سلام خدمت دوستان عزیز
این لپ تاپ رو خریدمش اصلا استفاده نکردم
1 ماه میشه خریدمش دست نخورده ! فقط تو خونه یه گوشه بود بنده هم ایپد دارم هم ایفون هم کامپیوتر :دی !
نیازی نیست به این
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
اضافه کنم که این لپ تاپ یه چیز فوق العاده داره که 7.8 ساعت شارژ نگه میداره :دی
و بدنه آلمینیومی !
سبک - زیبا !
یه چیز خیلی جالب اینکه باید اثر انگشت بدین " یعنی بجای اینکه رمز بزارین اثر انگشت خودتون رو میزارین رمز ! هر کسی نمیتونه وارد شه و از لحاظ امنیتی خیلی بالا هست !
رم هم 4 بود موقع خرید گفتم 6 کنن ! 36 تومن همین رو گرفتن !
قیمت پایه : 1.800.000
یه کوله پشتی هم خریدم هم ایپد میشه گذاشت توش هم لپ تاپ !! " قیمت کوله پشتی من 63 خریدم ! " هنوز پلاستیک روشو باز نکردم!
الان شما این لپ تاپ رو بدون گارانتی شو بخرین براتون 2.150.000 می افته !!! بنده خیلی پایین دادم قیمت رو ! " اگه با کیف بگیرین 2.200.000 هم میره تقریبا !
بدون گارانتی هست !
بالاترین پیشنهاد !
دوستان مجبور به فروش نیستم فوقش میمونه بعدا شاید استفاده شه
این لپ تاپ رو خریدمش اصلا استفاده نکردم
1 ماه میشه خریدمش دست نخورده ! فقط تو خونه یه گوشه بود بنده هم ایپد دارم هم ایفون هم کامپیوتر :دی !
نیازی نیست به این
پردازنده: Intel 3210M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB SATA II (5400RPM)
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Portحافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB SATA II (5400RPM)
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" LED
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
اضافه کنم که این لپ تاپ یه چیز فوق العاده داره که 7.8 ساعت شارژ نگه میداره :دی
و بدنه آلمینیومی !
سبک - زیبا !
یه چیز خیلی جالب اینکه باید اثر انگشت بدین " یعنی بجای اینکه رمز بزارین اثر انگشت خودتون رو میزارین رمز ! هر کسی نمیتونه وارد شه و از لحاظ امنیتی خیلی بالا هست !
رم هم 4 بود موقع خرید گفتم 6 کنن ! 36 تومن همین رو گرفتن !
قیمت پایه : 1.800.000
یه کوله پشتی هم خریدم هم ایپد میشه گذاشت توش هم لپ تاپ !! " قیمت کوله پشتی من 63 خریدم ! " هنوز پلاستیک روشو باز نکردم!
الان شما این لپ تاپ رو بدون گارانتی شو بخرین براتون 2.150.000 می افته !!! بنده خیلی پایین دادم قیمت رو ! " اگه با کیف بگیرین 2.200.000 هم میره تقریبا !
بدون گارانتی هست !
بالاترین پیشنهاد !
دوستان مجبور به فروش نیستم فوقش میمونه بعدا شاید استفاده شه
فایل های ضمیمه
Last edited: