• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لب تاپ با برند های مختلف و قیمت های استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام دوستان خوبم

قیمت هایی که می بینین تماماً قیمت وارد کننده برای نمایندگی هاش در شهرستان ها می باشد . این قیمت هارو سعی میکنم دست کم هفته ای 1 بار آپدیت کنم و شما میتونین قیمت حدودی لب تاپی که لازم دارین رو به دست بیارین ( دست کم در شهر خودتون لیتاپ و با قیمت گزاف نخرین ) و اگه این اطمینان رو به بنده داشتین و خواستین من واستون خریداری کنم میتونین همین قیمت هارو با 9% ( 5% ارزش افزوده و 4% سود من ) قیمت لب تاپ مورد نظرتون جمع کنین . در ضمن یه کیف لب تاپ و یه موس هم رایگان خودمتتون ارائه میشه . کلیه لبتاپ ها دارای 1 ماه تعویض ، 1 سال گارانتی و 3 سال خدمات پس از فروش هستن ( توسط شرکت وارد کننده لبتاپ ) . لب تاپ هارو میتونم از تهران با تیپاکس واستون ارسال کنم .

در ضمن موجودی شرکت همون لبتاب هایی هست که در لیست رویت میشن و باز هم شرمندتون که تنوع زیاد نداره . چون یه وارد کننده نمیتونه مدل های مختلف لب تاپ رو وارد کنه .

اینم سایتم که تمام مشخصات فروشگام در اونجا هست الکترونیک - کامپیوتر - صوتی و تصویری

22659936002112536703.jpg

دوستانی که از قیمت ها اطلاع دارن خوشحال میشم این قیمت ها رو با قیمت های فروشندگان دیگه مقایسه کنن

46580280159381188734.jpg

به امید روزی که مردم ما به سود واقعی خودشون قانع باشن .

راستی یه چیز دیگه ، معمولاً در این جور تاپیک ها سطح اعتماد بسیار پایین هستش واسه همین معمولاً اولین معامله خیلی سخت جوش میخوره و کم کم دوستان اعتماد میکنن . واسه همین به اولین خریدار به قیمت استثنایی جنس رو تحویل میدم ، قیمتی که در ایران بی سابقه باشه .

Last edited:

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان خوبم

قیمت هایی که می بینین تماماً قیمت وارد کننده برای نمایندگی هاش در شهرستان ها می باشد . این قیمت هارو سعی میکنم دست کم هفته ای 1 بار آپدیت کنم و شما میتونین قیمت حدودی لب تاپی که لازم دارین رو به دست بیارین ( دست کم در شهر خودتون لیتاپ و با قیمت گزاف نخرین ) و اگه این اطمینان رو به بنده داشتین و خواستین من واستون خریداری کنم میتونین همین قیمت هارو با 9% ( 5% ارزش افزوده و 4% سود من ) قیمت لب تاپ مورد نظرتون جمع کنین . در ضمن یه کیف لب تاپ و یه موس هم رایگان خودمتتون ارائه میشه . کلیه لبتاپ ها دارای 1 ماه تعویض ، 1 سال گارانتی و 3 سال خدمات پس از فروش هستن ( توسط شرکت وارد کننده لبتاپ ) . لب تاپ هارو میتونم از تهران با تیپاکس واستون ارسال کنم .

در ضمن موجودی شرکت همون لبتاب هایی هست که در لیست رویت میشن و باز هم شرمندتون که تنوع زیاد نداره . چون یه وارد کننده نمیتونه مدل های مختلف لب تاپ رو وارد کنه .

اینم سایتم که تمام مشخصات فروشگام در اونجا هست الکترونیک - کامپیوتر - صوتی و تصویری

22659936002112536703.jpg

دوستانی که از قیمت ها اطلاع دارن خوشحال میشم این قیمت ها رو با قیمت های فروشندگان دیگه مقایسه کنن

46580280159381188734.jpg

به امید روزی که مردم ما به سود واقعی خودشون قانع باشن .

راستی یه چیز دیگه ، معمولاً در این جور تاپیک ها سطح اعتماد بسیار پایین هستش واسه همین معمولاً اولین معامله خیلی سخت جوش میخوره و کم کم دوستان اعتماد میکنن . واسه همین به اولین خریدار به قیمت استثنایی جنس رو تحویل میدم ، قیمتی که در ایران بی سابقه باشه .

دوست گرامی با کمال احترام متاسفانه قیمتهای برند سونی شما را که بنده چک کردم بالاتر از بازاره ..البته باقی برندها را نمیدونم سایر دوستان که میدونن بهتر میتونن نظر بدن ..ولی در مورد اون موردی که میدونم و مطلع هستم صحبت میکنم ...البته شاید این قیمتهای چند روز گذشته شما باشه و بروز نکرده باشید ..

بهرحال اگر لپ تابهای شما تفاوت چشمگیری قیمتهاش با بازار داشته باشه بنده به عنوان اولین خریدار ..بصورت حضوری ازتون در تهران لپ تاب را تحویل میگیرم (البته به همون شرطی که عرض کردم )..

با تشکر

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
دوست عزیز ستون وزن که از مولفه های مهم در خرید لپتاپه تو جدول شما غایبه.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
ممنون از توجه شما ،واسم خیلی عجیبه این حرفارو میشنوم . آخه این لیست رو دقیقاً از شرکت پروتاپ واستون گذاشتم که خودشون لبتاپ هایی که وارد میکنن رو گارانتی کردن . و حتی یه تغییر کوچیک رو هم روش اعمال نکردم . در همین فروم دوستانی هستن ه دارن ACER رو 1300000 دست 2 میدن که در لیست من 1100000 هستش ( جداً یه مقایسه بین قیمت های ارائه شده دوستان در همین فروم با قیمت های من انجام بدین ) این بحث واسه منم جالبه . میشه مدل هایی رو که در لیست هستش رو با سایت های فروش آنلاینی که میشناسین مقایسه کنین ؟ اگه زیاد اختلاف نداشته باشه که من میدونم و این شرکت پروتاپ . در ضمن من اصلاً واسه اینگونه بحث ها ناراحت نمیشم برعکس میتونم نقایص قیمت هام رو برطرف کنم . ممنون

دوست عزیز ستون وزن که از مولفه های مهم در خرید لپتاپه تو جدول شما غایبه.

همونطور که گفتم این لیست رو من تهیه نکردم و متاسفانه وزن دقیق لب تاپ هارو ندارم

منم برند ایسوس پیشم فرقی نداره قیمت هاش
بازار کجا مد نظرشماست؟؟؟
یاعلی

لب تاپتون دقیقاً چه مدل بود و چند وقت پیش و چند خریده بودین ؟ شما میدونی که قیمت لب تاپ طی 3 - 4 ماه گذشته خیلی روش اومده ؟

pckho0r

Registered User
لایک‌ها
36
K53SD رو به عنوان اولین خریدار چند برام فاکتور میکنی؟ خداوکیلی اگه اونطور که گفتی تخفیف خیلی استثنایی بدی همین فردا ردیفش کنم!

جسارت نباشه ولی من خودم بازاری ام البته نه تو صنف کامپیوتر و لپ تاپ ، بنده باور نمی کنم که با این نرخ دلار کسی تو این 2-3 ماهه لپ تاپ وارد کرده باشه هر چی که هست همه دارن موجودی انبارهایی که تا الان احتکار کرده بودنو کم کم میریزن تو بازار! پس این لپ تاپ ها همشون به نرخ قدیم خریداری شدند!

میتونید قیمت پیشنهادی خودتون رو برام پ خ کنید، بنده راز نگهدارم!

موفق باشید

شرمنده یادم رفت اینو اضافه کنم:

K53SD یا 4530 با پردازنده I5 یکی از این دوتارو میخوام!

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
K53SD رو به عنوان اولین خریدار چند برام فاکتور میکنی؟ خداوکیلی اگه اونطور که گفتی تخفیف خیلی استثنایی بدی همین فردا ردیفش کنم!

جسارت نباشه ولی من خودم بازاری ام البته نه تو صنف کامپیوتر و لپ تاپ ، بنده باور نمی کنم که با این نرخ دلار کسی تو این 2-3 ماهه لپ تاپ وارد کرده باشه هر چی که هست همه دارن موجودی انبارهایی که تا الان احتکار کرده بودنو کم کم میریزن تو بازار! پس این لپ تاپ ها همشون به نرخ قدیم خریداری شدند!

میتونید قیمت پیشنهادی خودتون رو برام پ خ کنید، بنده راز نگهدارم!

موفق باشید

شرمنده یادم رفت اینو اضافه کنم:

K53SD یا 4530 با پردازنده I5 یکی از این دوتارو میخوام!

دوست عزیز اتفاقاً امروز سفارش مشتریم که K53SD بود رسید . واسش 1530000 حساب کردم ، دقیقاً 9% . واسه شما یه کیف لبتاپ و یه موس هم اشانتیون میذارم ( به عنوان اولین خرید ) . البته این لیست واسه 2 اردیبهشت هستش اگه قیمت قطعی میخواین شنبه یه تماس باهام بگیر . پشیمون نمیشی :wub: 09353662782 فرهاد کلاهدوز

خداییش من نمیدونم این لبتاپ ها کی خریداری شدن ، تنها چیزی که میدونم اینه که این لیستی که من گذاشتم ، دقیقاً لیست شرکت پروتاپ هستش . حالا نمیدونم دوستان چطوری میگن زیر این قیمت ها پیدا کردن . همین K53SD رو مشتریم زیر 1800000 در شهر خودمون نتونسته بود پیدا کنه . این هم عکساش ، آخه خیلی باهاش حال کردم . سریع عکس گرفتم :

لنوو V570 چند ؟

بی زحمت با شماره ای که دادم شنبه یه تماس بگیرین . در خدمتتون هستم

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
مبارکه داداش

pckho0r

Registered User
لایک‌ها
36
دوست عزیز اتفاقاً امروز سفارش مشتریم که K53SD بود رسید . واسش 1530000 حساب کردم ، دقیقاً 9% . واسه شما یه کیف لبتاپ و یه موس هم اشانتیون میذارم ( به عنوان اولین خرید ) . البته این لیست واسه 2 اردیبهشت هستش اگه قیمت قطعی میخواین شنبه یه تماس باهام بگیر . پشیمون نمیشی

با تخفیف این قیمت برامون دراومد؟!
این قیمت مال چه کانفیگیه؟!!! منظورتون مدل داخل لیست که نیست!!!!!!

سایت دیجی انلاین با کانفیگ زیر دو تا قیمت داره :
K53SD-Core i7-8GB-750GB

گارانتی 2 ساله الماس : 1510
گارانتی یک ساله سازگار : 1740

جفت قیمت ها هم اپدیته و حداکثر مال دو روز پیشه!!!

Digionline - قیمت خرید، فروش لپ تاپ - نوت بوک- Laptop - Asus / ايسوس K53SD-Core i7-8GB-750GB - فروشندگان

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
مبارکه داداش
ممنون دوست من ، البته مبارک صاحبش باشه :happy:

با تخفیف این قیمت برامون دراومد؟!
این قیمت مال چه کانفیگیه؟!!! منظورتون مدل داخل لیست که نیست!!!!!!

سایت دیجی انلاین با کانفیگ زیر دو تا قیمت داره :
K53SD-Core i7-8GB-750GB

گارانتی 2 ساله الماس : 1510
گارانتی یک ساله سازگار : 1740

جفت قیمت ها هم اپدیته و حداکثر مال دو روز پیشه!!!

Digionline - قیمت خرید، فروش لپ تاپ - نوت بوک- Laptop - Asus / ايسوس K53SD-Core i7-8GB-750GB - فروشندگان

گارانتی پروتاپ واسه ASUS هم 2 ساله هستش ( فراموش کردم بگم ) . یه سوال ؟ شما سایت دیجی آنلاین رو معرفی کردین . چطور میشه که 2 فروشنده قیمتاشون اینقدر اختلاف داره ؟

من دقیقاً به همین نکته شما هم فکر کردم . روی عکسی که گذاشتم مشخصات لبتاپ هست و K53S ذکر شده که احتمالاً در لیست اشتباهاً شاید هم عمداً ) K53SD ذکر شده . ( ممنون از توجهتون ، حتماً این قضیه تایپ اشتباهی که موجب گمراهی میشه رو پیگیری میکنم )

Last edited:

pckho0r

Registered User
لایک‌ها
36
گارانتی پروتاپ واسه ASUS هم 2 ساله هستش ( فراموش کردم بگم ) . یه سوال ؟ شما سایت دیجی آنلاین رو معرفی کردین . چطور میشه که 2 فروشنده قیمتاشون اینقدر اختلاف داره ؟ فروشنده دوم که گرونتر قیمت داده بعد از فروشنده اول قیمتش رو اعلام کرده .

بنده جسارت نکردم دوست عزیز ، اعتبار شما قابل احترامه منظور من چیز دیگه ای بود!

تو اشفته بازاری که بر اساس نرخ واقعی محصول قیمت گذاری نمیشه همین مسائل پیش میاد! یعنی دو تا فروشنده و اینهمه اختلاف قیمت!!!!!!!

خیلی از این فروشنده ها توان ادامه دادن احتکار و گرانفروشی رو ندارن چون تو این وضعیت فروش چندانی ندارند و کلی هزینه های جاری شرکت و مغازه و چک های عقب افتاده رو دستشونه و مجبورآ مایل به کاهش قیمت ها هستند از طرفی کله گنده های بازار که تحت هر شرایطی ککشون هم نمیگذه میخوان این وضعیت و قیمت ها رو تثبیت کنند و مایل به کاهش دادن قیمت ها نیستند و اینطور میشه که این اختلاف قیمت به وجود میاد. خوشبختانه خیلی هاشون هم اصلآ با هم هماهنگ نیستند و روزی که یکی قیمتشو بالا میبره اون یکی میاره پایین و ...!!!!

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
من اصلاً منظورم این نبود که شما به من جسارت کردین ، برعکس خوشحال میشم بدونم با چه شرکتی دارم کار میکنم . حالا یه سوال دیگه واسم پیش میاد ( آخه اختلاف قیمت 230 تومنی یکم گوشش میلنگه ) شما فکر نمیکنی کسی که بخواد این مزایده رو برنده بشه 100 تومن هم کمتر قیمت بده برنده مزایده میشه و دلیلی نداره که 230 تومن زیر قیمت پیشنهاد بده . به نظر من این آقایی که گفته 1510000 داشته مشتری یابی میکرده . انگار من بگم 1400000 ، اگه 1% یه مشتری هم زنگ زد یا میگم تموم کردم و یا میگم گرون شده . کی به کیه . به نظرتون اینطوری نیس ؟ ( شنبه خودم باهاشون تماس میگیرم ، خبرش رو همینجا میذارم ) . الان فقط CPU 7 هسته ای واسه کامپیوتر رو میزی شده 650 تومن .

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از توجه شما ،واسم خیلی عجیبه این حرفارو میشنوم . آخه این لیست رو دقیقاً از شرکت پروتاپ واستون گذاشتم که خودشون لبتاپ هایی که وارد میکنن رو گارانتی کردن . و حتی یه تغییر کوچیک رو هم روش اعمال نکردم . در همین فروم دوستانی هستن ه دارن ACER رو 1300000 دست 2 میدن که در لیست من 1100000 هستش ( جداً یه مقایسه بین قیمت های ارائه شده دوستان در همین فروم با قیمت های من انجام بدین ) این بحث واسه منم جالبه . میشه مدل هایی رو که در لیست هستش رو با سایت های فروش آنلاینی که میشناسین مقایسه کنین ؟ اگه زیاد اختلاف نداشته باشه که من میدونم و این شرکت پروتاپ . در ضمن من اصلاً واسه اینگونه بحث ها ناراحت نمیشم برعکس میتونم نقایص قیمت هام رو برطرف کنم . ممنون

برادر عزیز خدای نکرده قصد اصلا به زیر سوال بردن شما و یا قیمتتون نبوده و همونجوری که عرض کردم من فقط برندی (سونی ) را که مطمئن بودم را گفتم (از قیمتهای سایر اطلاعی ندارم )...اصلا قصد از وارد شدن به تاپیک شما خرید بوده و بیشتر از همه قیمت استثنایی که فرموده بودید منو به این تاپیک کشوند ..

اتفاقا من میخواستم قیمتهای روز بازار را بزارم..ولی از اونجایی که فرمودید یک مقایسه با سایر فروشگاهای آنلاین انجام بدیم و همچنین میخواستم مقایسه مستند باشه توجهتون را به این مدل که سایت پرشین لپتاب گذاشته جلب میکنم ..این را هم اضافه کنم که این سایت تقریبا هر روز آپدیت میشه (میتونید با تماسی که میگیرید چک کنید )و ظمنا تقریبا مانند اکثر غریب به اتفاق فروشگاههای اینترنتی قیمتها از عرف بازار کمی بالاتره ...

مثلا قیمت مدل SONY VAIO EH24 FXW که شما زدید 1330 سایت پرشین لپتاب زده : 13,29

سونی SONY - سري 15.5 اينچ CB-EH - VPC EH24 FXB - SONY VAIO EH24 FXB - پرشیا لپ تاپ | فروش نوت بوک | اپل | سونی | دل |تعمیر لب تاب| قیمت تبلت

یکبار دیگه تاکید دارم که قصد از ایجاد پست خرید از شما بوده و لا غیر ...

با تشکر از پیگیری و توجه شما

Last edited:

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
نه بابا شما اختیار داری . ممنون از لطفتون . کم کم واسه خودم داره جالب میشه . حتماً فردا پیگیری میکنم :blush: . فکر کنم باید اسم تاپیک رو عوض کنم :D

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
نت بوک تو لیستتون نیست

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
Lap top haye 10 inch
Har model ke darid be hamrah gheimat baram pm konid
Mamnoon