mindhunter
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 53
- لایکها
- 5
سلام دوستان
یه لپتاپ دارم مدلش اچ پی پاویلیو DV6 2180us هست. برای آمریکا تولید شده اگع سرچ کنید توی ایبی اینجاها میبینیدش
متاسفانه انقد باهاش بازی کردم چیپش بر اثر حرارت سوخت، زد پل شمالی جنوبی رو هم پرپر کرد
تعمیرات میگه راهی نیست جز تعویض مادربورد. منم پول تعویض ندارم بدم
همه چیه این لپتاپ سالمه و کاملا چشارو خیره میکنه مشخصاتشم ایناست :
HP pavilion dv6 2180 us
Amazon.com: HP Pavilion dv6-2180us 15.6-Inch Laptop (Black): Computers & Accessories
HP Pavilion dv6-2180us AMD Turion II Ultra Dual-Core 6GB Memory 500GB HDD 15.6" NoteBook Windows 7 Home Premium 64-bit - Newegg.com
خوب الانم همه چیش سالمه
دوستان فقط باتریش تقریبا 45 دقیقه عمر داره
دی وی دی راترشم بعضی دیویدیارو نمی خونه
بقیه چیزاش سالمه در حد آک
قیمت بیس من 999 هزار تومنه
هرکی خواست بگه اینم تلفن : 09370415198
چونه نزنید
مناقصه کنید به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه
ممنون منتظرم
پ خ دادم. دوستان لپتاپ تقریبا 3 سال کار کرده ، دی وی دی ریکاوری همراشه. جعبه و بندو بسات اینا همه چی داره. گفتم فقط مادربورد مشکل داره که من پولشو ندارم میگه 700 هزینشه پول نیازم دوستان بین 999 تا 900 هرکی بیش تر بگه من می فروشم مرسی
دوستان کاهش قیمت به 950 پول نیازم شدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید
(((((((((((
ادمین فروم بلاک نکنی! تو لینکایی که دادم عکس کالا هست مرسی
آتیش زدم آقا 700 بیا بخر بابا پول نیازم
یه لپتاپ دارم مدلش اچ پی پاویلیو DV6 2180us هست. برای آمریکا تولید شده اگع سرچ کنید توی ایبی اینجاها میبینیدش
متاسفانه انقد باهاش بازی کردم چیپش بر اثر حرارت سوخت، زد پل شمالی جنوبی رو هم پرپر کرد
تعمیرات میگه راهی نیست جز تعویض مادربورد. منم پول تعویض ندارم بدم
HP pavilion dv6 2180 us
Amazon.com: HP Pavilion dv6-2180us 15.6-Inch Laptop (Black): Computers & Accessories
HP Pavilion dv6-2180us AMD Turion II Ultra Dual-Core 6GB Memory 500GB HDD 15.6" NoteBook Windows 7 Home Premium 64-bit - Newegg.com
خوب الانم همه چیش سالمه
دوستان فقط باتریش تقریبا 45 دقیقه عمر داره
دی وی دی راترشم بعضی دیویدیارو نمی خونه
بقیه چیزاش سالمه در حد آک
قیمت بیس من 999 هزار تومنه
هرکی خواست بگه اینم تلفن : 09370415198
چونه نزنید
مناقصه کنید به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه
ممنون منتظرم
پ خ دادم. دوستان لپتاپ تقریبا 3 سال کار کرده ، دی وی دی ریکاوری همراشه. جعبه و بندو بسات اینا همه چی داره. گفتم فقط مادربورد مشکل داره که من پولشو ندارم میگه 700 هزینشه پول نیازم دوستان بین 999 تا 900 هرکی بیش تر بگه من می فروشم مرسی
دوستان کاهش قیمت به 950 پول نیازم شدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید
ادمین فروم بلاک نکنی! تو لینکایی که دادم عکس کالا هست مرسی
آتیش زدم آقا 700 بیا بخر بابا پول نیازم
Last edited: