درود
به علت اینکه میخوام لپتاپ جدید و کوچکتری بخرم قصد فروش این لپتاپ قوی و پر قدرت رو دارم
کافی از هر کسی که این لپ تاپ رو داره سوال کنید که ازش راضیه یا نه
مطمئن باشید چنان تعریف میکنه که متقاعد خواهید شد
این لپ تاپ وقتی وارد بازار شد پرفروشترین و بهترین مدل لپ تاپ تا 2 میلیون تومان بود البته هنگامی که نرخ ارز حدود 1100 تومان بود
کانفینگ دستگاه :
و اما قیمت :
پرسوجو کردم گفتند از 1600 تا 2300 کاملا متغییر و بسته به تمیزی دستگاه داره
پیشنهاد بدین به بالاترین پیشنهاد میفروشم
تعویض با لپتاپ 15 اینج و 14 اینچی و قویتر از این و نو وجود داره که طبیعاتا سر هم میدم
به علت اینکه میخوام لپتاپ جدید و کوچکتری بخرم قصد فروش این لپتاپ قوی و پر قدرت رو دارم
کافی از هر کسی که این لپ تاپ رو داره سوال کنید که ازش راضیه یا نه
مطمئن باشید چنان تعریف میکنه که متقاعد خواهید شد
این لپ تاپ وقتی وارد بازار شد پرفروشترین و بهترین مدل لپ تاپ تا 2 میلیون تومان بود البته هنگامی که نرخ ارز حدود 1100 تومان بود
کانفینگ دستگاه :
Intel
Core i7-720QM
Quad Core
4GB
DDR3 RAM
640GB
SATA HDD
DVD+/-RW Dual Layer
DVD+/-RW Dual Layer
Blueray
drive
16
inch HD (1366 x 768) LED Backlit
ATI Mobility Radeon HD
ATI Mobility Radeon HD
5730
1GB dedicated
SRS Premium Sound, Webcam (2.0 Megapixel), Digital Media Card Reader, Express Card Slot
SRS Premium Sound, Webcam (2.0 Megapixel), Digital Media Card Reader, Express Card Slot
Windows 7
1x HDMI, 1x VGA, 3x USB (1x
USB 3.0
), 1x eSATA, 1x RJ-45
لازم به ذکره لپتاپ تمیز و کاملا سالم به همراه جعبه و کارت گارانتی که منقرض شده ولی وجودش باعث اطمینان خاطره که خرابی نداشته
مدت زمان استفاده هم کم نبوده و باعث افتخاره که این لپتاپ بسیار پر کار و پر طاقت هست و از شانس خوب ما مدل خوبی از اب درومده( از نظر خراب نشدن و تحمل قطعات )
عکس ها از دستگاه :
مشاهده پیوست 377183مشاهده پیوست 377187مشاهده پیوست 377188مشاهده پیوست 377189مشاهده پیوست 377190مشاهده پیوست 377191لازم به ذکره لپتاپ تمیز و کاملا سالم به همراه جعبه و کارت گارانتی که منقرض شده ولی وجودش باعث اطمینان خاطره که خرابی نداشته
مدت زمان استفاده هم کم نبوده و باعث افتخاره که این لپتاپ بسیار پر کار و پر طاقت هست و از شانس خوب ما مدل خوبی از اب درومده( از نظر خراب نشدن و تحمل قطعات )
عکس ها از دستگاه :
و اما قیمت :
پرسوجو کردم گفتند از 1600 تا 2300 کاملا متغییر و بسته به تمیزی دستگاه داره
پیشنهاد بدین به بالاترین پیشنهاد میفروشم
تعویض با لپتاپ 15 اینج و 14 اینچی و قویتر از این و نو وجود داره که طبیعاتا سر هم میدم