یک سری از وسایل اتاقم رو چون بهشون نیازی ندارم میخوام بفروشم و یه دیوایس جدید بگیرم که البته هنوز در مورد خرید تصمیم نگرفتم. لیست و قیمت های پایه به شرح زیر است.
و اما تصاویر:
- تاپیک بصورت مزایده است و پایان مزایده هم تا روز چهارشنبه همین هفته ساعت 20
- هر لحظه که وسیله ای به قیمت دلخواه بنده رسید یا با مشتری به توافق رسیدم، جنس فروخته خواهد شد
- امکان ارسال توسط اتوبوس هم در صورت درخواست مشتری فراهمه.
- عاجزانه از دوستان تمنا دارم که تاپیک رو منحرف نکنن.
- لطفاً همه پیشنهادات تو همین تاپیک باشه و خواهشاً تو پ.خ مطرح نکنید
- هزینه پست به عهده مشتریه. بنده فقط هزینه بیمه پستی رو پرداخت خواهم کرد و همه مرسولات در صورت ارسال توسط پست، بیمه خواهند شد چون من به سلامت همه اجناسی که میفروشم ایمان دارم و نمیخوام خدای ناکرده بی دقتی سرویس پستی، باعث ایجاد کدورت بین بنده و دوستان بشه.
نرخ خدمات بیمه پستی مرسولات ثبتی |
عنوان | تعهدات | نحوه محاسبه/ نرخ (ریال) |
بيمه عمومي | تمامي مرسولات ثبتی با حداکثر مبلغ تعهد 1،000،000 ریال | 1000ریال |
بيمه با ارزش اظهار شده داخله | کالای با ارزش، وجوه نقد و اوراق بهادار با تعهد پرداخت کل مبلغ اظهار شده | 003/0 مبلغ ارزش اظهارشده (حداقل مبلغ حق بیمه 4000 ریال) |
بيمه با ارزش اظهار شده خارجه | کالای با ارزش، وجوه نقد و اوراق بهادار با تعهد پرداخت کل مبلغ اظهار شده | 01/0 مبلغ ارزش اظهار شده (حداقل مبلغ حق بیمه 4000 ریال) |
- اولویت با خرید حضوری خواهد بود. برای همشهریان عزیز، من صبح تا ظهر برای کارهای اداری تو شهر میچرخم و بنابراین میتونم هر جایی که خواستن، حضوری تحویل بدم. برای دوستان شهرستان های اطراف با سواری هم امکان ارسال هست.
- لطفاً زیر قیمت پایه پیشنهاد ندید، چون بنده روی این مبلغ حساب کردم و شرمنده میشم. البته دلایل منطقی جهت کاهش قیمت پذیرفته خواهد شد.
- بنده کاملاً همه زوایا و شاید مشکلات جنس رو ذکر خواهم کرد. از بعضی دوستان خواهش میکنم که از صداقت بنده (یا هر فروشنده ای تو بازارچه) سوء استفاده نکنن و تو سر مال نزنن.
ردیف | شرح | قیمت پایه | فروش فوری | وضعیت |
1 | یک دستگاه Playstation 2 چاق Satin Silver (نقره ای) SCPH-50004 همراه با مموری 8 مگ، دسته نو، چند تا بازی و جعبه. نکات قاب ذکر:
| 1،000،000 ریال معادل یکصد هزار تومان | 1،300،000 ریال معادل یکصد و سی هزار تومان | موجود |
2 | پخش کننده WD TV HD Media Player
| 400،000 ریال معادل چهل هزار تومان | 600،000 ریال معادل شصت هزار تومان | فروخته شد |
3 | مموری میکروSD کلاس 10 با ظرفیت 16 گیگابایت
| 250،000 ریال معادل 25 هزار تومان | 400،000 ریال معادل چهل هزار تومان | موجود |
4 | سیم کارت بین المللی دو شماره انگلیس و امریکا همزمان
| 400،000 ریال معادل 40 هزار تومان | 550،000 ریال معادل پنجاه و پنج هزار تومان | فروخته شد |
5 | هارد اکسترنال ضد ضربه Transcend StoreJet 500 GB USB 3.0
| 1،300،000 ریال معادل یکصد و سی هزار تومان ------------- 1،100،000 | 1،400،000 ریال معادل یکصد و چهل هزار تومان | فروخته شد |
و اما تصاویر:
فایل های ضمیمه
Last edited: