 500 تومن قیمت داده ، پس از 500 به هیچ وجه کمتر فروش نخواهد رفت :D

و در ضمن معامله در رشت و تهران حضوری و در سایر شهر ها بعد از واریز ارسال میشه :D پیشنهاد من اینه که حتما تو تهران یا رشت باشید :D

اما عکس ها :D

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
هارد و باترى رو جدا ميفروشين؟

پ.ن: اگه من جاى دوست شما بودم تعمير كار رو به يك عدد k53 آك تبديل مى كردم!:screwy:

سلام

والا قطعه فروشی مد نظرم ما هم هست ، منتها چون من نه قطعه فروش حرفه ایم ، نه این دوستم ترجیه اینه پک بفروشیم که نصف پول زنده نصفش مرده نشه ، چون دوستم می خواد جاش تبلت بخره :D با این حال پیشنهادتون رو برای هارد و باتری بفرستید ببینیم چی میشه :D

اونم بهش گفتم ، میگه چیکارش کنم :D میگم مرد مومن شکایت کمترین کاره ، میگه حوصله داریا :D خوب میلیاردر نیست بگم از پولش گذشته :D

mk4_syrex

Registered User
لایک‌ها
102
gheymate akhare akhar ?
jabe va lavazemesh takmile ?

hamid5700

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

والا قطعه فروشی مد نظرم ما هم هست ، منتها چون من نه قطعه فروش حرفه ایم ، نه این دوستم ترجیه اینه پک بفروشیم که نصف پول زنده نصفش مرده نشه ، چون دوستم می خواد جاش تبلت بخره :D با این حال پیشنهادتون رو برای هارد و باتری بفرستید ببینیم چی میشه :D

اونم بهش گفتم ، میگه چیکارش کنم :D میگم مرد مومن شکایت کمترین کاره ، میگه حوصله داریا :D خوب میلیاردر نیست بگم از پولش گذشته :D

منم می خواستم بگم برو از طرف شکایت کن و خسارت بگیر
اما بنظرم طفلک وقت گذاشته و نتونسته درست کنه ،فقط کمی هم هُل داده که شاید با هل بتونه راه بندازه
الان تعمیرکارا فقط مشکلات خیلی سطحی رو تعمیر می کنن مثل تعویض ال سی دی و رم و هارد و نصب ویندوز و سایر مسایل رو می گن کار ما نیست
اون تعمیر کار تهران هم وقت درست کردنشو نداره و بجای وقتی که میخواد روی لپتاپ شما بذاره 4-5 تا هارد و ال سی دی عوض میکنه

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
سلام دوست عزيز
تو عکس ها نقطه نقطه ها مشخص نيست يعنی من که نديدم !
الان همينجوری استفاده بشه مشکلی پيش نمياد ؟
آخرين بار که باطری کار ميکرد چقدر شارژ نگه ميداشت ؟
کارتن داره ؟

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام ، از اون موقع تا حالا بدون وقفه دارم جواب پیام خصوصی میدم نمی شد که اینطوری نمی شد ؟ :D یعنی همینجا پیشنهاد میومد ؟ :D

gheymate akhare akhar ?
jabe va lavazemesh takmile ?

والا قیمت اول داره ، قیمت آخر فعلا نداره ، یعنی فروش فوری داشت ، اما دوستان اعتراض کردند فعلا ملغی شده :D فقط اینو می تونم بگم که قیمت پایه 520 هست چون این مبلغ رو مغازه دار بر می داره و خب مغازه دار هم دیگه بزخر اول هست دیگه :D ( گرچه دو سه تا از دوستان پیشنهاد های وحشتناک تری هم دادند :D اما خب :D )

منم می خواستم بگم برو از طرف شکایت کن و خسارت بگیر
اما بنظرم طفلک وقت گذاشته و نتونسته درست کنه ،فقط کمی هم هُل داده که شاید با هل بتونه راه بندازه
الان تعمیرکارا فقط مشکلات خیلی سطحی رو تعمیر می کنن مثل تعویض ال سی دی و رم و هارد و نصب ویندوز و سایر مسایل رو می گن کار ما نیست
اون تعمیر کار تهران هم وقت درست کردنشو نداره و بجای وقتی که میخواد روی لپتاپ شما بذاره 4-5 تا هارد و ال سی دی عوض میکنه

خب این طفلکی که شما مد نظرتون هست ، کاری کرده که لبتاپی که تمام مشکلش یه چیپست 100-200 تومنی گرافیک بوده و می شد لبتاپ رو تو اون حالت 1300-1400 فروخت رو تبدیل به وسیله ای کرده که پیشنهاد 200 هزار تومنی براش اومده :blink: ( گرچه هارد و رمش به تنهایی بیشتر از این میارزه و دوستمون کم لطف بوده :D ) اما در این سطح :D

خب کسی بلد نیست اخلاقا نباید تا این سطح ورود کنه که :D گرچه این خصلت ما ایرانی هاست و کاریشم نمیشه کرد ، اما خب یکم اخلاقی نیست :D

حالا که شانسش گفته ، این دوستمون که اهل این کارا نیست ، منم رام به رشت نمیوفته :D حالا داره زندگیشو می کنه :D

کلا بازار کامپیوتر که خودمم به نوعی جزوشم شکل خوبی نداره این روزا :D

سلام دوست عزيز
تو عکس ها نقطه نقطه ها مشخص نيست يعنی من که نديدم !
الان همينجوری استفاده بشه مشکلی پيش نمياد ؟
آخرين بار که باطری کار ميکرد چقدر شارژ نگه ميداشت ؟
کارتن داره ؟

سلام ، بله ، اون عکسا با حالت 16Bit گرفته شده ، تو اون حالت نقطه ها نیستند ، تو حالت 32 bit نقطه وجود داره ، که عکسش این لینک هست :

http://8pic.ir/images/17269263088119963789.png

اما در مورد باطری ، آخرین بار که شارژ شده ، تو مصرف عادی حول و حوش 1.5-3 ساعت جوابگو بوده گویا

کارتن داره

همینطوری هم والا عرض کنم که میشه استفاده کرد ، فیلم پخش می کنه ، بازی هم تست شد انگری بیرد ، به خوبی اجرا شده بدون تیک و لگ و اینا و مشکلی نداشته ، بازی سنگین دم دست نبوده تست کنیم :D اما یه نکته ای که هست مثل اینکه بعد از چند بار خاموش روشن کردن ، فایر فکس یا کا ام پلیر از کار میفته باید پاک شه و دوباره نصب شه :D آخر زمانه گویا :D

فقط من چند تا نکته پیام خصوصی ذکر شد رو بگم

اول اینکه ببینید قبل این تعمیر ، شارژ باتری ، بلند گو و تاچ سالم بوده ، این یعنی احتمال زیاد خرابی اینا ، با خرابی برد یکی هست و برد ساپورت نمی کنه یا اون تعمیر کار کلا وصلشون نکرده مجدد ، البته تضمین نمیدم ، اما تهران هم اینو به برد منوط کرده ، پس قطعی اینا رو خراب نگیرید !!

دوم اینکه گرافیک این دستگاه بطور کلی مشکل نداره ، که خرج گرافیک رو هم بعضی دوستان جدا می کردند ، گرافیک که مشکل داره با برد هست .

سوم اینکه لبتاپ الان برای کار های روزمره و پردازشی مشکل نداره ، حتی برای فیلم و بازی های سبک هم مشکل نداره و کسی که بتونم با هدفون و موس و بدون باتری کنار بیاد و البته با صفحه 16 بیتی می تونه به عنوان لبتاپ استفاده کامل بکنه و اگرم نتونه ، احتمالا فقط نیاز به تعویض برد داره که یکی از دوستان تو ایران برد رو 900 قیمت دادند ، اما این دوست من خودش 800 قیمت داشت ، به هر حال ...

و چهار اینکه تاکید می کنم قیمت پیشنهادی هست ، اما زیر 500-520-30 امکان پذیر نیست ، چون مغازه دار تو رشت بر می داره و لازم به انتقال به تهران و خرج پست و اینا هم نیست ،

مرسی :D

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
ابعاد باتری رو بر حسب سانتی متر می گی ببینم به k43 می خوره؟

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
میگم از متنی که نوشتی نصفش اینا هستن:D:lol: :دی
الان اخرین قیمت مزایده همون پایه هست؟

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام

با عذر خواهی بابت تاخیر در پاسخ گویی ، تو این دو روز در گیر پیشنهاد های فعلی بودیم ، لبتاپ به مبلغ 600 هزار تومن :(( فروخته شد ، پولش واریز شد و فردا اول صبح براشون ارسال میشه .

دو دوست دیگه هم تو این مدت منتظر بودند که من ازشون عذر خوام . گرچه گفته بودم در حال فروش هست .

ختم تاپیک ، ممنون

بالا