• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لب تاپ HP Pavilion dv7 entertainment

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام

امروز یکی از دوستام لب تاپ خودش رو میخواست بفروشه ، گفتم اینجا قرار بدم شاید قیمتش مناسب باشه و به کار دوستان بیاد . این لب تاپ رو دوستم از دبی حدود 1.5 سال پیش خریده و کانفینگش ایناس :

CPU : AMD Turion 2 M600 2.4 GHz
RAM : 4 GB DDR3
Graphic : 1 GB ATi 4650 HD 128bit
Hard : 500 GB 7200 RPM
صفحش هم 17 اینچ ال ای دی هستش
مودم داخلی هم داره ( به جز بلوتوث و وای فای و . . . )

ریموت کنترل هم داره که دقیقاً نمیدونم کارش چیه و دقت کنین هاردش 7200 دور در دقیقس ، آخه بیشتر لب تاپ های موجود 5400 هستن .

دی وی دی رایترش رو در عکس مشخص کردم که یه چیزی مثل لنز اضافه دار که دوستم می گفت واسه لیبل زدن رو دی وی دی استفاده میشه و باتریش 9 سلولیه و 1.5-2 ساعت شارژ نگه میداره . 1 ساعتی خودم باهاش کار کردم و اصلاً مشکل نداشت . روی لب تاپ خش ریز وجود داره ولی وقتی درش رو باز میکنین اصلاً خشی دیده نمیشه . به امتیاز هایی که ویندوز به لبتاپ داده هم دقت کنین

اینم عکسا خدمت شما دوستان گلم :

واسه قیمتش خودتون پیشنهاد بدین ببینیم چی میشه . راستی لبتاپ از اول دست دوستم بوده و از اون آدمای خیلی حساسه . ممنون میشم هر پیشنهادی دارین همینجا بذارین تا خدای نکرده سو تفاهم نشه .

قیمت پیشنهادی : 990000 تومن
( 60000 تومن کمتر شد )

Last edited:

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
:happy: شما همیشه یه قیمتی میدی که کلاً آدم از تاپیک زدن ناامید میشه . فکرکنم این قیمت رو به دوستم بگم من و خونش راه نمیده . لطفاً قیمتاتون خیلی هم پایین نباشه آخه دوستم عمرا به این قیمتا بفروشه

راستی یه چیز دیگه هم بگم از اونجایی که لبتاپ واسه دوستمه اگه با خریدار کنار اومدم و خودشون صلاح دونستن لب تاپ رو خودم 1 روز استفاده میکنم تا اگه خدای نکرده مشکلی داشت شرمنده نشم

badboys_shiraz

Registered User
لایک‌ها
199
:happy: شما همیشه یه قیمتی میدی که کلاً آدم به تاپیک زدن ناامید میشه . فکرکنم این قیمت رو به دوستم بگم من و خونش راه نمیده . لطفاً قیمتاتون خیلی هم پایین نباشه آخه دوستم عمرا به این قیمتا بفروشه

راستی یه چیز دیگه هم بگم از اونجایی که لبتاپ واسه دوستمه اگه با خریدار کنار اومدم و خودشون صلاح دونستن لب تاپ رو خودم 1 روز استفاده میکنم تا اگه خدای نکرده مشکلی داشت شرمنده نشم

استارته کم کم میاد بالا
:دی
730

darya86

Registered User
لایک‌ها
7
اونی که تو در لپ تاپ انعکاس تصویرش افتاده خودتونید یا دوستتون ؟;)

Upppppppppppp

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
میترسم بگه نه ضایم کنه :D

:D آخه دوست نازنین من خداییش شما خودت این لب تاپ رو داشتی با LED 17 و رم 4 و گرافیک 1 و . . . 850 میدادیش ؟ قیمتارو که خودتون میدونین چطوریه .

اونی که تو در لپ تاپ انعکاس تصویرش افتاده خودتونید یا دوستتون ؟
winksmiley02.gif

Upppppppppppp

بستگی داره کدومش خوشتیپ تر باشه :p

badboys_shiraz

Registered User
لایک‌ها
199
:D آخه دوست نازنین من خداییش شما خودت این لب تاپ رو داشتی با LED 17 و رم 4 و گرافیک 1 و . . . 850 میدادیش ؟ قیمتارو که خودتون میدونین چطوریه .

خب سی پی یوش 2 هسته ای هست باز اگه i3 بود یه چیزی

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
ممنون تا فردا بالاترین پیشنهاد رو میدم

در خدمتتون هستم

خب سی پی یوش 2 هسته ای هست باز اگه i3 بود یه چیزی

اگه i3 بود که با این قیمت ها فروخته نمیشد . البته مشخصاتش اصلاً پایین نیس و به راحتی واسه بازی هم جواب میده . CPU کامپیوترمنم 2 هسته ایه و تا به حال تمام بازیا رو با آخرین رزولیشن واسم جواب داده .

در ثانی لبتاپ واسه من نیس و دوستم مطمئنم این لب تاپ رو میفروشه ، قیمت هم که به من گفت 1050000 تومنه . حالا شاید بتونم 10-20 تومنی ازش تخفیف بکیرم . ولی عمراً کمتر بده . خودم 950000 خواستم نداد

shoper

Registered User
لایک‌ها
6
وزنش چقدره؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
کلاً لب تاپ های Pavilion به خاطر LED بزرگ و لوازم جانبی که دارن وزنشون زیاده . در مورد این لب تاپ دقیق نمیدونم ولی به نظرم بین 3-3.5 کیلو میشد

قیمت رو کمتر کردم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا