• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لب تاپ حرفه ای Acer 4750G

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Javad0111

Registered User
لایک‌ها
20
سلام.

دوستان عزیز لب تاپ بنده تقریبا 1 سال میشه خریداری کردم و خداروشکر تا حالا هیچ مشکلی نداشته....

گارانتی در تاریخ 2012/05/03 تمام میشود ( گارانتی شرکت معروف سازگار ارقام )

لب تاپ در سطح حرفه ای است و نیازهای شما را براحتی برطرف میکند

تذکر : دوستانی که سرچ میکنند باید به اطلاعشون برسانم که مدل مشابه این لب تاپ را چه در سایت های ایرانی و خارجی دیدم.تفاوت انها مثلا گرافیک را 2 گیگ کردند ولی رم را کم کردند یا امثال این ...

اطلاعات کامل از سایت اصلی سازنده

به بالاترین قیمیت بفروش میرسد

مشخصات کلی (خلاصه) : لپ تاپ حرفه ای - وزن 2.2 کیلوگرم
پردازشگر: Intel Core i5 2410M 2.3 GHz (2.9 GHz) - Cache 3 MB
حافظه رم: 4GB DDR3
هارد دیسک: 640GB
کارت گرافیک: nVidia Geforce GT 540M With 1GB Dedicated RAM
صفحه نمایش: "14" - Bright LED HD
امکانات: DVD-RW - بلوتوث داخلی - Webcam - LAN - USB2 - USB3 - HDMI - WiFi
سایر ویژگی ها: باتری 6 سلولی - کیبورد عربی - DOS

cpu سندی بریچ (معماری Sandy Bridge) جدید است

معماری Sandy Bridge سندی بریج اولین معماری اینتل خواهد بود که پردازنده های آن از دستور العمل های *AVX بهره می برد. آزمایش ها نشان می دهند یک سیستم مبتنی بر سندی بریج برای انجام پردازش روی عکس های HDR و رندرهای سه بعدی تا دو برابر سریعتر از یک Core i7 عمل می کند. (البته تاکنون اطلاعات دقیقی از سیستم های مورد آزمایش منتشر نشده است.)علاوه بر این اصلاحاتی هم در هسته پردازنده های سندی بریج صورت گرفته است. برای مثال گفته شده که در معماری جدید تعداد خطاهای Cache کمتر از معماری Nehalem بوده و همچنین Cache Scheduler هم ارتقا یافته است، به گونه ای که دو بارعملیات نوشتن در هر Clock Cycle انجام می شود که این مقدار در معماری Nehalem یک بار در هر Clock Cycle بود. از این رو مهندس ارشد اینتل، Bob Valentine مدعی است که این ارتقا و پیشرفت صورت گرفته در معماری سندی بریج، تا به حال بیشترین تاثیر را در افزایش سرعت این پردازنده ها داشته است.

img-sbm-07.jpg
در تصویر بالا می توانید سه پردازنده از سه معماری Nehalem ، Westmere و Sandy Bridge را ملاحظه کنید. همانطور که مشخص است پردازنده گرافیکی در معماری Westmere، جدا از پردازنده مرکزی قرار دارد، در حالی که در معماری سندی بریج این دو جزء با هم بر روی یک Die مستقل قرار دارند.همانطور که اشاره شد پردازنده های Clarkdale/Arrandale مبتنی بر معماری Westmere، دارای GPU مجتمع در کنار هسته پردازنده می باشند که تنها در یک پکیج ارائه می شوند، اما سندی بریج اولین معماری از کمپانی اینتل است که در آن ترانزیستورهای پردازنده مرکزی (CPU) و پردازنده گرافیکی (GPU) بر روی یک Die قرار دارند. این امر به CPU و GPU اجازه می دهد تا حافظه Cache را بین خود به اشتراک بگذارند. همین موضوع سبب افزایش سرعت کلی پردازنده می شود. همچنین در معماری سندی بریج، پردازنده گرافیکی (GPU) مجددا طراحی شده و اینتل با تکیه بر همین امر، نوید سرعت دو برابری GPU را نسبت به پردازنده های Westmere می دهد.هر دو پردازنده مرکزی و گرافیکی در سندی بریج به طور مستقل از قابلیت Turbo بهره می برند. به عنوان مثال اگر شما یک Game را اجرا کنید که از GPU بیشتر از CPU استفاده کند، CPU با حفظ همان فرکانس اولیه خود (یا حتی در فرکانس کمتر) به کار خود ادامه داده، اما GPU می تواند با استفاده از سقف حرارتی بالاتر به وجود آمده، اقدام به افزایش فرکانس خود کند. (برعکس همین امر نیز صادق است)در سندی بریج، برای اینکه هر دو پردازنده مرکزی و گرافیکی بتوانند از تمام مزایای Cache پر سرعت بهره ببرند، از حلقه باس داخلی استفاده شده است که هسته ها و کش ها را با پهنای باندی معادل 384 GB/s به یکدیگر متصل می سازد و تغییر طراحی چیپ ها را به روش ماژولار بسیار آسان میسازد. البته باس حلقوی ایده جدیدی نیست و ATI پنج سال پیش آنرا در GPU های خود به کار گرفته بود اما این قابلیت تا کنون در پردارنده های Desktop به کار نرفته بود و تنها در پردازنده های سرور هشت هسته ای Nehalem EX به کار رفته بود.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قیمت پایه : 950

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

فایل های ضمیمه

• DSC_0119.jpg
    DSC_0119.jpg
    930.6 KB · نمایش ها: 376
  • DSC_0120.jpg
    DSC_0120.jpg
    834.8 KB · نمایش ها: 369
  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    203.5 KB · نمایش ها: 334
  • sandy bridge.PNG
    sandy bridge.PNG
    10.1 KB · نمایش ها: 285
Last edited:

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
برای شروع 700 تومن

mirrors

Registered User
لایک‌ها
10
[TD="width: 60%, bgcolor: #ffffff"]Intel Core i5-2430M (2.4 GHz, 3 MB L3 Cache, up to 3.0 GHz)[/TD]

چطوریه اینجا زدی i5 2430 یجا هم تو عکس زده 2410 کدوم درسته من برا شرو 600 هستم

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
دوست من ناراحت نشو این پیشنهاد واسه شروع هست. مطمئنا بیشتر میارزه دستگاهتون

Javad0111

Registered User
لایک‌ها
20
[TD="width: 60%, bgcolor: #ffffff"]Intel Core i5-2430M (2.4 GHz, 3 MB L3 Cache, up to 3.0 GHz)[/TD]

چطوریه اینجا زدی i5 2430 یجا هم تو عکس زده 2410 کدوم درسته من برا شرو 600 هستم

درسته. حق باشماست

حقیقتش یک سایت ایرانی ندیدم اطلاعات لب تاپ ما را درست بزنه!

پست اول ویرایش شد ...

Javad0111

Registered User
لایک‌ها
20
حاجی لب تاپ ما انگاری تک شده!

سایت های ایرانی یا خارجی همرو گشتم همه اطلاعات اشتباه زدن!

از سایت اصلی سازنده میتونید اطلاعات کامل و دقیق لب تاپ بنده را ببینید

راستی اینم یادم رفت بگم :

cpu سندی بریچ (معماری Sandy Bridge) جدید است

Last edited:

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
780 به شرط تمیزی، نداشتن خط و خش و سلامت کامل دستگاه و متعلقات

Javad0111

Registered User
لایک‌ها
20

سلام

داداشی لب تاپ ما خداروشکر بدون هیچ مشکل و سریع و پرقدرت است

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25

سلام

داداشی لب تاپ ما خداروشکر بدون هیچ مشکل و سریع و پرقدرت است

خوب خدا رو شکر اگه تهران هستی هماهنگ کن بیام ببینم؟
با لب تاپ دیگه هم خواستی تعویض میکنم ...
09125592779

behrooz.s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

800

رنگ کیبردهاش که نرفته ؟ ها ؟

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
800من هستم