من سه سال پیش با بدنه دوربین خریدم. بعدش دوتا لنز دیگه خریدم که احتیاجی به این ندارم.خودتان چه زمانی و به چه قیمتی خریدید؟
سلام.
لنز کانن 105 28 کارکرده کاملاً سالم،
مارک II استاندارد
با جعبه
قیمت ندارم.
پ خ بزنید لطفاً
تحویل حضوری تهران
با سپاس
مشاهده پیوست 166553
کارکردش حدود دوسال باید باشه. قیمتی پیدا نکردم که حتی حدودی عرض کنم. ولی لنز همه کاره و خوبیه.قیمت مدنظرتون چقدر هست ؟
کارکرد لنز چقدر هست ؟
دست دومش رو میشه با 150-160 دلار توی نت پیدا کرد ،
کارکردش حدود دوسال باید باشه. قیمتی پیدا نکردم که حتی حدودی عرض کنم. ولی لنز همه کاره و خوبیه.قیمت مدنظرتون چقدر هست ؟
کارکرد لنز چقدر هست ؟
دست دومش رو میشه با 150-160 دلار توی نت پیدا کرد ،
کارکردش حدود دوسال باید باشه. قیمتی پیدا نکردم که حتی حدودی عرض کنم. ولی لنز همه کاره و خوبیه.
کارکردش حدود دوسال باید باشه. قیمتی پیدا نکردم که حتی حدودی عرض کنم. ولی لنز همه کاره و خوبیه.
تو همه پستها گفتم که والا قیمتی نیافتم که اعلام کنم. فقط قبل از گرانی دلار (زمستان 90) حدود 400 بود. ضمناً لنز در ایران بسیار گران تر از کشورهای دیگر است. دوستی که گفته بود در نت 150 دلار پیدا می شه درسته ولی هرگز نمی توان آن را خریداری نمود، شما اقدام به خریداری بنمایید پول از بنده. با تشکر
استدلال دوستان اینکه که چون دلار گرون شده.... از قیمتی که خریداری کردن هم باید بالاتر بدن... تا یک موقع ضرر نکرده باشن
تو همه پستها گفتم که والا قیمتی نیافتم که اعلام کنم. فقط قبل از گرانی دلار (زمستان 90) حدود 400 بود. ضمناً لنز در ایران بسیار گران تر از کشورهای دیگر است. دوستی که گفته بود در نت 150 دلار پیدا می شه درسته ولی هرگز نمی توان آن را خریداری نمود، شما اقدام به خریداری بنمایید پول از بنده. با تشکر
دوست عزیز بعنوان کسی که لنز شما را ازنزدیک دیده عرض میکنم قیمت پیشنهادی شما برای لنز فوق بسیار بالاست، لنز فوق به هیچ عنوان تمیز نیست و در نگهداری ان دقت بعمل نیاوردید.