peyman_mob
Registered User
- نوشتهها
- 3,516
- لایکها
- 111
ویندوز7 با همه درایورها و صدا فعال
15.0 TFT display
Intel® Celeron® M Processor 1.60 GHz
1gb ram
Hard disk 40 GB
DVD±RW
مشکل رو اول بگم:
قادر به راه اندازی وای فای دستگاه رو ویندوز7 نبودم.یکی دو بار کار کرد اتفاقی ولی دیگه نتونستم.میتونه درایور هم باشه (کارت وایرلس در این مدل مثل رم میشه عوض کرد)-با کابل شبکه اوکیه
رو دستگاه ویندوز 7 نصبه که خوب و راحت اجراش میکنه.فیلم 480 پیکسلی با کا ام هم خوب اجرا میکنه.4 تا پورت یو اس بی داره که همه اشون سالمه.باتری دستگاه اوکیه (یعنی قطع نکرده و برق نباشه دستگاه خاموش نمیشه)
خمیر سلیکیون رو همین چند روز پیش عوض کردم و از یه خمیر سیلیکون جنس خوب زدم
در کنار دستگاه یه کیف هم ارسال میکنم
اینجا امکان اپلود فیلم وجود نداره .لطفا فیلم از لینک زیر دانلود کنید از لحظه ی روشن کردن دستگاه تا بالا اومدن ویندوز و ظاهر دستگاه فیلم گرفتم.حجم کل فایل 12 مگابایته
از اینجا دانلود کنید
قیمت: 1.200 منصفانه به اولین نفری که واریز داشته باشه فروخته میشه
هزینه پست با خریدار
15.0 TFT display
Intel® Celeron® M Processor 1.60 GHz
1gb ram
Hard disk 40 GB
DVD±RW
مشکل رو اول بگم:
قادر به راه اندازی وای فای دستگاه رو ویندوز7 نبودم.یکی دو بار کار کرد اتفاقی ولی دیگه نتونستم.میتونه درایور هم باشه (کارت وایرلس در این مدل مثل رم میشه عوض کرد)-با کابل شبکه اوکیه
رو دستگاه ویندوز 7 نصبه که خوب و راحت اجراش میکنه.فیلم 480 پیکسلی با کا ام هم خوب اجرا میکنه.4 تا پورت یو اس بی داره که همه اشون سالمه.باتری دستگاه اوکیه (یعنی قطع نکرده و برق نباشه دستگاه خاموش نمیشه)
خمیر سلیکیون رو همین چند روز پیش عوض کردم و از یه خمیر سیلیکون جنس خوب زدم
در کنار دستگاه یه کیف هم ارسال میکنم
اینجا امکان اپلود فیلم وجود نداره .لطفا فیلم از لینک زیر دانلود کنید از لحظه ی روشن کردن دستگاه تا بالا اومدن ویندوز و ظاهر دستگاه فیلم گرفتم.حجم کل فایل 12 مگابایته
از اینجا دانلود کنید
قیمت: 1.200 منصفانه به اولین نفری که واریز داشته باشه فروخته میشه
هزینه پست با خریدار
فایل های ضمیمه
Last edited: