دوستان ايشون كلاه بردار درامدن و لپتاپ رو با كلي مشكل از جمله باطري و شارژر و رايتر و ... به بنده فروختن و به دروغ گفتن كه همهچيش سالمه ، منم هرچي باهاشون تماس ميگيرم جواب تلفن و پي امم رو نميدن. منم آشنا دارم به چند نفري سپردم تا چند روز ديگه پيداش ميكنم
خلاصه منم هرچي عكش ازش تو لپتاپش عكس پيدا كردم رو پابليك ميكنم (اين يارو بچه كماشهر كرجه كه معمولا دروغي ميگه مال رجايي شهرم ) تو بازارچه هم خيلي فعاليت ميكنه:
مشاهده پیوست 164879مشاهده پیوست 164880مشاهده پیوست 164881مشاهده پیوست 164882مشاهده پیوست 164883
فروخته شد.
لطفا تاپیک بسته شود
هر سه مشكل داره و ايشون ميگفت عالي كار ميكنه ، يه چيز ديگه اينكه به من گفتن 8 ماه كار كرده و وقتي برچسب گارانتي تموم شدشو ديدم ديدم 2009 برچسب توليد خورده
بله ولي تو معامله حضوري باطري و شارژر و رايترو چجوري ميشه تست كرد؟ مثلا مهلت تست گرفته بودم ازشون
اونطور که من متوجه شدم ایشون تو مهلت تستی که داده بودند به تلفن شما پاسخ ندادند؛ درسته؟
اگه اینطوری باشه که حق با شماست ولی یه مقدار دیر اقدام کردین! ایکاش تو همان زمان مهلت تست و دیدید که پاسخ شمارو نمیدن تو تاپیک مطرح میکردین و به اطلاع مدیران میرسوندید.
بهتره آقای استارتر هم همکاری کنه و این مشکل حل بشه.
به نظرمن به استارتر نمیشه کلاهبردارگفت
ولی باید هزینه تعمیر رو به خریدار پرداخت کنن
یا معامله فسخ شه