• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[فروش] لپتاپ acer aspire 4741g فوق العاده تمیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

echijon

Registered User
لایک‌ها
41
فروخته شد

Last edited:

Aliteh

Registered User
لایک‌ها
11
برا شروع 500 هستم

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
به قیمتی که اعلام کردی خریدارم بدون چک و چونه اما ابتدا برام پستش کن تست میکنم اگه همه چیزش OK بود مبلغ بلافاصله تو حسابته ...

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
با عرض معضرت و شرمندگي ار همه دوستان مخصوصاً حسن اقاي گل لپ تاپ توسط بنده خريداري شده . ( حسن جان روم سياه 2 ساعت پيش قبل ازشما با استارتر محترم معامله كردم اگه ميدونستم شما لپ تاپو ميخايي هرگز همچين جسارتي نمي كردم )

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
با عرض معضرت و شرمندگي ار همه دوستان مخصوصاً حسن اقاي گل لپ تاپ توسط بنده خريداري شده . ( حسن جان روم سياه 2 ساعت پيش قبل ازشما با استارتر محترم معامله كردم اگه ميدونستم شما لپ تاپو ميخايي هرگز همچين جسارتي نمي كردم )

برادر عزیزم من چاکرتم شما جنس رو خریده باشی انگار تو دستای ماست انشالله مبارکت باشه و خیرش ببینی در ضمن خیلی دوست داریم و مشتاق دیدار مجددتیم ....
خوش باشی و شاد ...

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
لپ تاپ خوبیه..یکی از دوستان داره..650مفته ..راحت 800تا 850شیرین فروش میرفت..مبارک باشه.

Last edited:

echijon

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان با عرض شرمندگی لپتاپ فروخته شد به دوست عزیز با نام کاربری jan_sakht به قیمت 650 که ایشون لطف کردند و پول رو پرداخت کردند ان شا الله فردا صبح براشون بوسیله تیپاکس فرستاده خواهد شد
ان شا الله مبارکشون باشه
لطفا تاپیک بسته بشه

راستی دوستان یک عدد تبلت ایسر هم در این تاپیک برای فروش گذاشتم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا