mahdi hosseini
Registered User
باسلام خدمت عزیزان
همین طور که از عنوان مشخصه یک فروند لب تاب ASUS K53SV مشکی به فروش میرسد.
مشخصات لب تاب تو لینک زیر به طور کامل هستش:
Digionline - قیمت خرید، فروش لپ تاپ - Laptop - Asus / ايسوس K53SV-Core i5-4GB-640GB - جدول مشخصات
این لب تاب برای یکی از دوستانم هستش که خیلی کم ازش استفاده میکرده، و اکثر مواقع هم با برق کار میکرده، پس باطری سالم سالم سالم مثل روز اولش نگه میداره.
کارکرد هاردشو با برنامه درآوردم 1950 ساعت بود.
لوازم جانبی هم فقط کیف مخصوصش هستش، ماوسش خراب شد.
گارانتیش تموم شده، ولی چون کارتنش دستم نیست نمیدونم کی تموم شده.
لب تاب کاملا سالمه و به هیچ عنوان باز نشده، به خریدار حتی یک هفته مهلت تست میدم!
فقط روی لب تاب دو تا خش بسیار ریز هستش که اگه تو عکس دقت کنید متوجه میشید.
علت فروششم هوس بازی این دوستمونه، از این تبلت های سامسونگ خوشش اومده می خواد بخره، پس با تبلت های P3100 و P5100 تعویض هم میشه و بقیشم نقدا دریافت میکنه!
قیمت پایه: 1700
فروش فوری: 1850
به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه، خواهشا زیر قیمت پایه هم پیشنهاد ندید چون دیشب بردم یه مغاره لب تاب فروشی همون موقع می خواست 1580 بهم بده.
من قم هستم، با دوستان قمی حضوری هم میتونم معامله کنم، شهرهای دیگه اول واریز بعد ارساله. (به جز دوستان خیلی با سابقه!)
پول پست هم که طبق معمول با خریداره.
فکر کنم گفتنی هارو گفتم، بازم اگه سوالی بود در خدمتم.
همین طور که از عنوان مشخصه یک فروند لب تاب ASUS K53SV مشکی به فروش میرسد.
مشخصات لب تاب تو لینک زیر به طور کامل هستش:
Digionline - قیمت خرید، فروش لپ تاپ - Laptop - Asus / ايسوس K53SV-Core i5-4GB-640GB - جدول مشخصات
این لب تاب برای یکی از دوستانم هستش که خیلی کم ازش استفاده میکرده، و اکثر مواقع هم با برق کار میکرده، پس باطری سالم سالم سالم مثل روز اولش نگه میداره.
کارکرد هاردشو با برنامه درآوردم 1950 ساعت بود.
لوازم جانبی هم فقط کیف مخصوصش هستش، ماوسش خراب شد.
گارانتیش تموم شده، ولی چون کارتنش دستم نیست نمیدونم کی تموم شده.
لب تاب کاملا سالمه و به هیچ عنوان باز نشده، به خریدار حتی یک هفته مهلت تست میدم!
فقط روی لب تاب دو تا خش بسیار ریز هستش که اگه تو عکس دقت کنید متوجه میشید.
علت فروششم هوس بازی این دوستمونه، از این تبلت های سامسونگ خوشش اومده می خواد بخره، پس با تبلت های P3100 و P5100 تعویض هم میشه و بقیشم نقدا دریافت میکنه!
قیمت پایه: 1700
فروش فوری: 1850
به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه، خواهشا زیر قیمت پایه هم پیشنهاد ندید چون دیشب بردم یه مغاره لب تاب فروشی همون موقع می خواست 1580 بهم بده.
من قم هستم، با دوستان قمی حضوری هم میتونم معامله کنم، شهرهای دیگه اول واریز بعد ارساله. (به جز دوستان خیلی با سابقه!)
پول پست هم که طبق معمول با خریداره.
فکر کنم گفتنی هارو گفتم، بازم اگه سوالی بود در خدمتم.