sleep2
Registered User
- نوشتهها
- 671
- لایکها
- 10
فروش لوازم جانبی آیپد 2 خریداری شده از سایت آمازون
سلام دوستان
من قبلا تعدادی لوازم آیپد 2 از سایت آمازون سفارش دادم بیاد ولی بعد به دلایلی از خرید خود ایپد منصرف شدم گفتم هم صبر کنم جیل بیاد هم قیمتش پایین بیاد ولی الان با این قیمت بالا امکان خرید آیپد رو ندارم در نتیجه تصمیم گرفتم این لوازم رو به فروش بذارم
لوازم همه اصل بوده و نمونه آن ها در سایت مک مال به فروش می رسد که به دلیل این که امکان خرید از سایت مک مال فقط برا آمریکایی ها هست من نمونش رو از سایت آمازون سفارش دادم
لوازم از کمپانی معروف جوی فکتوری آمریکا هستن که کیفیت فوق العاده ای دارن
نحوه محاسبه قیمت هم به این صورت هست که قیمت موجود در سایت ضرب در 1700 به اضافه 30 تومن برا هزینه ارسال و خرید
دوستان اگه دوست دارن می تونن خودشون لینک هر محصول رو به وارد کننده بدن و قیمت تمام شده رو با این جا چک کنن ببینند چقدر به نفعشون میشه
لوازم به ترتیب زیر هستن
اسمارت کاور پشت و روی آیپد که از نوع جنس خاصی چرم هست که به دلیل شیار داشتن مانع عرق کردن دست میشه و باعث میشه از دست لیز نخوره همچنین به دلیل قطر بسیار کمش اصلا ضخامت آیپد رو زیاد نمی کنه
http://www.macmall.com/p/The-Joy-Factory-Carrying-Cases/product~dpno~8773874~pdp.giaaebf
محافظ صفحه آیپد که ضد انعکاس نور هست ضد گرد و غبار و ..... که در زیر توضیح انگلیسیش هست
محافظ ها گرانتی دارن ولی برا گارانتی باید تشریف ببرین آمریکا ولی خب این نشون میده که با کیفیت هستن
توی جعبش دو تا دونه هست که باهم یا جدا فروش میره
Anti-glare finish eliminates glare for easy viewing.
– No-hassle operation—Prism2 is as sensitive as the original iPad 2 screen.
– Multi-layer premium graded film gives you long-lasting protection.
– No squeegee necessary—just smooth on with your fingertips.
– Anti-static, so dust wont build up on your screen.
– High transparency maximizes readability while protecting your screen.
– Easy to apply and remove.
– Large washable, reusable premium microfiber cleaning cloth included.
اینم لینک فروشش
http://www.macmall.com/p/The-Joy-Factory-Carrying-Cases/product~dpno~8736780~pdp.ghgddbj
و در آخر هم یه دونه کمرا کیت هست که اون هم از آمازون خریداری شده
به خریدار فاکتور فروش هم اراعه میشه
قیمت اسمارت کاور:130 فروخته شد
قیمت محافظ صفحه:باهم 70 به صورت جدا 35 بدون جعبه و 40 با جعبه. [با تخفیف نورزوی 65]
قیمت کمرا کیت:به 70 کاهش یافت فروخته شد
سلام دوستان
من قبلا تعدادی لوازم آیپد 2 از سایت آمازون سفارش دادم بیاد ولی بعد به دلایلی از خرید خود ایپد منصرف شدم گفتم هم صبر کنم جیل بیاد هم قیمتش پایین بیاد ولی الان با این قیمت بالا امکان خرید آیپد رو ندارم در نتیجه تصمیم گرفتم این لوازم رو به فروش بذارم
لوازم همه اصل بوده و نمونه آن ها در سایت مک مال به فروش می رسد که به دلیل این که امکان خرید از سایت مک مال فقط برا آمریکایی ها هست من نمونش رو از سایت آمازون سفارش دادم
لوازم از کمپانی معروف جوی فکتوری آمریکا هستن که کیفیت فوق العاده ای دارن
نحوه محاسبه قیمت هم به این صورت هست که قیمت موجود در سایت ضرب در 1700 به اضافه 30 تومن برا هزینه ارسال و خرید
دوستان اگه دوست دارن می تونن خودشون لینک هر محصول رو به وارد کننده بدن و قیمت تمام شده رو با این جا چک کنن ببینند چقدر به نفعشون میشه
لوازم به ترتیب زیر هستن
اسمارت کاور پشت و روی آیپد که از نوع جنس خاصی چرم هست که به دلیل شیار داشتن مانع عرق کردن دست میشه و باعث میشه از دست لیز نخوره همچنین به دلیل قطر بسیار کمش اصلا ضخامت آیپد رو زیاد نمی کنه
http://www.macmall.com/p/The-Joy-Factory-Carrying-Cases/product~dpno~8773874~pdp.giaaebf
محافظ صفحه آیپد که ضد انعکاس نور هست ضد گرد و غبار و ..... که در زیر توضیح انگلیسیش هست
محافظ ها گرانتی دارن ولی برا گارانتی باید تشریف ببرین آمریکا ولی خب این نشون میده که با کیفیت هستن
توی جعبش دو تا دونه هست که باهم یا جدا فروش میره
Anti-glare finish eliminates glare for easy viewing.
– No-hassle operation—Prism2 is as sensitive as the original iPad 2 screen.
– Multi-layer premium graded film gives you long-lasting protection.
– No squeegee necessary—just smooth on with your fingertips.
– Anti-static, so dust wont build up on your screen.
– High transparency maximizes readability while protecting your screen.
– Easy to apply and remove.
– Large washable, reusable premium microfiber cleaning cloth included.
اینم لینک فروشش
http://www.macmall.com/p/The-Joy-Factory-Carrying-Cases/product~dpno~8736780~pdp.ghgddbj
و در آخر هم یه دونه کمرا کیت هست که اون هم از آمازون خریداری شده
به خریدار فاکتور فروش هم اراعه میشه
قیمت اسمارت کاور:130 فروخته شد
قیمت محافظ صفحه:باهم 70 به صورت جدا 35 بدون جعبه و 40 با جعبه. [با تخفیف نورزوی 65]
قیمت کمرا کیت:به 70 کاهش یافت فروخته شد
فایل های ضمیمه
Last edited: