• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لنز کانن 105 28

piks

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.
لنز کانن 105 28 کارکرده کاملاً سالم،
مارک II استاندارد
با جعبه
قیمت ندارم.
پ خ بزنید لطفاً
تحویل حضوری تهران
با سپاس
20120701376.jpg

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
خودتان چه زمانی و به چه قیمتی خریدید؟

piks

Registered User
لایک‌ها
4
خودتان چه زمانی و به چه قیمتی خریدید؟
من سه سال پیش با بدنه دوربین خریدم. بعدش دوتا لنز دیگه خریدم که احتیاجی به این ندارم.
بدون ضربه و مشکل فوکوس و ... بیشتر از دوساله ازش استفاده نمی کنم.
ضمناً مشتری می تونه و حق داره بطور کامل تستش کنه و اگر 1 درصد نپسندید نخره. قیمتش واقعاً نمی دونم. لطفاً خودتون حدودی قیمت گذاری کنید.

bitohargez

Registered User
لایک‌ها
5
من هيچ پيش زمينه اي در مورد قيمتش ندارم
واسه همين قيمتي كه ميگم همينجوريه
٢٠٠ خوبه؟؟
اگه بيشتره بگو حداقلشو
من جايي نديدم اين لنزو بفروشه

hamoon shams

Registered User
لایک‌ها
1
درود بر شما دوست عزیز
لطفا" قیمت پیشنهادی خودتون رو برام ارسال کن در ضمن آیا فول فرم هست یا خیر؟
با تشکر و شاد باشید

piks

Registered User
لایک‌ها
4
والا از قیمت روزش خبر ندارم. جایی هم نیافتم که حتی حدودی قیمت اعلام کنند، چون لنز کمیاب و خوبی است و در آتلیه ها معمولاً بطور ثابت استفاده می شود (رنج 70 تا 105 بسیار جذاب است)
دوستی که 200 قیمت دادند لطف کردند ولی قبل از گرانی دلار (زمستان90) بیش از 400 بود. دوستی که پیشنهاد معاوضه با 200-18 دادند (شاید تقریباً هم قیمت باشند) ولی من رنج 18 تا 300 را دارم و نیازی ندارم. متشکرم. نمی دانم که دقیقاً فول فریم هست یا نه ولی می توانید در سایت عکاسی سئوالات تخصصی خود را مطرح کنید تا با اطمینان کامل خرید نمایید. درود...

sepehrlp

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
لنز کانن 105 28 کارکرده کاملاً سالم،
مارک II استاندارد
با جعبه
قیمت ندارم.
پ خ بزنید لطفاً
تحویل حضوری تهران
با سپاس
مشاهده پیوست 166553

قیمت مدنظرتون چقدر هست ؟
کارکرد لنز چقدر هست ؟
دست دومش رو میشه با 150-160 دلار توی نت پیدا کرد ،

piks

Registered User
لایک‌ها
4
قیمت مدنظرتون چقدر هست ؟
کارکرد لنز چقدر هست ؟
کارکردش حدود دوسال باید باشه. قیمتی پیدا نکردم که حتی حدودی عرض کنم. ولی لنز همه کاره و خوبیه.

قیمت مدنظرتون چقدر هست ؟
کارکرد لنز چقدر هست ؟
کارکردش حدود دوسال باید باشه. قیمتی پیدا نکردم که حتی حدودی عرض کنم. ولی لنز همه کاره و خوبیه.

تو همه پستها گفتم که والا قیمتی نیافتم که اعلام کنم. فقط قبل از گرانی دلار (زمستان 90) حدود 400 بود. ضمناً لنز در ایران بسیار گران تر از کشورهای دیگر است. دوستی که گفته بود در نت 150 دلار پیدا می شه درسته ولی هرگز نمی توان آن را خریداری نمود، شما اقدام به خریداری بنمایید پول از بنده. با تشکر

Last edited:

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1

تو همه پستها گفتم که والا قیمتی نیافتم که اعلام کنم. فقط قبل از گرانی دلار (زمستان 90) حدود 400 بود. ضمناً لنز در ایران بسیار گران تر از کشورهای دیگر است. دوستی که گفته بود در نت 150 دلار پیدا می شه درسته ولی هرگز نمی توان آن را خریداری نمود، شما اقدام به خریداری بنمایید پول از بنده. با تشکر

با سلام من 210 خریدارم...در مورد خرید ایشون هم راست میگن با 150 دلار هم پیدا میشه خواستین خرید هم میکنیم واستون ولی مشکل این هست که تا 2 ماه طول میکشه برسه وکسی که لنز دست دوم میخره فوری لازم داره.....در مورد لنز شما هم 2 سال گذشته کلی شات و...خورده بهتر هست یکم سطح توقع رو پایین بیارید...من 210 خریدارم.

CH_Ronaldo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
....................................

استدلال دوستان اینکه که چون دلار گرون شده.... از قیمتی که خریداری کردن هم باید بالاتر بدن... تا یک موقع ضرر نکرده باشن
blinksmiley.gif

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
کلا باب شده فروشنده اولش میگه والله من نمیدونم خودتون قیمت بدید اما به محض ارائه قیمت از طرف خریداران یکباره میگه ااااا نوش فلان قد بوده حالا هم اینقده و ووووووووو
مملکته داریم ؟؟

piks

Registered User
لایک‌ها
4
فروشنده هستم. چند روز جستجو می کنم شاید قیمت واقعی و منصفانه از بازار بگیرم.

hamoon shams

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز در صورت امکان عکسی از انتهای لنز که به دوربین بسته میشه رو هم قرار بدهید .

sepehrlp

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزیز این لنز تولیدش متوقف شده ، و اصلا نمیشه توقع داشت که با افزایش قیمت دلار هم قیمت لنز افزایش پیدا کنه
همان زمستان 350-400 قیمت این لنز بود و البته با این قیمت خرید 18-135 با قیمت 480 خرید منطقی تری هست
اتفاقا خیلی راحت هم میشه خریداری کرد از فروشگاهی های دست دوم در ترکیه یا دبی با قیمت 150-170 دلار برای فروش هست
لنز خوبی هست بنده قبلا با این لنز کار کردم ، سرعت فکوس خوبی داره ، شارپنس خوبی داره ، رنج خوبی داره
شما قیمت مد نظرتون رو بفرمایید ، قسمت شد معامله میکنیم

hamoon shams

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز ما همچنان منتظر قیمت پیشنهادی شما هستیم .
لطفا"قیمت خودتان را برام ارسال کنید.
شاد باشید.

piks

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. پایه شد 400
از خیلی منابع استعلام کردم. با وجود بی اطلاعی از قیمت روز ، دو سه نفر قیمتی حدودی بین 400 تا 440 گفتند.

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
دوست عزیز بعنوان کسی که لنز شما را ازنزدیک دیده عرض میکنم قیمت پیشنهادی شما برای لنز فوق بسیار بالاست، لنز فوق به هیچ عنوان تمیز نیست و در نگهداری ان دقت بعمل نیاوردید.

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز بعنوان کسی که لنز شما را ازنزدیک دیده عرض میکنم قیمت پیشنهادی شما برای لنز فوق بسیار بالاست، لنز فوق به هیچ عنوان تمیز نیست و در نگهداری ان دقت بعمل نیاوردید.

این طوری که شما میگین 100 تومن بیشتر قیمت نمیخوره درسته؟

بالا