MoHaMaD-Z
Registered User
سلام دوستان . همونطور که از عنوان تاپیک پیداس یه لومیا 520 هستش که میخواستم بفروشمش یا با یه گوشی اندرویدی تعویضش کنم . گوشی واسه مادرم بوده و تاریخ خریدش هم 25 فروردین 93 بوده . یعنی گوشی یکسال و 2 ماهه کارکرده . گوشی فوق العاده سالمه و از همون لحظه اول روش برچسب چسبونده شد و گارد ژله ای هم براش خریداری شد . این گوشی حتی یه نقطه هم نداره ( به جز برچسب صفحش )
رنگ گوشی زرد هستش . اون موقع کلی گشتم این رنگ رو پیدا کنم . واقعا رنگ قشنگیه . محتویات جعبش هم کامله . البته باید خدمتتون عرض کنم که به دلیل اینکه ما سه تا لومیا توی خونه داشتیم موقع فروش لومیای قبلی شارژر این اشتباها با شارژر اون گوشی جابجا شد و الان شارژری که برای این گوشی هستش مال لومیای قبلیه . البته خب هردوش اورجیناله و مشکلی نداره .
هندزفری گوشی هم فقط تست شده .
در کل گوشی سالمیه و فقط یه برچسب 10 تومنی صفحه میخواد .
قیمت : پیشنهادی
گوشی به آخرین آپدیت 8.1 یعنی Denim آپدیت شده و آپدیت 10 رو هم میگیره
اگه دوستان تمایل داشتن که معاوضه کنن موردشون رو بگن تا به مادرم نشون بدم اگه خوششون اومد معامله کنیم .
معامله هم ترجیحا به صورت حضوری و توی تهران صورت میگیره . اگه خریدار خارج از تهران باشه هزینه ارسال به عهده ایشون هستش .
عکسهای گوشی ضمیمه شد . عکسهای بیشتر با رزولوشن بالاتر خواستین در خدمتم .
رنگ گوشی زرد هستش . اون موقع کلی گشتم این رنگ رو پیدا کنم . واقعا رنگ قشنگیه . محتویات جعبش هم کامله . البته باید خدمتتون عرض کنم که به دلیل اینکه ما سه تا لومیا توی خونه داشتیم موقع فروش لومیای قبلی شارژر این اشتباها با شارژر اون گوشی جابجا شد و الان شارژری که برای این گوشی هستش مال لومیای قبلیه . البته خب هردوش اورجیناله و مشکلی نداره .
هندزفری گوشی هم فقط تست شده .
در کل گوشی سالمیه و فقط یه برچسب 10 تومنی صفحه میخواد .
قیمت : پیشنهادی
گوشی به آخرین آپدیت 8.1 یعنی Denim آپدیت شده و آپدیت 10 رو هم میگیره
اگه دوستان تمایل داشتن که معاوضه کنن موردشون رو بگن تا به مادرم نشون بدم اگه خوششون اومد معامله کنیم .
معامله هم ترجیحا به صورت حضوری و توی تهران صورت میگیره . اگه خریدار خارج از تهران باشه هزینه ارسال به عهده ایشون هستش .
عکسهای گوشی ضمیمه شد . عکسهای بیشتر با رزولوشن بالاتر خواستین در خدمتم .
Last edited: