• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ در حد اک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ALI ASADI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان راستش من يه لپ تا اسوس مدل N61JQ دارم و الان ميخام بفروشمش تابتونم مک بوک بگيرم دوستان لپ تاپم نو نو هستش عاليه بي نظيره اين لپ تاپ و مشخصاتشم اين پاييم تو لينک هست ميتونين نگاه کنين دوستان و قيمت مد نظرتونه منصفانه بهم پ.خ کنين تا با هم معامله کنيم دوستان تشکر . اينم بگم کنار لپ تاپ يه کيف عاليم ميدم البته کارتن لپ تاپم نو نو خواستين از جفتشون براتون تا فردا عکس ميزارم دوستان .

لینک

nasserj

Registered User
لایک‌ها
62
داداشی بهت پخ دادم

ALI ASADI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فعلا من معذرت میخام تاپیک فعلا قصد فروش ندارم منصرف شدم شاید تا شبنظرم عوض شدو خبر دادم بهتون چند .

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
اگه دوباره فروشنده شدی قیمتت برام بفرست ....

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه باز تصمیم به فروش گرفتی برای منم قیمت رو بفرست.

ALI ASADI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لپ تاپم در حد اک اک هستش نو یعنی و بلوری داره و عالیه . دوستان منم اگه اینو میفروشم باید مک بوک بخرم که حدودا 3 تومنه .

من تو همین سایت یکیو دیدم عین برا منو زده بود 1500 ولی من کلی فکر کردم و الان قیمت نهییو میزارم 1450 و پایینتر هم نمیدم چون جدا اک اک هستش نو نو حتا کارتنش انگا از بازار تازه خریدیش . راستش

این به درد کسی میخوره که برا مصرف شخصی میخاد نه معامله برا پول در اوردن منم عجله ای برا فروش ندارم فروشم نرفت فدا سرم پس اگه دقیق همین قیمت خواستین بهم پ.خ بدین وگرنه معذرت جواب داده نخواهد شد .

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
من تو همین سایت یکیو دیدم عین برا منو زده بود 1500 ولی من کلی فکر کردم و الان قیمت نهییو میزارم 1450 و پایینتر هم نمیدم چون جدا اک اک هستش

دوست عزیز ملاک قیمت گزاری شما باید ارزش واقعیه جنستون باشه نه قیمت بقیه فروشنده ها. اگر اون فروشنده 1200 قیمت میزاشت شما 1150 قیمت میدادید؟ مسلما نه! در ضمن اون دوستی که 1500 قیمت داده بود بعلت نبود مشتری قیمتش رو به 1400 کاهش داد! میتونید در تاپیکش مشاهده کنید. اگر هم بتونید چندتا عکس باکیفیت از لپ تاپتون بزارید کمک بزرگی به بهتر و زودتر فروخته شدنش میکنه. موفق باشید

ALI ASADI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس همون 1400 میدم ازین پایینتر نمیدم دیگه کسیم خواست بگین عکس بزارم . نو نو اکشو بخری اینجور نو نمشه خدایی باید ببینین تا متوجه حرفم بشین .

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
پس همون 1400 میدم ازین پایینتر نمیدم دیگه کسیم خواست بگین عکس بزارم . نو نو اکشو بخری اینجور نو نمشه خدایی باید ببینین تا متوجه حرفم بشین .

علی آقا شما از نو بودن دستگاهت تعریف میکنی ولی عکس نمیزاری تا ببینیم! شاید با دیدن عکسها مشتری شدیم! در ضمن مدل دقیق سی پی یو چیه؟ نسل اول هستش یا دوم؟ چون در لینکی که گذاشتید مدل دقیق رو ذکر نکرده.

در ضمن در این تاپیک یکی از دوستان داره یکعدد مک بسیار تمیز رو با قیمت پایه 1900 میفروشه. فکر میکنم مورد مناسبیه و شما مجبور نیستید 3 تومن بابت مک نو هزینه کنید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا