• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپتاب در حد -بسیار تمیز mD313 mac book pro فقط ببین

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
با سلام یه مدل مک بوک پرو md 313 موجوده
بسیار تمیزه طوری که خط و خش روش قاچاقه.. رنگ رفتگی اینا نداره مگه یه خش سطحی نمیدونم چی بگم خدایی تمیزه نزدیکه 1 ساله کار کرده
100 هزار تومن برنامه فوتو شاپ و... مخصوص عکاسی و ادیت نصبه دل به خواه هست میتونید اینو داشته باشید به قیمت 40.000 یا ریستش کنیم و یه ورژن مک دیگه روش ریخته بشه و تحویل داده بشه که هزینه داره دیگه !
طبق گفته فروشنده تعمیری نشده هاردش جا به جایی صورت گرفته
یه کیف لپ تاپ همراهش هست
باطری هم کاملا سالمه
کارتنش هم موجوده
اینم یه لینک واسه کانفیگش :

Apple MacBook Pro MD313 - اپل مک بوک پرو - ام دی 313

قیمت برای فروش پایه قیمت : 2.820.000 به بالا.. بالاترین پیشنهاد قیمت مورد نظر هست زیر پایه فقط در پ-خ پیام بدید البته بعید میدونم زیر قیمت پایه قبول کنن

عکس ها :

7lrdwkc6x49760e1nmkn.jpg

yye9rziodjrxlpudc5s.jpg

no582jmbvjjw0x55uy2.jpg

sg2o880oxukqe3ma7ep.jpg

Last edited:

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
ro safhe chi hast khatte ya shekastegi

albura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یه توضیح تکمیلی بدم من کارم اپل هست باز شدن و تعمیر در حالتی هست که یه هلوگرام رو مدربورد هست اون پاره شه یعنی تعمیری تعویض هارد رم و هر چیزی که به هلگرام اسیب نزنه تعمیر نیست چون بعضی دسوت دارن ارتقا بدن آقا خوب بفروشی خواستم پست بدم نزنن تو سر مال چون آدمای بی اطلاع زیاد هست

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان من یه توضیح تکمیلی بدم من کارم اپل هست باز شدن و تعمیر در حالتی هست که یه هلوگرام رو مدربورد هست اون پاره شه یعنی تعمیری تعویض هارد رم و هر چیزی که به هلگرام اسیب نزنه تعمیر نیست چون بعضی دسوت دارن ارتقا بدن آقا خوب بفروشی خواستم پست بدم نزنن تو سر مال چون آدمای بی اطلاع زیاد هست

ممنون از توضیحتون

آقا بیا و ببر :دی

sam 45

Registered User
لایک‌ها
2
يه شماره تماس پخ كنيد

بالا