• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لومیا 520 زرد رنگ در حد آک با قیمت توافقی

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
سلام دوستان . همونطور که از عنوان تاپیک پیداس یه لومیا 520 هستش که میخواستم بفروشمش یا با یه گوشی اندرویدی تعویضش کنم . گوشی واسه مادرم بوده و تاریخ خریدش هم 25 فروردین 93 بوده . یعنی گوشی یکسال و 2 ماهه کارکرده . گوشی فوق العاده سالمه و از همون لحظه اول روش برچسب چسبونده شد و گارد ژله ای هم براش خریداری شد . این گوشی حتی یه نقطه هم نداره ( به جز برچسب صفحش )
رنگ گوشی زرد هستش . اون موقع کلی گشتم این رنگ رو پیدا کنم . واقعا رنگ قشنگیه . محتویات جعبش هم کامله . البته باید خدمتتون عرض کنم که به دلیل اینکه ما سه تا لومیا توی خونه داشتیم موقع فروش لومیای قبلی شارژر این اشتباها با شارژر اون گوشی جابجا شد و الان شارژری که برای این گوشی هستش مال لومیای قبلیه . البته خب هردوش اورجیناله و مشکلی نداره .
هندزفری گوشی هم فقط تست شده .
در کل گوشی سالمیه و فقط یه برچسب 10 تومنی صفحه میخواد .

قیمت : پیشنهادی

گوشی به آخرین آپدیت 8.1 یعنی Denim آپدیت شده و آپدیت 10 رو هم میگیره
اگه دوستان تمایل داشتن که معاوضه کنن موردشون رو بگن تا به مادرم نشون بدم اگه خوششون اومد معامله کنیم .
معامله هم ترجیحا به صورت حضوری و توی تهران صورت میگیره . اگه خریدار خارج از تهران باشه هزینه ارسال به عهده ایشون هستش .
عکسهای گوشی ضمیمه شد . عکسهای بیشتر با رزولوشن بالاتر خواستین در خدمتم .

Last edited:

evry

Registered User
لایک‌ها
28
قیمت اخره اخرتو پ خ کن

Elite.92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با G525 میزنی ؟

armam94arman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام تعویض با گلکسی اس فور مدلi9500 هشت هسته ایی فورجی دار در حد اک لوازم کامل فول پک؟

armam94arman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بله ساپورت میکنه؟

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
گوشی به دوست عزیزمون فروخته شد و امروز براشون ارسال شد .
مبارکشون باشه ... ;)
لطفا تاپیک بسته شه ...

بالا